Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

WELAYET.COM İŞTE BÖYLE YÖNETİLİYOR=)))

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: WELAYET.COM İŞTE BÖYLE YÖNETİLİYOR=)))

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=3825.msg24531#msg24531 date=1241612727]

ayrıca maliki eşter abla aşk olsun seyyidi şüheda ablanın odasını çok torpilli yapmışsın
    eğer seyyidi şühedayı sevmesem bilirdim ben ne yapacağımı

[/quote]onunkı ozel oldu sayılmaz butun zevklerını sevdıklerını bılırem sadece onları bır araya getırdım=))))
    Ey ateş!
    Seninle ululuk tasladı şeytan.
    Ve ey insan!
    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=3825.msg24539#msg24539 date=1241613485]
      ama herkes bir değil tabi :

ama tuzlucaya pek gitmediğim için oradaki kızlar nasıl bilmiyorum iyi olurlar herhalde

[/quote]

hepsi birbirinden iyi kızlarımızın bacım
      vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
      [center]

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=3825.msg24545#msg24545 date=1241613692]
        ığdırda çeşit yok öyle mi >

[/quote]

Yes

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=3825.msg24548#msg24548 date=1241613787]
          [quote author=Mufazzal link=topic=3825.msg24547#msg24547 date=1241613736]
          [quote author=MÜDDESSİR link=topic=3825.msg24545#msg24545 date=1241613692]
          ığdırda çeşit yok öyle mi >

[/quote]

Yes
          [/quote]
          tamam öyle diyorsanız öyledir >
          [/quote]

yok, yok öyledir.

bir şey biliyoruzda diyoruz
          En son Serkan a. tarafından düzenlendi; 09.08.2020, 19:12.

Yorum

Bence bu kisinin ahlakina ve iffetine baglidir. dagli veya arançi fark etmez.
            Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

[quote author=Fatima-Masume link=topic=3825.msg24550#msg24550 date=1241614184]
              [/quote]

+1
              vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
              [center]

Yorum

[quote author=Fatima-Masume link=topic=3825.msg24550#msg24550 date=1241614184]
                [/quote]

Haklısınız. Tabiki farketmez.

Yorum

Mufazzal abe ne alıp veremediğin var bizden gızlarımıza gurban olalar hepsi incitanesidi birkaç tanesi yüzünden dieğrlerinide kötü görmeyin kuru yanında yaşıda yakma abe.. göresen zamanında noylupsa heral seye dağlılar gız vermiyip bele deyirsen
                  En son Serkan a. tarafından düzenlendi; 09.08.2020, 19:11.
                  [center]

[center][center]

Yorum

ablalari gurban oluptu onlara

akil onlarda
                    iffet onlarda
                    ehlibeyt aski onlarda
                    mücadele onlarda
                    ahlak, edep onlarda

altin onlardan kiymetli olabilirmi hic

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

o da biliyorda bilmezden geliyor iste

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

ay maşallah yani konuyu nerden nereye getiripsiyiz ;D

Arançılarında içinde iyileride var kötüleride tıpkı dağlılarda olduğu gibi
                        burdada dağlı arançı konusu varya pes yani ;D

Iğdırlılar bir altınla yetinmir müddessir dediği gibi senlik erzak alıllar oğlan evinden ;D birde başlık ekle üstüne altınla beraber ;D
                        Gerçi babam gil maya ne başlık ne altın nede erzak faln aldıda çok şükürr
                        YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                        YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                        AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                        MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

çok güzel ya))
                          "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

Dikkatimi çekmemiş...Gözümden kaçmış son yazılanlar...

Kuyumcular çarşısında yazanem var. Kuyumcu komşularım diyor ki, Ah şu ığdırın yerli azeri kızları olmasa biz nasıl para kazanacağız

Düğün falan yapmadıklarında, Kuyumcu arkadaşlarım, sinek avlıyor.

Kuyumcular en çok azeri dağlı olan kızlardan memnunlar. Çünkü mübarekler evlenir evlenmez, erkeğin elinden tutup doğru kuyumcuya getiriyorlarmış

Ben demiyom onlar diyor...bizde yalanda yok hilafta yok vallaha

Vel hasıl ben ciddi bir söz yazayım:

Şahsen ben şaka da olsa söylediğim bu sözlerin gerçeklik payı maalesef çoktur. Bundan 4 yıl önce falan kerbela.netin aile bölümüne bununla ilgili uzun bir yazı yazmıştım.

Yorum

Sizin o kuyumcu komşunuza sorarım bu gün yada yarın inş daglıalrmı çok geliyor azerilermi altın almaya diye ;D
                              tuzlucada evde kalan kız varmı yokmu bilmem ama ıgdıra yakın bir yerleşim yeirnde evde galan arançı gız doludu ;D
                              YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                              YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                              AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                              MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

[quote author=malik-i eşter link=topic=3825.msg24540#msg24540 date=1241613491]
                                [quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg24426#msg24426 date=1241597348]
                                OY OY CANNN YAA EMEKLERİNE ELLERİNE SAĞLIK CANNN ÇOK MASRAFLI OLDUM GENE YA BUKADAR MASRAFA GEREK YOKTUKİ VAYBE MEN NEYMİŞİM BEA CANIM DOĞUM GÜÜNMDEDE BAYA MASRAFLI OLDUM SANA ŞİMDİDE, ZEFKİMİDE BİLİYON RENKLERİN UYUMU MÜTHİŞ TEŞEKÜR EDERİM CANN
                                HAKKINI NASIL ÖDÜYECEM BEN BİLMİREM ARTIK
                                ÇOOOK SAGOL CANN

DERME ÇATMA YAAPYDINDA KISKANALAR VAR ÇÜÜNKÜ ;D
                                AYRICA GÜLÜSTAN BACIM CANIMI TEKMİ GÖRDÜN ELE TEHDİT EDİRSEN ÖNCE BENİ GÖR DERİM SANA ;D
                                [/quote]CANSAN DA CANNNNN NE DEYIM SENE PASTALAINI OZENLE SECDIM FRANBGZLI=)))SEN COK SEVIRSEN=)))
                                SAOLSAN CANNNN.
                                DOGUM GUNUNDE ELE MASAALLAH MASRAFSIZSANKI ELE BAHALI OLMUR COK UCUZ VE ZEVKLI OLUR SENIN ICIN SECIM YAPMAKKKK=)))
                                [/quote]

Ya keşke ele yapamsaydın görüremki gülüstan ve müdessir kıskanıllar menim odamı yazıktılar onalrada yap ;D
                                gece uykuları na girecek benim odam ;D

emeklerine sağlık bacıcan
                                YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                                YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                                AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                                MEVLANA

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X