Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir iistirham

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir iistirham

Arkadaşlar İslam inklabı sırasında ki ilk ilahiler sinezen ve mersiyeleri nerden bulabilirim selam ve dua ile
    Hayat iman ve cihadtır. İmam Hüseyin as.

Bir iistirham

flash belleğini bana gönder kargoyla ben atayım sana inş.. nasıl çözüm ama..

Yorum

Bir iistirham

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19618.msg118633#msg118633 date=1297808247]
      [/quote]

çok yaratıcı

Yorum

Bir iistirham

[quote author=islam-devleti link=topic=19618.msg118642#msg118642 date=1297810236]
        [quote author=Qom_u_aşk link=topic=19618.msg118633#msg118633 date=1297808247]
        [/quote]

çok yaratıcı
        [/quote]
        Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Bir iistirham

onun yerine cd yazdırıpda yollaman daha hızlı olmazmı ?
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

Bir iistirham

cd küçük ve kayıtta sorun yaşıyorum bir de taşıma sırasında sorun oluşabiliyor.. kullanımı zor

Yorum

Bir iistirham

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19618.msg118654#msg118654 date=1297839074]
              cd küçük ve kayıtta sorun yaşıyorum bir de taşıma sırasında sorun oluşabiliyor.. kullanımı zor
              [/quote]

cd olmazsa dvd olur
              neyse...
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

Bir iistirham

[quote author=mikdat bin esved link=topic=19618.msg118655#msg118655 date=1297839152]
                [quote author=Qom_u_aşk link=topic=19618.msg118654#msg118654 date=1297839074]
                [/quote]

cd olmazsa dvd olur
                neyse...
                [/quote]

Alah razı olsun ne diyim Allah sizlere (hepinize) hard disklerin taşımayacağı kadardan fazla hayır hasenat versin. banada nasip etsin vede isteğimi 2 adet dvd içinde göndersin

Yorum

Bir iistirham

kardeş adresini özelden gönder de sana atalım bulduklarımızı inş.. aslında bu sitede de vardı.. ama derleme zor oluyor toplu daha iyi olur

Yorum

Bir iistirham

oldu ALLAH razı olsun

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X