Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İslam İnkılabının 33. Kuruluş Yıldönümüne İthafen İslami Davet'ten Yeni Ezgi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İslam İnkılabının 33. Kuruluş Yıldönümüne İthafen İslami Davet'ten Yeni Ezgi

Üstat Saidi Nursi konusunda Mehmet Ufukalp Kardeşle çok tartıştık. Ve anlaşamadığımız tek nokta yanılmıyorsam budur. Dolayısı ile aynı konuyu tekrar yazışmanın anlamı yoktur. Sadece Saygı duyuyorum. Eskiden Ben diyeceğimi dedim. Mehmet Kardeşde diyeceğini dedi. Mutabakat sağlayamadık. En güzeli susmak ve birbirimizi böyle kabul etmektir.

Yorum

Ynt: İslam İnkılabının 33. Kuruluş Yıldönümüne İthafen İslami Davet'ten Yeni Ezgi

Mehmet ufukalp kardeşim said nursinin gelecekten müjde verdiğine amel ediyor musun?
      [center]
      ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
      [center]
      Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
      Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=22696.msg142927#msg142927 date=1329391672]
        Üstat Saidi Nursi konusunda Mehmet Ufukalp Kardeşle çok tartıştık. Ve anlaşamadığımız tek nokta yanılmıyorsam budur. Dolayısı ile aynı konuyu tekrar yazışmanın anlamı yoktur. Sadece Saygı duyuyorum. Eskiden Ben diyeceğimi dedim. Mehmet Kardeşde diyeceğini dedi. Mutabakat sağlayamadık. En güzeli susmak ve birbirimizi böyle kabul etmektir.
        [/quote]

Evet bu tavır gerçekten yeterli. Birbirimize saygı duymamız gerekir.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

islami davet
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=22696.msg142930#msg142930 date=1329393829]
            Mehmet ufukalp kardeşim said nursinin gelecekten müjde verdiğine amel ediyor musun?
            [/quote]
            hala cevap alamadım
            [center]
            ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
            [center]
            Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
            Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X