Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz. Hucr b. Adiyy'nin 1400 Yıllık Sapasağlam Kalan Cesedi / Foto

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bismihi Teala
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN LANETİ DÜŞMANLARININ ÜZERİNE OLSUN
    RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar, Değerli Müminler
    Henüz resmi makamlarca doğrulanmadı
    Allah'ın hidayeti ile olun...

Ynt: Hz. Hucr b. Adiyy'nin 1400 Yıllık Sapasağlam Kalan Cesedi / Foto

Bu foto yayınlanalı ve konu açılalı baya oldu. benim gibi siteyi gezerken bu konuya rastgelenler olursa yanılmalarını istemem. bu resim yalanlandı. Hucr b. Adiyy'e ait değildir.

http://abna.ir/data.asp?lang=10&Id=416760

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

Şahsen ben olayın doğru olduğuna ve cesedinin de hiç bozulmadan aynen kaldığına, vahhabilerin bunu gözleriyle gördüğüne inanıyorum. bence bunlar bu olayın kendi aleyhlerine dönmesinden korktukları için başka bir resmi servis ettiler. Bu resimdeki vahhabilerden birinin cesediymiş. öyle dendi. resmi ilk gördüğümde zaten içimde şüphe kaybolmamıştı. yani bu resim Hicr olamaz demiştim. çünkü şehitlerin dudaklarında hep bir gülümseme vardır. Bunda görülmüyor bu. Ama olayın doğruluğundan emin olduğum için resme inanmak zorunda kalmıştım.

Yorum

bende şehitlerin cesetlerinin çürümediğine ve yüzlerinde hep bir gülümseme olduğuna/olacağına iman ediyorum. Hicr'i mezarında rahatsız eden selefilerde buna bizzat şahit olmuşlardır..

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X