Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karbala/// Benyamin/// indir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Karbala/// Benyamin/// indir

Karbala/// Benyamin

güzel bir dinleti...

http://rapidshare.com/files/225677408/Karbala.mp3.html
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Ynt: Karbala/// Benyamin

güzelmis Allah razi olsun dinlerim ama anlamayacagim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3628.msg20204#msg20204 date=1240683336]
      güzelmis Allah razi olsun dinlerim ama anlamayacagim
      [/quote]
      evet farsça olunca da anlayamıyoruz maalesef
      gerçi teyzeme tercüme ettirip ne dediğini öğreniyorum
      ama anlayarak dinlemek gibi olmuyor :S
      Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

saglik olsun, o duyguyu almakta güzel...
        nasil olsa zaman icerisinde sizler ilave edersiniz, bende faydalanirim ins.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

ALLAH RAZI OLSUN .. ama buda bende var....
          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=Muntazar link=topic=3628.msg20335#msg20335 date=1240697759]
            ALLAH RAZI OLSUN .. ama buda bende var....
            [/quote]
            maşallah)

Yorum

[tt]Ben benyamini sevmiyorum nedense...işi biraz popa dökmüş gibi![/tt]

Yorum

[quote author=Melis link=topic=3628.msg25047#msg25047 date=1241717497]
                [tt]Ben benyamini sevmiyorum nedense...işi biraz popa dökmüş gibi![/tt]
                [/quote]
                :-\

olabilir....

Yorum

güzelmis
                  Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                  İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X