Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

SARAYLAR..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

SARAYLAR..

ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Ynt: SARAYLAR..

ne cirkin ne soguklar degilmi
    burada da var bir kac tane, hic sevmiyorum bu soguk yapilari, hosuma giden tek sey, oralarda dolasirken, gözümde canlanan görüntülerdir...

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Valla ben birtanesinde yaşasam yok demem hatta cifter cifterde verebilirler mahsuru yok : :

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

tac mahal çok güzel yaa

Yorum

[quote author=bedir link=topic=5755.msg35982#msg35982 date=1244802120]
          Valla ben birtanesinde yaşasam yok demem hatta cifter cifterde verebilirler mahsuru yok : :
          [/quote]

korkunc degilmi kardesim? ben ne zaman böyle bir yapi görsem, gözümde neler canlaniyor neler? ben tercih etmezdim böyle bir yerde bulunmayi...

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=5755.msg35998#msg35998 date=1244803767]
            [quote author=bedir link=topic=5755.msg35982#msg35982 date=1244802120]
            [/quote]

korkunc degilmi kardesim? ben ne zaman böyle bir yapi görsem, gözümde neler canlaniyor neler? ben tercih etmezdim böyle bir yerde bulunmayi...
            [/quote]
            Ama gulistan kardeş burda önemli olan ne için ve ne şekilde kullanıldıgına baglı... Ameller niyetlere göremi salih... Yapıların ne suçu varki, Onlar ezelden beri Allah(cc) hamd ediyorlardır. Lakin korkunç olan insanoglu'nun nefsidir ki bunun için saraylara gerek yoktur Zaten artık saray aramayada gerek yokki camiler saray edasında boy gösteriyorlar... İlmi bi tarafa bırakmanın mahsunluguyla >

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

cok haklisin kardesim

amma ve lakin ben saraydan korkarim, oralara sinmis ve asla silinmeyecek olan yasanmisliklardan, zulmün yankilarindan, mazlumun cigliklarindan korkarim...

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X