Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bati medyasin İslami Tesettürle Olan Mücadelesi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Bati medyasin İslami Tesettürle Olan Mücadelesi

[quote author=segaleyn

Yazi bana ait degil malasef yazarida altinda yazili degildi yoksa eklerdim.
    Hicap nedir sizce Aliekber kardesim hicapta anladiginiz yanlizca basörtüsümü?
    Tabiki bir basörtmekle iffetli namuslu olunmuyor bu baska bir tartisma konusu.Yukardadaki yazidada zaten böyle bir iddia yok.

Yazi bana ait degil malasef yazarida altinda yazili degildi yoksa eklerdim.
    Sağoalsın can,

Tabiki bir basörtmekle iffetli namuslu olunmuyor bu baska bir tartisma konusu.Yukardadaki yazidada zaten böyle bir iddia yok.
    İlk aşamada cevabından dolayı sağoalsın can,duymak istediğim buydu,

Başörtmekle ifetli namuslu olunmuyorsa,ortalığı velveleye vermeye çalışan kardeşimize ne oluyor?

sen kendini başörtü takmayanları et parçası olarak görmeye şartlandırırsan,sana bildirirler işin aslının nasıl olduğunu dolayısıyla dilediğin kadar kendini yerden yere vur,başörtü iffet miffet bildirmez,netice ancak budur dolayısıyla herkes bakışını işin alsına görek odaklicak

sayin mektebi Mülkiye kardesim öfkenize katiliyor ve anliyorum lakin formumuzun belirli kurallari vardir.Ve tüm üyelik sartlarini kabul eden üyelerde bu kurallara uymak zorundadirlar.
    Ben öfkesine katılmıyorum,birileri bazı sebeplerden öfkelenebiliyorsa,biz de öfkelenebiliyoruz

Sen yargıların değerli ise,karşındakinin de yargılarını değrli düşüneceksin

Her başı açık olanı et yığını olarak görürseniz ,size işin aslını bildirirler,ve işin aslı faş olunca,iğneyi kendinize batırmışlıktan başka iş dğeil,çuval duzunu başkasına batıracağınız zamanalrda dikkat edersiniz

Sayın segaleyn cana katılıyorum,işin gerçeği de budur dolayısıyla her başı açığı et parçası olarak görmiceksiniz,siz böyle bakarsanız karşınızdaki de kendi açısından bakar

Bez parçası nitelememe kızmışsın can,kızmamalısın,kendi deyiminle Almanya görmüş birisin,birileri senin değer verdiğin işleri değerli görmüyorsa bu onun demokratik özgürlüğüdür,biz de başkaalrının değr verdiği işleri değerli görmüyoruz,birileri benim değr verdiğim işleri değersiz,manasız görürse buna gocunamamak lazım, o öyle görür sen başka görürsün,

Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

[quote author=alimedet link=topic=8581.msg56018#msg56018 date=1254776457]
      sayın aliekber babacan

yazdıklarınızı esefle okuyorum.
      bugun hiç bir şia kalkop Ehli beyti konu alan türküleri beyoğlundaki barlarda rakı sofralarına meze eden alevileri örnek göstererek geröek alevileri suçlamazken.
      siz nasıl belkide gerçekten şahid oldğunuz bilmem hangi şahsın ailevi fiyaskosunu dinine bağlı insanları suçlamak için kullanırsınız.
      ALlahtan korkun biraz.

[/quote]

Sayın can senin neyi bildirmeye çalıştığın muamma,yazdıklarımdan alıntı yap öyle ne anlatmak istediğini anlim,

Konuyu idrak edememişken,bilip bilmeden söz zikretmen bişey bildirmez,

Yap alıntılarını,nerde benle hemfikir değilsen anlat bana işin doğrusunu

Bizim neyi neye dayanarak eleştirdiğimiz apaçık,ve dinine bağlı veya dinine bağlı olmayan türünden konuyu da ele almamışız,hangi konuyu ele almışsak o konu hakkında bizi aydınlat da sana minnet duyalım

Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

BİSMİTAALE

BİSMİTAALE

İSLAMİYETİN FARZİYETİ OLAN HİCABA HADSİZ SÖZLER SARF ETTİĞİNİZDEN VE CAMİ HOCALARININ İZZET VE ŞEREFİNE SÖZ ETTİĞİNİZDEN DOLAYI ALİEKBERBABACAN NİCKİ ŞAHIS 3. UYARIYI ALDINIZ

Yorum

ne can ı bee
          tutturmuşsun bir can ona can buna can . ne demekse...

oku yazdıklarını anlarsın o kadar kıt zekalı birisine benzemiyorsun.

MEDET YA ALİ

Yorum

BİSİTAALE

Konu incelenmek için kilitlenmiştir

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...