Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bir kaç resim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: bir kaç resim

[quote author=islam-devleti link=topic=1440.msg45423#msg45423 date=1249043836]
    Sayın İslam Devleti kardeşim! Seven ve Sevilenlere saygı duymasını ve Hoş görü ile karşılamayı bilelim lütfen. Mevcut inancınızın, Size başkalarının inancı ve düşüncesi ile alay etmeyi öğrettiğini düşünmüyorum. Alay etmekle bir yere varamazsınız.

Wilayah
    [/quote]

...EDİT...

Yorum

burada birileri hamanei mehdiyim demismi dedi
      yoksa verilen resimden böyle bir manami cikti?
      veya hamanei ile hz.mehdinin ayni yerde sözkonusu olmasinda baska bir rahatsizlikmi var?
      bi aciklasaniz önce islamdevleti kardes

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Ali Hameneye Hz Mehdi diyen kim? Ben öyle birşey demedim. Sitenin admini hep iletilerimi EDİTLİYOR onun için yazdıklarımı göremiyorsunuz.

Ali Hamanei ile Hz Mehdi 'nin aynı karede olması resmen saçmalık. Ben eminimki Ali Hamanei de bu resme karşı. Sadece Ali Hamenei değil, İsterse Hasan el benna ,seyyid kutub olsun Hz Mehdi ile aynı karede olması saçmalık. Tamam bu bir timsali resim ama, Olmazzz.

Yorum

[quote author=islam-devleti link=topic=1440.msg45700#msg45700 date=1249222554]
          Ali Hameneye Hz Mehdi diyen kim? Ben öyle birşey demedim. Sitenin admini hep iletilerimi EDİTLİYOR onun için yazdıklarımı göremiyorsunuz.

Ali Hamanei ile Hz Mehdi 'nin aynı karede olması resmen saçmalık. Ben eminimki Ali Hamanei de bu resme karşı. Sadece Ali Hamenei değil, İsterse Hasan el benna ,seyyid kutub olsun Hz Mehdi ile aynı karede olması saçmalık. Tamam bu bir timsali resim ama, Olmazzz.
          [/quote]

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=1440.msg45725#msg45725 date=1249228470]
          saçmalık sizin yorumlarınızdır

vesselam

[/quote]
          Öncelikle biraz daha sakin kardeşler O resimde sizinde dediğiniz gibi sadece bir temsil. Ve herkesin Arzu ettiği bir durumdur bu simdi kim istmezki Hz. Mehdi(a.s) Allah(cc) zuhurunu cabuk etsin) yan yana olmak... Müddessir kardeşte Rehberi, Hz. Mehdi(a.s) ile yanyana görmek istemiş, o resmi aktarmış. Allah(cc) bizi Amel'de Mehdi(a.s) yanında olmayı nasip etsin...

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

kelime sükutun şerhidir...

İNSANLAR UYKUDADIRLAR, ÖLDÜKLERİNDE UYANIRLAR!

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X