Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

hayatınızda hiç böyle cami gördünüzmü???

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: hayatınızda hiç böyle cami gördünüzmü???

hmmmm olabilirmi acaba
    ya biri bir aciklama yapsin takinti yaptimmmmm

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3290.msg18953#msg18953 date=1240396390]
      hmmmm olabilirmi acaba
      ya biri bir aciklama yapsin takinti yaptimmmmm

[/quote]ben baktım ama bı acıklama bulamadım ???
      Ey ateş!
      Seninle ululuk tasladı şeytan.
      Ve ey insan!
      Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

heh iyi
        bida böyle aciklamasi olmayan bi konu acarsaniz gaffanizi gircem

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3290.msg19119#msg19119 date=1240432441]
          heh iyi
          bida böyle aciklamasi olmayan bi konu acarsaniz gaffanizi gircem

[/quote]İLGİNÇ GELDİGİ İÇİN PAYLAŞTIM AMA ALDIGIM YERDEDE ACIKLAMA YOKTU...
          Ey ateş!
          Ve ey insan!

Yorum

haksiz söz etmisim galiba bakin ne oldu
            dün yasadigim trajikomik olayi size anlatayim

bu civarda at ciftligi coktur, fakat kalabalik olmayan ve neredeyse ciflik bakicilarinin tamaminin kadin oldugu bir yer var
            önceden arada bir giderdik at binmeye, fakat hamilelik, kücük cocuk vs. derken üc yili askin bir zamandir gitmiyorduk
            gecenlerde ben hastayken, baba kiz sabah sabah at binmeye gitmisler
            benim gözler kipkirmizi, burun tutmuyor falan
            sukeyne hanim kapidan girer girmez ANNEEEEEE BIS BEBI AT BINDIK demezmi
            tabi ben buna giciklandim, icime dert oldu

dün disari ciktik dolasmaya, sukeyne bebi at gidelim dedi
            bende esime dedim hanfendi at diyor sen ne dersin
            o da, sende coktandir gitmedin, gidelim o zaman dedi

bir saat yol gittik, hani sakin bir yer ve biz rahat hareket edebiliyoruz ya
            atlari dizmisler sira sira, kimisi yularli kimisi bos, minik atlarda ayri yerde
            sukeyne kendi atini tanidi zaten hemen kostu, ben kadina söylemistim, bende istiyorum diye ama duymamis
            sukeyneyi bindirdik babasi atin yularini tuttu ve ilerlediler, nasil olsa ben onlara yetisirim ya

baktim kadin gidiyor, tekrar seslendim, biraz kizgin bir halde geri döndü, yular getirdi, ati hazirladi, ve bindik
            bindik ama at siradan cikmiyor, kadin cekti zorla cikardi, elimde kirbac, at yürümek istemiyor, geri dönüyor
            kadin, ata vurmami söyledi, bende bir kez hafif dokundum, sirf elimde kirbac oldugunu hissetmesi icin
            kadin elimden kirbaci aldi, ati öyle bir dövdüki, ne yapiyorsun demeye firsat bulamadim, at kadini isirmaya kalkisti ve kadin o an ati birakmak zorunda kaldi
            birakmasiyla birlikte at geriye dönüp, o tasli yolda kosmaya basladi, tamam böyle bir kosusta düsmeyecegim kesin, icimden düsünüyorum, bu durumda atin yularina asilmak iyi sonuc vermeyecek, su tasli yolu gecip toprak yola girince dizginlerim
            cok beklersin, at yari yerde ani bir durus yapti, illa siraya geri girecek
            durdugu anda da beni üzerinden atmak icin ziplamaya basladi, anladim atacak hic caresi yok
            bari kontrollü düseyim, üzengiye takilip kalmayayim diye, ayagimi üzengiden (sanirim türkcesi üzengi) cikardim ve at boynunu yere egdiginde bari oradan düseyim diye bir hareket yaptim

iste o esnada atin tekra ziplamasiyla birlikte düserkenki halimi hatirliyorum
            kafam yere gelmemesi icin ve kendim atin ayaklari altinda kalmamak icin ellerimi öne uzattim, yere düsüncede o hizla bir takla attim
            hemen ardindan ayaga kalktim ama malesef ayagim tutmadi ve tekrar düstüm
            vahsi at'tan uzaklasmayi basarmistim ama ayaga kalkamiyordum

kadin kostu, tuttu elimden, kalk diye zorluyor, kalkamiyorum görmüyormusun, birak beni, böyle kalmam gerekiyor biraz dedim
            o esnada baktim esimle kizimda geri dönmüsler
            kadinin elinden tuttum, anladim ki bu can yangisi yerden kalkmama yetecek kadar gecmeyecek
            canimi disime takip bir ciglikla birlikte kalkmayi basardim
            ama o zorlamanin verdigi acidan bir titreme tuttu, öyle ki bayilacagim ani bekliyorum artik
            esim arabayi getirdi, zor bela bindim

ayakkabiyi cikardim, sag ayagimin incik kemigi üzerinde sanki kocaman bir yumruk var
            benzin istasyonundan biraz buz aldik, üzerine koyduk, dogru hastaneye
            epey bi bekledik, belki ameliyat olabilir, bu sislik normal degil dediler
            Allahtan röntgende yalnizca band kopmasi cikti
            ayagi üstten kusatan band kopmus
            saripsarmaladilar iki tanede koltuk degneyi verdiler

simdi sek sek sekerek mahmure, cayimi bile alamayacak kadar madur bir halde oturuyorum

bakalim ne zaman bitecek bu cile
            dua edinde cabucak atlatayim

söz bak, böyle konular acsanizda gafanizi girmiycem

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3290.msg19322#msg19322 date=1240494417]

haksiz söz etmisim galiba bakin ne oldu
              dün yasadigim trajikomik olayi size anlatayim

bu civarda at ciftligi coktur, fakat kalabalik olmayan ve neredeyse ciflik bakicilarinin tamaminin kadin oldugu bir yer var
              önceden arada bir giderdik at binmeye, fakat hamilelik, kücük cocuk vs. derken üc yili askin bir zamandir gitmiyorduk
              gecenlerde ben hastayken, baba kiz sabah sabah at binmeye gitmisler
              benim gözler kipkirmizi, burun tutmuyor falan
              sukeyne hanim kapidan girer girmez ANNEEEEEE BIS BEBI AT BINDIK demezmi
              tabi ben buna giciklandim, icime dert oldu

dün disari ciktik dolasmaya, sukeyne bebi at gidelim dedi
              bende esime dedim hanfendi at diyor sen ne dersin
              o da, sende coktandir gitmedin, gidelim o zaman dedi

bir saat yol gittik, hani sakin bir yer ve biz rahat hareket edebiliyoruz ya
              atlari dizmisler sira sira, kimisi yularli kimisi bos, minik atlarda ayri yerde
              sukeyne kendi atini tanidi zaten hemen kostu, ben kadina söylemistim, bende istiyorum diye ama duymamis
              sukeyneyi bindirdik babasi atin yularini tuttu ve ilerlediler, nasil olsa ben onlara yetisirim ya

baktim kadin gidiyor, tekrar seslendim, biraz kizgin bir halde geri döndü, yular getirdi, ati hazirladi, ve bindik
              bindik ama at siradan cikmiyor, kadin cekti zorla cikardi, elimde kirbac, at yürümek istemiyor, geri dönüyor
              kadin, ata vurmami söyledi, bende bir kez hafif dokundum, sirf elimde kirbac oldugunu hissetmesi icin
              kadin elimden kirbaci aldi, ati öyle bir dövdüki, ne yapiyorsun demeye firsat bulamadim, at kadini isirmaya kalkisti ve kadin o an ati birakmak zorunda kaldi
              birakmasiyla birlikte at geriye dönüp, o tasli yolda kosmaya basladi, tamam böyle bir kosusta düsmeyecegim kesin, icimden düsünüyorum, bu durumda atin yularina asilmak iyi sonuc vermeyecek, su tasli yolu gecip toprak yola girince dizginlerim
              cok beklersin, at yari yerde ani bir durus yapti, illa siraya geri girecek
              durdugu anda da beni üzerinden atmak icin ziplamaya basladi, anladim atacak hic caresi yok
              bari kontrollü düseyim, üzengiye takilip kalmayayim diye, ayagimi üzengiden (sanirim türkcesi üzengi) cikardim ve at boynunu yere egdiginde bari oradan düseyim diye bir hareket yaptim

iste o esnada atin tekra ziplamasiyla birlikte düserkenki halimi hatirliyorum
              kafam yere gelmemesi icin ve kendim atin ayaklari altinda kalmamak icin ellerimi öne uzattim, yere düsüncede o hizla bir takla attim
              hemen ardindan ayaga kalktim ama malesef ayagim tutmadi ve tekrar düstüm
              vahsi at'tan uzaklasmayi basarmistim ama ayaga kalkamiyordum

kadin kostu, tuttu elimden, kalk diye zorluyor, kalkamiyorum görmüyormusun, birak beni, böyle kalmam gerekiyor biraz dedim
              o esnada baktim esimle kizimda geri dönmüsler
              kadinin elinden tuttum, anladim ki bu can yangisi yerden kalkmama yetecek kadar gecmeyecek
              canimi disime takip bir ciglikla birlikte kalkmayi basardim
              ama o zorlamanin verdigi acidan bir titreme tuttu, öyle ki bayilacagim ani bekliyorum artik
              esim arabayi getirdi, zor bela bindim

ayakkabiyi cikardim, sag ayagimin incik kemigi üzerinde sanki kocaman bir yumruk var
              benzin istasyonundan biraz buz aldik, üzerine koyduk, dogru hastaneye
              epey bi bekledik, belki ameliyat olabilir, bu sislik normal degil dediler
              Allahtan röntgende yalnizca band kopmasi cikti
              ayagi üstten kusatan band kopmus
              saripsarmaladilar iki tanede koltuk degneyi verdiler

simdi sek sek sekerek mahmure, cayimi bile alamayacak kadar madur bir halde oturuyorum

bakalim ne zaman bitecek bu cile
              dua edinde cabucak atlatayim

söz bak, böyle konular acsanizda gafanizi girmiycem

[/quote]Geçmiş olsun bacım.Üzüldüm Allah tez zamanda şifa versin iltiması dua
              Ey ateş!
              Ve ey insan!

Yorum

Allah razi olsun bacim

yukarilarda "gafanizi gircem" diye bi saka yapmistim
                haksizlikmi etmisim, kirilanmi olmus acaba ki böyle bi is gelmis basima diye anlattim
                konu disin ciktimsa özür dilerim

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3290.msg19361#msg19361 date=1240497008]
                  Allah razi olsun bacim

yukarilarda "gafanizi gircem" diye bi saka yapmistim
                  haksizlikmi etmisim, kirilanmi olmus acaba ki böyle bi is gelmis basima diye anlattim
                  konu disin ciktimsa özür dilerim

[/quote][glow=red,2,300]yok estafullah bacım ben şakanızı anladım zaten bi sorun yok yani inşaallah tez zamanda iylesirsın bacım[/glow]
                  Ey ateş!
                  Ve ey insan!

Yorum

sa,bence çok güzel bir cami,ben nacizane şöyle düşündüm.İlk gördüğümde bana mezarlığı hatırlattı,acaba!dedim insanlara o mekanda ölümü daha çok hatırlatıp ona göre ibadet edin mesajı mı verilmek isteniyor.Aslında böyle düşündüğümüzde güzel bir msj veriyor bize,ama dediğim gibi bu sadece benim düşüncem,belki de farklı bir açıklaması vardır.Baki slm ve iltiması dua ile...

Yorum

[quote author=kevser-i nur link=topic=3290.msg26026#msg26026 date=1241890186]
                      sa,bence çok güzel bir cami,ben nacizane şöyle düşündüm.İlk gördüğümde bana mezarlığı hatırlattı,acaba!dedim insanlara o mekanda ölümü daha çok hatırlatıp ona göre ibadet edin mesajı mı verilmek isteniyor.Aslında böyle düşündüğümüzde güzel bir msj veriyor bize,ama dediğim gibi bu sadece benim düşüncem,belki de farklı bir açıklaması vardır.Baki slm ve iltiması dua ile...
                      [/quote]we aleykum selam;farklı ve guzel bı yaklasım m.dua
                      Ey ateş!
                      Ve ey insan!

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X