Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forumdaki annelere ve anne adayı bacılarıma Anneler gününüz kutlu olsun...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Forumdaki annelere ve anne adayı bacılarıma Anneler gününüz kutlu olsun...

[center]

[center][center]

Ynt: Forumdaki annelere ve anne adayı bacılarıma Anneler gününüz kutlu olsun...

Allah razi olsun bacim...cok tesekkür ederim...insaAllah Allah herkese hayirlisiyla güzel evlatlar nasib eylesin..dünyanin en zor fakat en güzel duygularini anneler tasir.

vesileyle bende tüm annelerin, anneler gününü kutluyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=4637.msg26207#msg26207 date=1241968133]
      Allah razi olsun bacim...cok tesekkür ederim...insaAllah Allah herkese hayirlisiyla güzel evlatlar nasib eylesin..dünyanin en zor fakat en güzel duygularini anneler tasir.

vesileyle bende tüm annelerin, anneler gününü kutluyorum

[/quote]Amin ablam..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...
      [center]

[center][center]

Yorum

Öncelikle annemin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun inş
        Rabbim onlara bir ömür hayırlı evlat olmayı olabilmeyi nasip eylesin..

wesselam!

Yorum

[quote author=mah-ı gece link=topic=4637.msg26238#msg26238 date=1241970076]

wesselam!

[/quote]amin inş
          [center]

[center][center]

Yorum

Selamun aleykum;
            Tüm annelerin(ve şuan yanında olmasam da kendi anneminde) ve anne aday-adaylarınında ;Danneler günü hayırlara vesile olsun inşaallah...
            aminn
            Annemi çok özledimmmmm :'(
            Ey ateş!
            Seninle ululuk tasladı şeytan.
            Ve ey insan!
            Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=malik-i eşter link=topic=4637.msg26244#msg26244 date=1241971962]
              Selamun aleykum;
              Tüm annelerin(ve şuan yanında olmasam da kendi anneminde) ve anne aday-adaylarınında ;Danneler günü hayırlara vesile olsun inşaallah...
              aminn
              Annemi çok özledimmmmm :'(

[/quote]inş tez zmanda annenin yanına gidersin..annemin yüzüne karşı seni çok ama çok seviyorum diyemesemde yanından bir dakika bile ayrı kalsam özlüyorum..onun yokluğunda kendimi henüz yürümeyi beceremiyon çocuk gibi hissediyorum..Rabbim beni annemden ayırmasın .. annesinden ayrı kalnlarada sabır versin..Cennet annelerin ayağının altındadır...tekrar tekrar hakkı ödenemiyecek annelerimiz anneler gününü kutlar..güzel ellerinden öperim... :-* :-*
              [center]

[center][center]

Yorum

Bende anneler gününü kutluyor ve eli öpülmeye layık olan tüm annelerin ellerinden öperim! Yalnız bir konuyu hatırlatmakta fayda gördüm; Bildiğim kadarıyla biz Şiiler Hz Fatıma (s.a)ın kutlu doğum gününü "Anneler Günü" olarak kutlamaktayız. İnancı bizimle aynı olmayanların kutladıkları günü niçin anneler günü olarak kutlayalım?!

Yorum

böylemi gercekten kardesim?
                  ben bunu duymamistim :-[

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

gulistan_2 kardesim ben böyle hatırlıyorum ama yanılmışta olabilirim. Yinede iyi annelerin ellerinden öperim: )

Yorum

[quote author=Ondortmasum link=topic=4637.msg26342#msg26342 date=1241983900]
                      Bende anneler gününü kutluyor ve eli öpülmeye layık olan tüm annelerin ellerinden öperim! Yalnız bir konuyu hatırlatmakta fayda gördüm; Bildiğim kadarıyla biz Şiiler Hz Fatıma (s.a)ın kutlu doğum gününü "Anneler Günü" olarak kutlamaktayız. İnancı bizimle aynı olmayanların kutladıkları günü niçin anneler günü olarak kutlayalım?!
                      [/quote]evet bizim asıl anneler günümüz Hz.Fatıma(a.s)ın kutlu doğum günüdür.. fenamı ikikez kutlarız bizde
                      [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=mah-ı gece link=topic=4637.msg26238#msg26238 date=1241970076]

wesselam!

[/quote]
                        vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
                        [center]

Yorum

S.a
                          Islerimin yogunlugu nedeniyle bir süre forma mesaj yazamadim.
                          Forma üye olan tüm kardeslerimden bir ricam var.Lütfen hiristiyan aleminin bize dayatmis oldugu bir günü anneler günü olarak kutlamayalim.Ben sahsen senelerdir Hz Fatima annemizin dogum gününde annemin ve kaynanamin anneler gününü kutluyorum.Onlarda buna alistiklari icin anneler gününde benden tebrik beklemiyorlar.Zaten ne hikmetse turk toplumu olarak avrupanin bize dayattigi günleri kutlamaya cok merakliyiz.Yok efendim yilbasi,sevgililer günü,anneler günü.Eger illada birsey kutlayacaksak bizim yüce dinimizin bize hediye ettgini o kadar güzel ve özel günler varki.Zaten hic bir musluman ülkesi Türkiye kadar bugünleri kutlamaya merakli degil.Hele biz ehlibeyt asiklari bu konuda daha hassas olalim derim.Önümüzdeki ay Hz Fatma annemizin dogum günü ve ayni zamanda dunya kadinlar günü .Cocuklarimizi bugünün önemini anlatalim.Ve anneler gününüde bugün kutlamaya tesvik edelim
                          Saygilarimla

Yorum

a.s
                            Senin dediklerine aynen katılıyorum segleyn bacı
                            Selam ve dua ile
                            YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                            YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                            AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                            MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

Allah razi olsun bacim

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X