Selamun Aleyküm kardeşlerim, zekat ya da yardımlarımız için yardım edeceğimiz kişinin Şii olması gerekli ama etrafımda yardıma muhtaç Şii kimse yok. Kaldı ki ablamla benden başka Şii bile yok. Kevser Yayınları Mazlumder i önermiş. Sizce uygun mudur? Ya da sizin bildiğiniz başka yerler var mı? İran ya da Türkiye içinde. Önemli olan yerine gitmesi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mazlumder Zekat İçin Güvenilir Bir Kurum mudur?
Daraltma
X
-
Ynt: Mazlumder Zekat İçin Güvenilir Bir Kurum mudur?
Linki buradan görmüştüm; http://www.kevsernet.com/linkler.htm
Dediğin şekilde mantıklı.Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).
Yorum
-
Sizlerle de paylaşmak istedim. Kevser Yayınlarını aradım, resmi olarak yardım alamayız dediler ve güvenilir bir vakıf adı söylediler. Babı Ali Vakfı üstelik yeri de Ankara'da İzmir caddesindeAkıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).
Yorum
-
[quote author=yusuf83 date=1406121124 link=topic=25668.msg174696#msg174696] Sizlerle de paylaşmak istedim. Kevser Yayınlarını aradım, resmi olarak yardım alamayız dediler ve güvenilir bir vakıf adı söylediler. Babı Ali Vakfı üstelik yeri de Ankara'da İzmir caddesinde[/quote] bir yayınevi tabi ki resmi bağış gibi yardım alamaz. siz ordaki bir alimin şahsına diyecektiniz ben fitremi vermek istiyorum. siz gerekli yere ulaştırır mısınız. onlar gerekli yere ulaştırıyorlar. Camlıkahve mescidine çok sayıda muhtaç fitre için müracaat etmiş. onlara verilecek inşaAllah...
Yorum
Yorum