Ynt: WELAYET.COM İŞTE BÖYLE YÖNETİLİYOR=)))
[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg24835#msg24835 date=1241682982]
[quote author=malik-i eşter link=topic=3825.msg24540#msg24540 date=1241613491]
[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg24426#msg24426 date=1241597348]
OY OY CANNN YAA EMEKLERİNE ELLERİNE SAĞLIK CANNN ÇOK MASRAFLI OLDUM GENE YA BUKADAR MASRAFA GEREK YOKTUKİ
VAYBE MEN NEYMİŞİM BEA CANIM DOĞUM GÜÜNMDEDE BAYA MASRAFLI OLDUM SANA ŞİMDİDE, ZEFKİMİDE BİLİYON RENKLERİN UYUMU MÜTHİŞ TEŞEKÜR EDERİM CANN
HAKKINI NASIL ÖDÜYECEM BEN BİLMİREM ARTIK
ÇOOOK SAGOL CANN
DERME ÇATMA YAAPYDINDA KISKANALAR VAR ÇÜÜNKÜ ;D
AYRICA GÜLÜSTAN BACIM CANIMI TEKMİ GÖRDÜN ELE TEHDİT EDİRSEN ÖNCE BENİ GÖR DERİM SANA ;D
[/quote]CANSAN DA CANNNNN NE DEYIM SENE PASTALAINI OZENLE SECDIM FRANBGZLI=)))SEN COK SEVIRSEN=)))
SAOLSAN CANNNN.
DOGUM GUNUNDE ELE MASAALLAH MASRAFSIZSANKI ELE BAHALI OLMUR COK UCUZ VE ZEVKLI OLUR SENIN ICIN SECIM YAPMAKKKK=)))
[/quote]
Ya keşke ele yapamsaydın görüremki gülüstan ve müdessir kıskanıllar menim odamı yazıktılar onalrada yap ;D
gece uykuları na girecek benim odam ;D
emeklerine sağlık bacıcan
[/quote]saolasan cannnnnn.
;Dbilemmirem artık müddesir bısey demedı ama gülüstan abla ;D
onların zevkını tam bılmedıgım ıcın onların ancak o kadar oldu daha fazlasını ıstemelerı normal olmaz cunku onların zevkını cok ey bılecek kadar ey tanımıram malummmm.
ama zamanla ınsaallah... ;D
[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg24835#msg24835 date=1241682982]
[quote author=malik-i eşter link=topic=3825.msg24540#msg24540 date=1241613491]
[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg24426#msg24426 date=1241597348]
OY OY CANNN YAA EMEKLERİNE ELLERİNE SAĞLIK CANNN ÇOK MASRAFLI OLDUM GENE YA BUKADAR MASRAFA GEREK YOKTUKİ

HAKKINI NASIL ÖDÜYECEM BEN BİLMİREM ARTIK
ÇOOOK SAGOL CANN
DERME ÇATMA YAAPYDINDA KISKANALAR VAR ÇÜÜNKÜ ;D
AYRICA GÜLÜSTAN BACIM CANIMI TEKMİ GÖRDÜN ELE TEHDİT EDİRSEN ÖNCE BENİ GÖR DERİM SANA ;D
[/quote]CANSAN DA CANNNNN NE DEYIM SENE PASTALAINI OZENLE SECDIM FRANBGZLI=)))SEN COK SEVIRSEN=)))
SAOLSAN CANNNN.
DOGUM GUNUNDE ELE MASAALLAH MASRAFSIZSANKI ELE BAHALI OLMUR COK UCUZ VE ZEVKLI OLUR SENIN ICIN SECIM YAPMAKKKK=)))
[/quote]
Ya keşke ele yapamsaydın görüremki gülüstan ve müdessir kıskanıllar menim odamı yazıktılar onalrada yap ;D
gece uykuları na girecek benim odam ;D
emeklerine sağlık bacıcan
[/quote]saolasan cannnnnn.
;Dbilemmirem artık müddesir bısey demedı ama gülüstan abla ;D
onların zevkını tam bılmedıgım ıcın onların ancak o kadar oldu daha fazlasını ıstemelerı normal olmaz cunku onların zevkını cok ey bılecek kadar ey tanımıram malummmm.
ama zamanla ınsaallah... ;D

Yorum