Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
AHİRET HAVA YOLLARI
Daraltma
X
-
Ynt: AHİRET HAVA YOLLARI
[quote author=Ondortmasum link=topic=3606.msg20086#msg20086 date=1240666556]
Çok güzel paylaşım, Allah razı olsun! Aslında çerçevelettirip heryere asmak lazım
[/quote]
cümlemizden inşallah
evet haklısınız
ben yazıcıdan çıkartıp defterime yapıştırdım ki her gün göreyim de unutmayayım.....Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
[quote author=serdarcan link=topic=3606.msg22948#msg22948 date=1241171706]
ALLAH c.c Ahirete yolculuğumuzda Huzur içinde yolculuk yapmayı cümle müminler ile beraber bizede nasip etsin..
[/quote]
amin inşallahDerdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
[quote author=yebne-zehra link=topic=3606.msg23844#msg23844 date=1241429536]
Allah razı olsun bacı..Rabbim budünyada iyi amel ekip ahirete iyi amellerle azık toplamayı nasip etsin inş..Rabbim sen ahirette günahlarımızı ört cennetle müjdelenenlerden eyle bizleri ..ehlibeytin şefaatine bizleride nail eyle..
[/quote]
AMİN İNŞALLAHDerdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
Bende bunu yazı olarak bi ikigün önce koydum, senin resim olarak koyduğunu yeni gördüm.
ALLAH razı olsunYA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
MEVLANA
ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...
Yorum
-
[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3606.msg27227#msg27227 date=1242287991]
Bende bunu yazı olarak bi ikigün önce koydum, senin resim olarak koyduğunu yeni gördüm.
ALLAH razı olsun
[/quote]
cümlemizden inşallah
Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
ALLAH razı olsun
Rabbim canımızı tövbelerimiz kabul olmuşken alsın inşALLAH''Ey göz!
Yaşla dolup taş,ağla ağla durmadan,
Çünkü kim ağlayacak şehitlere sonradan
Ağla o kervana ki taktir ile yürüyor,
Ahde vefa etmeğe ölüm onu sürüyor''
Yorum
Yorum