Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Agnostik'ten notlarim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Agnostik'ten notlarim

fazla evrildigi icin cagdisi oldu, dolayisi ile burada yasaklandi

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

evrim kapitalizm için tam uygun kaynaktır. ve ırkçılık içinde...
      Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

sahi, evrimin irkciligi tetikleyen ve destekleyen yüzü hakkinda ateistlerden hic birsey duymadim, yani elestiri vs...... acaba bu konuda siz birsey okudunuzmu (cevap niteliginde)

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22936.msg152100#msg152100 date=1337347579]
          sahi, evrimin irkciligi tetikleyen ve destekleyen yüzü hakkinda ateistlerden hic birsey duymadim, yani elestiri vs...... acaba bu konuda siz birsey okudunuzmu (cevap niteliginde)
          [/quote]

evrimin yanlış kullanımı vs derler...
          Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

şunu fark ettim ; ateistlerin ,feministlerin ,sosyalistlerin ,komünistlerin ve diğer dinlerin EN ÇOK saldırdığı din islamdır.

Neden diğer dinlerin bir bir yanlışı yok mu , sadece İSLAM mı yanlış?

buda gösteriyor ki ,dünyaya hakim güçler ,islamın bu büyük karşı konulmaz gücüne karşı ,tüm paralarını ve adamlarını ve izbe ellerini seferber etmişler ,ancak islamın yavaş ilerlemesini böyle sağlıyabilirler.aksi takdirde islam çığ gibi büyür ,islam ibrahimi baltasını alıp putun boynuna asmaz ,en büyük putuda kırar hemde bir daha hiç bir şekilde paganizmin filizlenmesine izin vermeden.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X