Ynt: gercek irtica: Ateizm
müslüman kardeşim , son dört yüzyıldan itibaren sadece ahirete yönelen bir insan örneğini gösterebilir misiniz (ki tamamen ahirete yönelmek yanlıştır) . ben dünyadan el etek çektim şeklinde kendini gösteren 'veli ,evliya' sıfatlarını yalnız kendine yakıştıran ,ahmak ,dolandırıcı ,emperyalizmin bireysel halini almış şeyh tayfasıdır.insanları ahiretle korkutup ,fil dişi kulelerinde ,saraylarında ,güze kadınları kendine edinmiş ,din tacirlerine karşı aklını kullanmayan insanlara 'akla veda' ettiklerini söyledim ,akılsız demedik , var olan aklını kullanmalarını dile getirdik.'akla veda' kelimesinden ,neden bu kadar keskin bir cümle olan 'akılsız' ibaresini çıkardınız?
resulullah din ile dünyayı ayırmadı ,dünyayı kur'anla yorumladı ve dünyayı yaratanda ,kitabı gönderende aynı kişiyse (yani Allahsa) ikisi arasında nasıl çelişki olabilir ki?ve çelişkinin olmadığını bize bir daha gösterdi ve gitti(gıyabında selam olsun).
insanlara akılsız demedik ,akıllarını dinlerini yaşamak için kullanmaları için bir müslüman abiden söz nakl ettik ,onun için üzülmeyin ,gönlünüzü müsterih tutun.
ahirete sarilanada yobaz
resulullah din ile dünyayı ayırmadı ,dünyayı kur'anla yorumladı ve dünyayı yaratanda ,kitabı gönderende aynı kişiyse (yani Allahsa) ikisi arasında nasıl çelişki olabilir ki?ve çelişkinin olmadığını bize bir daha gösterdi ve gitti(gıyabında selam olsun).
insanlara akılsız demedik ,akıllarını dinlerini yaşamak için kullanmaları için bir müslüman abiden söz nakl ettik ,onun için üzülmeyin ,gönlünüzü müsterih tutun.
Yorum