Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Salman'dan ilginç açıklamalar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Salman'dan ilginç açıklamalar

Ünlü oyuncu İlyas Salman "Ben ateistin tekiyim. Kendi yarattığım şeye tapacak kadar aptal değilim" dedi...

Geçtiğimiz günlerde alkollü araç kullandığı için gözaltına alınan ve ehliyetine uzun süreliğine el konan sinema sanatçısı İlyas Salman, Samsun'da katıldığı "Sen de Yalnızsın" filminin galasında kontrolden çıktı.

samsunkenthaber.com'un haberine göre gala öncesi bir arkadaşının kendisine 'içmişsin' dediğini de hatırlatan İlyas Salman, "Evet içtim. Arkadaş 'niye içiyorsun' dedi. Dedim ben 60-70 yıllığına dünyadayım. Boş bir beyinle 62 bin yıl yaşayacağıma dünyayı tanıya tanıya, değiştire dönüştüre yaşamak için bana bir yıl yeter. Ben ateistin tekiyim. Kendi yarattığım şeye tapacak kadar aptal değilim" dedi.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Ynt: Salman'dan ilginç açıklamalar

yorum:
    sorsak simdi buda edepten ahlaktan bahseder ve bütün bunlari yapmak icin akil sahibi olmanin yeterli oldugunu söyler
    rezil haline bakmaz tabi
    kontrolden cikan aklina da bakmaz
    bir sanatci olarak (en azindan kendisine göre) halka karsi sorumlulugunun ve gerekli itina, özen ve sayginin dahi farkinda olmayacak kadar düsük
    övünebilecegi tek sey neymis efendim A-T-E-I-Z-M ;d
    kalbinin cirkinligi yüzüne yansimis yasayan hortlagin
    böyle bir "akilli"ya akil danisacagima, imani yüzüne nur olmus bir cahile köle olurum
    bu arada hangi birini buraya sigdirayim, kotaya yazik ayrica, su linkten dayanabildiginiz kadar bakarsiniz artik :

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

S.a
      Uzun yıllar önce 8 sene olabilir tam emin değilim. Bir televizyon programcısı ilyas salmanın evine roportaj için gitmişti yine elinde bir bardak viski ben çikolatayla 20 yaşında tanıştım diye ağlıyordu adamda insanlık kalmamışki dünyanın dörtbiryanında müslümanlar çoluk çocuk demeden katlediliyor adamın ağladığı şeye bak.. Alkol insanları ne hale getiriyor yazık.. Birde sözde devrimciler ya nedense devrimi içki masasında yada meyhanelerde yapmaya çalışıyorlar. Bu tip insanlar düzenli ve doğrudüzgün çalışan bir sinir sistemiyle yaşayamazlar hayatı kaldıramazlar bundan dolayı duyu organlarını ve sinirsistemlerini uyuşturmaktan başka bir seçenekleride kalmıyor..
      [b]ONUNCU KÖYÜ ARIYORUM

Yorum

bir aralar haci vardi buralarda "ickiden daha kötü seylerde var" diye zirvaliyordu
        bu tiplerin genellikle "ezik" bir gecmise sahip olduklarini gözlemliyoruz
        ezik olduklari bir dönemde yanlis birileri tutuvermis ellerinden '!'
        öyle bir asi yapmis ki, aramizda gezip durduklari ve gelismis ülke dediklerinin kendilerini (onlara benzemeleri ve alkislamalarina ragmen) elenmesi gereken alt sinif olarak gördükleri halde, kendilerini bizlerden farkli, daha üst düzeyde, akil sahibi, anlayis sahibi olarak görmekten kurtulamiyorlar....

topyekun hasta bunlar

Yorum

YORUMU HAKETMİYOR BÖYLE ZINDIKLAR.

ALLAH ıslah etsin diyelim
          الــلــهـــم صـــل عــلــى مــحــمــد و آل مــحــمــد وعجل فرجهم

İBRET ALINMAYAN HER BAKIŞ BOŞ,FİKİRLE BİRLİKTE OLMAYAN HER SUSMA GAFLET,İÇERİSİNDE ZİKİR OLMAYAN HER KONUŞMA BOŞTUR.

İMAM ALİ(as)

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X