Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

WELAYET.COM İŞTE BÖYLE YÖNETİLİYOR=)))

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: WELAYET.COM İŞTE BÖYLE YÖNETİLİYOR=)))

[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg24835#msg24835 date=1241682982]
    [quote author=malik-i eşter link=topic=3825.msg24540#msg24540 date=1241613491]
    [quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg24426#msg24426 date=1241597348]
    OY OY CANNN YAA EMEKLERİNE ELLERİNE SAĞLIK CANNN ÇOK MASRAFLI OLDUM GENE YA BUKADAR MASRAFA GEREK YOKTUKİ VAYBE MEN NEYMİŞİM BEA CANIM DOĞUM GÜÜNMDEDE BAYA MASRAFLI OLDUM SANA ŞİMDİDE, ZEFKİMİDE BİLİYON RENKLERİN UYUMU MÜTHİŞ TEŞEKÜR EDERİM CANN
    HAKKINI NASIL ÖDÜYECEM BEN BİLMİREM ARTIK
    ÇOOOK SAGOL CANN

DERME ÇATMA YAAPYDINDA KISKANALAR VAR ÇÜÜNKÜ ;D
    AYRICA GÜLÜSTAN BACIM CANIMI TEKMİ GÖRDÜN ELE TEHDİT EDİRSEN ÖNCE BENİ GÖR DERİM SANA ;D
    [/quote]CANSAN DA CANNNNN NE DEYIM SENE PASTALAINI OZENLE SECDIM FRANBGZLI=)))SEN COK SEVIRSEN=)))
    SAOLSAN CANNNN.
    DOGUM GUNUNDE ELE MASAALLAH MASRAFSIZSANKI ELE BAHALI OLMUR COK UCUZ VE ZEVKLI OLUR SENIN ICIN SECIM YAPMAKKKK=)))
    [/quote]

Ya keşke ele yapamsaydın görüremki gülüstan ve müdessir kıskanıllar menim odamı yazıktılar onalrada yap ;D
    gece uykuları na girecek benim odam ;D

emeklerine sağlık bacıcan
    [/quote]saolasan cannnnnn.
    ;Dbilemmirem artık müddesir bısey demedı ama gülüstan abla ;D
    onların zevkını tam bılmedıgım ıcın onların ancak o kadar oldu daha fazlasını ıstemelerı normal olmaz cunku onların zevkını cok ey bılecek kadar ey tanımıram malummmm.
    ama zamanla ınsaallah... ;D
    Ey ateş!
    Seninle ululuk tasladı şeytan.
    Ve ey insan!
    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=3825.msg24832#msg24832 date=1241681986]
      Vel hasıl ben ciddi bir söz yazayım:

Şahsen ben şaka da olsa söylediğim bu sözlerin gerçeklik payı maalesef çoktur. Bundan 4 yıl önce falan kerbela.netin aile bölümüne bununla ilgili uzun bir yazı yazmıştım.

[/quote]

O yazinizi burdada yayinlayin bizde okuyalim. Merak ettim yazinizi
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 20:47.
      Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

ilginç bir bölüm hepsini inceleyemedim bazı arkadaşların sayfa altı resimleri çok büyük sayfayı ekranı tamamen dolduruyor bu resimler gerçek mi gerçekten de bu site bu kadar geniş br teknik ve kadrosal mı doğrusu görmeden önce tahmin edemezdim. çünkü her şey teknik ve digital ortamda ve bu yüzden de çok yer kaplamaz profesyonel yapılır diyordum
        kitabı çok olma alanında yarış olmalı mı ehlibeyt dostları arasında imam Humeyni r.a. hiç de çok kitabı yokmuş duyduğum kadarıyla kitaplar da dünya malı ve süsü kapsamına girer mi...
        bir de katılımcıların odaları olmalı bence bu başlık altında çok aktif olanların çünkü onlar da dolaylı olarak yönetici sayılırlar ...
        ama çok faydalı ve merak giderici bir bölüm düşnenlerin aklına sağlık
        Rabbim hesabını verebileceğimiz kadar mal versin cümlemize...

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=3825.msg24970#msg24970 date=1241707532]
          kuyumcular çarşısında yazane mi var hiç görmedim bu zamana kadar

niye özellikle dağlı kızlar hala anlayamadım... :-\

ayrıca mihir olarak alınan altını evlendikten sonra damat bey! kendisine alıyor zaten
          süt parasını da gelinin anası yemiyor herhalde kızının evi için eşya alıyor
          hele ki kız tarafının durumu kötü ise .......

ama şu et pirinç şeker vs çok saçma gerçekten
          ona karşıyım ama benim karşı olmam bir şey değiştirmiyor maalesef....

[/quote]

Kuyumcular çarşısında sürmeli pasajında...

Dediklerim dediktir...Tecrübe konuşuyor...

Yorum

Mufazzal Sizin o komşu kuyumcuyu göremedim bugün yoksa soracaktım azerilermi yoksa dağlıalrmı çok altın alıyor diye inş pazaertesi sorarım artık ;D
            YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
            YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
            AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
            MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg25205#msg25205 date=1241764032]
              Mufazzal Sizin o komşu kuyumcuyu göremedim bugün yoksa soracaktım azerilermi yoksa dağlıalrmı çok altın alıyor diye inş pazaertesi sorarım artık ;D
              [/quote]

Sor, sor

Azeriler ve en çokta dağlılar

Ben demiyom onlar diyor

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=3825.msg25104#msg25104 date=1241724884]
                ilginç bir bölüm hepsini inceleyemedim bazı arkadaşların sayfa altı resimleri çok büyük sayfayı ekranı tamamen dolduruyor bu resimler gerçek mi gerçekten de bu site bu kadar geniş br teknik ve kadrosal mı doğrusu görmeden önce tahmin edemezdim. çünkü her şey teknik ve digital ortamda ve bu yüzden de çok yer kaplamaz profesyonel yapılır diyordum
                kitabı çok olma alanında yarış olmalı mı ehlibeyt dostları arasında imam Humeyni r.a. hiç de çok kitabı yokmuş duyduğum kadarıyla kitaplar da dünya malı ve süsü kapsamına girer mi...
                bir de katılımcıların odaları olmalı bence bu başlık altında çok aktif olanların çünkü onlar da dolaylı olarak yönetici sayılırlar ...
                ama çok faydalı ve merak giderici bir bölüm düşnenlerin aklına sağlık
                Rabbim hesabını verebileceğimiz kadar mal versin cümlemize...
                [/quote]Allah razı olsun abı çok yerinde konuşmuşsunuz yine saolsaınız...
                Ey ateş!
                Seninle ululuk tasladı şeytan.
                Ve ey insan!
                Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=3825.msg25210#msg25210 date=1241764684]
                  [quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3825.msg25205#msg25205 date=1241764032]
                  [/quote]

Sor, sor

Azeriler ve en çokta dağlılar

Ben demiyom onlar diyor
                  [/quote]

Sizin azeri dediğiniz arançılarmı oluyor yoksa azerbaycan azerisinimi kastediyorsunuz?
                  sonuçta arançıalrda daglıalrda azeridi çünkü o yüzden anlayamadım

komşunuz hacı bugün kayıplara karışıptı görsem soracamda görünmüyorki bi
                  YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                  YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                  AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                  MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X