Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nürnberg Ehlibeyt Tiyatrosu 2011 Asura - Sam Harabesi
Daraltma
X
-
Ynt: Nürnberg Ehlibeyt Tiyatrosu 2011 Asura - Sam Harabesi
[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22572.msg141476#msg141476 date=1327270317]
çok acı, çok içten, çok uygun, ses tonu, yaşayaraktan...
Allahümme salli ala Muhammed ve Âli Muhammed ve Accil ferecehum
Ya Mehdi (a.f.) intikam intikam
[/quote]Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
İmam Ali (a.s)
Yorum
-
Daha demin Aşkın Şehidi kitabını bitirdim.Ağlamamak için kendimi tutdum ama olmadı...Yahu Hasan bin kasıma nasıl kıydınız daha 12 yaşında yada Ali Asgariye daha kundakda bebeğe ok atılırım mı...Sinan bin enes nasıl kıydı İmam Hüseyine bunlar nasıl müslüman hala anlamıyorum...Haktır Allahım Muhammed mahım
Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah
Yorum
-
[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22572.msg141550#msg141550 date=1327351849]
msn açın da size atayım üstad
[/quote]
hocam yazınızı yeni gördüm kusura bakmayın, müsait bir zamanda sizden alırım inş teşekkürler.عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست
Yorum
-
[quote author=Cihandar link=topic=22572.msg141587#msg141587 date=1327361227]
Daha demin Aşkın Şehidi kitabını bitirdim.Ağlamamak için kendimi tutdum ama olmadı...Yahu Hasan bin kasıma nasıl kıydınız daha 12 yaşında yada Ali Asgariye daha kundakda bebeğe ok atılırım mı...Sinan bin enes nasıl kıydı İmam Hüseyine bunlar nasıl müslüman hala anlamıyorum...
[/quote]
işte biz şiiler bunca acı dolu bir mazlumiyet mektebindeniz. İmam Humeyni der ki bizim neyimiz varsa Aşuradandır. birileri aşura gününü yezid gibi bayram ilan etmiş Ehlibeyt Hüseyni (a.s.) unutmuşarken, şia bu mazlumiyet dolu faciayı unutturmamak için inadına matem tutar. inadına kültürüne yaşantısına aşurayı kazır. daha anne karnından itibaren evlatlarını bu mazlumiyetle yoğurur.
çünkü şia da mazlumtur. tıpkı takipçileri olduğu 12 masum gibi. tıpkı Fatıma s.a. gibi. zamanlarının zalim iktidarlarından çok çektiler çok. hala da şiiler bulundukları toplumda annelerinden babalarından, çevrelerinden yöneticilerden çekmeye devam ediyorlar. tek hak mektep olmalarına rağmen tekfir ediliyorlar. hep mazumiyet boyasıyla boyuyor karakterini şia..
Yorum
-
dailymontiondan alternatif linkler:
1- N_rnberg_Ehlibeyt_Tiyatrosu_2011_Asura_-_Sam_Harabesi1
2- N_rnberg_Ehlibeyt_Tiyatrosu_2011_Asura_-_Sam_Harabesi-2
3- N_rnberg_Ehlibeyt_Tiyatrosu_2011_Asura_-_Sam_Harabesi-3
Yorum
-
[quote author=Velayet_Nuru link=topic=22572.msg141484#msg141484 date=1327281888]
maalesef ben izleyemedim
yuotobo bizde açılmıyor
bir gün biri merhamete gelir bize dinletir inş
[/quote]
youtube jacker 5 programını indirirseniz rahatlıkla yotube girebilir ve videoları izleyebilirsiniz
kurulum 2 dk sürmüyor[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
Yorum