Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

dünden bugüne başörtüsü!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

dünden bugüne başörtüsü!!

[center]

[center][center]

Ynt: dünden bugüne başörtüsü!!

güzel bir noktaya değinmişsin canım

bu resimler karşısında ne yorum yapılır ki :-\ :-\ :-\ > > :'( :'( :'( ???
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Örtü mağduru kardeşlerime Allah yardım etsin. Gerçekten zor bir durum. Çeken bilir.

Yorum

[quote author=Wilayah link=topic=2595.msg12295#msg12295 date=1237798278]
        Örtü mağduru kardeşlerime Allah yardım etsin. Gerçekten zor bir durum. Çeken bilir.
        [/quote]amin

evet çeken bilir
        başını açıp da okula girmenin ne demek olduğunu :'( :'(
        Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[/quote]amin.

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=2595.msg12299#msg12299 date=1237798978]
          [/quote]amin

evet çeken bilir
          başını açıp da okula girmenin ne demek olduğunu :'( :'(
          [/quote]bacıcan inşalalh bu zulümde bitecek.bizimde yüzümüz gülücek,Benim başörtümü açmak gibi bi sorunum yok Allahtan dışardan okuyorum..Rabbim Başörtülü diye okula alınmayan bacılarımın yardımcısı olsun..Öyle noktaya gelindiki bu başörtüsü sorununda hastanelerin kantinine bile almıyolar bazı yerlerde başörtülüyüz diye ağlancak hallerine gülüyorlar ......
          [center]

[center][center]

Yorum

[/quote]
            Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

Maalesef Türkiyenin büyük sorunlarından birisi bu ama çözümü çok kolay laiklik elden gidiyor diye bağıracaklarına kendi yaptıkları yolsuzlukları kapatsınlar...

BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE,

ACIRIM TÜKÜRÜĞE,ANDOLSUN TÜKÜRSEM YÜZÜNE,

MEDENİ OLMAK EĞER AÇMAKSA BEDENİ,

DESENİZE HAYVANLAR İNSANLARDAN DAHA MEDENİ...!!!!

Yorum

Ne kadar acı..Örtüye yasak getirenlerin vay haline...!!
                başörtü mağduru olaraktan sevdamdan örtümden vazgecmedim

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X