Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ALİMLERİMİZ

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ALİMLERİMİZ

MUSA AYDIN HOCAMIZ

MEHDİ AKSU HOCAMIZ

ALİ CARFİ HOCAMIZ

KADİR AKARAS HOCAMIZ

AMMAR İLTER HOCAMIZ

HASAN KANAATLI HOCAMIZ

CEVAT GÖK HOCAMIZ

MURAT BULUT HOCAMIZ

Ynt: ALİMLERİMİZ

allah ömürlerinin bereketlendirsin başımızdan eksik etmesin inş
    QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
    WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

Selahaddin Özgündüz

[img width=800 height=600]http://lh4.ggpht.com/-CXFuNPEjdb0/SuxM0RmKtkI/AAAAAAAABVU/Gzst8N3OEuc/SNV10070.JPG[/img]

HAMİT TURAN

[img width=900 height=600]http://lh3.ggpht.com/_Fkhm2UJgKGs/S1Mi3TxOKGI/AAAAAAAABaA/rtB0af4LJug/hamit_turan%20(15).JPG[/img]

Yorum

SANA HAYDALİ

MURAT BULUT AĞANIN YANINDA BULUNAN İKİ KİŞİDE CAFERİ ALİMDİR. BİRİ ŞIH HAMİT AĞA DİĞERİDE AĞA YUSUF TAZEGÜL

HATIRLATMA AMACINDAYIM

Yorum

Bu ve bunun gibi polemiğe acık ve polemik oluşturacak sayfaların kaldırılması taraftarıyım
          Ey Eba Abdullah... Gözler yaşlı kalmaya, kalpler zulmu sevmemeye söz verdi...

Yorum

sayın intifadaa hatırlatmanız için saolun buyrun paylaşmadığımız alimlerimizi birlikte paylaşalım lütfen bu yanlış düşüncelerden sıyrılalım artık doğrusu biz ehlibeyt dostlarına bu hiçte yakışmaz selametle
            QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
            WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

nasıl yani siz ne demek istiyorsunuz doğrusu anlayamadım yaptığım sayfaya ancak bu kadar sığdığı için bu kadar yapabildim elbetteki alimlerimiz bu kadardan ibaret değil alimlerimiz bir sayfaya sığacak kadar az değil şükür rabbim bu sayfada olanlarıda olmayan diğer bütün alimlerimizide başımızdan eksik etmesin ben yalnızca tanıdığım sohbetlerinde bulunduğum değerli alimlerimizden birkaçının resmini koydum altı açıktır sayfanın buyursun herkes tanıdığı resmini bulabildiği alimlerimizi paylaşsın çok memnun olurum rica ederim bu siteye böylesine gereksiz şeyler için polemik yapmaya girmedim hocalarımız hepsi tanıdıklarımınında adını duyduğum duymadığım hepsinin değeri biçilmez bu yaptığınız yorum için sizi kınıyorum doğrusu kalbim düşüncenizden uzaktır niyetim resmini bulabildiğim ve tanıdığım alimlerimizi paylaşmaktı sizin bu yaptığınıza eleştiri değil bilmeden suçlama denir rabbim kalpleri bilendir kardeş

Yorum

« Yanıtla #8 : Bugün 19:23:41 »

--------------------------------------------------------------------------------

nasıl yani siz ne demek istiyorsunuz doğrusu anlayamadım yaptığım sayfaya ancak bu kadar sığdığı için bu kadar yapabildim elbetteki alimlerimiz bu kadardan ibaret değil alimlerimiz bir sayfaya sığacak kadar az değil şükür rabbim bu sayfada olanlarıda olmayan diğer bütün alimlerimizide başımızdan eksik etmesin ben yalnızca tanıdığım sohbetlerinde bulunduğum değerli alimlerimizden birkaçının resmini koydum altı açıktır sayfanın buyursun herkes tanıdığı resmini bulabildiği alimlerimizi paylaşsın çok memnun olurum rica ederim bu siteye böylesine gereksiz şeyler için polemik yapmaya girmedim hocalarımız hepsi tanıdıklarımınında adını duyduğum duymadığım hepsinin değeri biçilmez bu yaptığınız yorum için sizi kınıyorum doğrusu kalbim düşüncenizden uzaktır niyetim resmini bulabildiğim ve tanıdığım alimlerimizi paylaşmaktı sizin bu yaptığınıza eleştiri değil bilmeden suçlama denir rabbim kalpleri bilendir kardeş

Yorum

Umduğum ve bireysel olarak da istediğim de yanlış anlaşılmalara mahal verecek durumların olmaması, ümit ederim ki öyledir ve öyle olur... eğer varsa böyle bir durum ne gerekiyorsa o yapılmalı ama yoksa da böyle bir durum problem yok

Yorum

dediğim gibi kalpleri bilen yalnızca allahtır tereddütünüz çok yersiz bu tür şeyleri aştığımızı düşünüyorum neyse çok şaşırdım sadece niyetim bu söylediklerinizden uzaktır selametle

Yorum

Herkes inşallah selametle kalsın

Yorum

tanıdığımız alimlerimizin resimlerini paylaşalım kardeşler

Yorum

lütfen tartışmadan, tartışma yaratacak ve bir-birimizi kıracak ifadelerden uzak olarak paylaşımlarımızı yapalım.

Yorum

arkadsimizdan allah razi olsun paylasimi icin

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X