Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Deizm

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Deizm

bunlar tımarhaneden mi kaçmışlar

من لم يكن علويا حين تنسبه فما له في قديم الدهر مفتخر
    أبو النواس

Nesebini (inancını) sorduğunda Alevi değilse, o kişinin Ahiret günü övüneceği hiçbir şeyi yoktur.
    Ebu Nevves

Yorum

yemin edebilirim ki
      bunlari deli görse korkar
      ateist görse gipta eder

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

aşk kervenı bu resimler ne yaa.

baktığıma pişman oldum. bunları görünce maymundan geldiğinie hak verer gibiyim. 8)
        maymunlar bile korkar bunlardan.

yok yok kesin bunlar çocuklukta çok fazla soğukta kalmış ve kafayı üşütmüş. hatta iyice üşütmüş. kesin.

bana deselerdi ilaç getirirdim. ama yazık olmuş çocuklara
        [center]
        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
        [center]
        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Maddeler içinde katı katılar içinde canlı, canlılar içerisinde omrgalı, omurgalılar içerisinde memeli, memeliler içerisinde etçil, etçiller içerisinde köpekgillerden, köpekgiller içerisinde mavi panter isimli zat, bütün insanlığın bu hale gelmesini istiyor.
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Muhterem Kardeşlerim,
            Bu uygunsuz görüntüleri paylaşmak zorunda kaldığım için hakkınızı helal edin.
            Bu şahısların ve diğer bazı Dinsizlerin çok iğrenç görüntüleri de var; ancak değil yayınlamak, bakmakta bile İnsan zorlanır.
            Zaten yayınladığım görüntülerin bir kısmını da sansürledim. Daha önceden uyarmam gerekiyordu:
            Bu konuyu açarken lütfen çocukları ekrandan uzaklaştırın.

En son resimlerini paylaştığım Hilkat Gâribesi Marilyn MANSON hakkında biraz bilgi vermek istiyorum :
            İsmi ve görüntüsü daha çok bir kadını ve travestiyi andırsa da, bu ucube bir Erkektir.
            Üstelik 2 çocuğu var.
            Marilyn adını Marily Monroe'den, soyadını ise ünlü Seri katil Charles Manson'dan almıştır.
            Marilyn Manson, aynı zamanda kurduğu gurubun da adıdır.
            Ve çok ilginçtir, grbun tüm üyelerinin ilk ismi Bayan ismi, ikincisi ise bir Seri Katilin ismidir.
            Bu ucube konserinde davulcusunu yakmaya çalışan bir ruh hastasıdır.

İlginç bazı sözleri :
            "south park'da ya$amak mukemmel olurdu, bu adamlari seviyorum. benim beceremedigim bir $eyi yapiyorlar;
            ahlaki degerleri yerden yere vururken kendilerini sevdirmeyi beceriyorlar."

"travestilerin yakaladigi estetikten ho$laniyorum, kadin gibi gorunmek de ho$uma gidiyor.
            kaba tuylu bir ayi gibi gorunmekten daha iyi oldugunu du$unuyorum bunun."

"eski bir deyi$ vardir, '$eytan kilisenin en iyi dostudur' derler. eger $eytan olmazsa kilisenin yapacak bir i$i kalmaz.

bu yuzden aslinda muhafazakarlarin beni sevdiklerini ve bana ihtiyac duyduklarini biliyorum."

"şeytana tapmam imkansız çünkü şeytan yok.eğer olsaydı o bana tapardı. çünkü ben ondan daha iyiyim"
            http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

Böyle Deisti Satanistleri kim beğenir demeyin, buyurun bu mahlukun hayranları ve hakkında yapmış oldukları yorumlar :

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=marilyn+manson

hakkındaki yorumlar
              butun albumlerine soyle bir baktiktan sonra ne olursa olsun taptigima karar verdigim ulu ve yuce varlik.playlistimin olmazsa olmazi,bowling for colombine ile tekrar ruyalarima girmis mantikli kisi,ekstremlerin basrol oyuncusu.
              [font=](lasombra, 30.04.2003 14:46)[/font]

75. bowling for columbine'da michael moore ile olan röpörtajından sonra acaip saygı göstermeye başladığım insan.. (goldenwand, 22.09.2003 16:49 ~ 19.01.2007 11:13)

83. bir dönemin peygamberi. yüzlerce kişilik ordunun komutanı.
              [font=](loveandpoison, 11.05.2004 12:04 ~ 12:05)[/font]

107. kendini baştan aşağı korkunç etmeye çalışsa da şahsıma feci sevimli ve çekici gelen kurgusal kişi...
              [font=](thinkgreen, 08.11.2004 13:22 ~ 15.11.2004 12:21)[/font]

135. evrim teorisine ve darvine de inanıyormuş. bu sebeple marilyn manson, evrim teorisinin satanizmi körükleyen en büyük etken olduğunu ispatlıyormuş.
              [font=](badbug bedbug, 15.05.2006 23:17)[/font]

144. mtv diary'de izledikten sonra tekrar saygı duyduğum, daha önce de kendisine ve grubuna saygı duymakla haklı olduğumu anladığım muhteşem adam. 30 eylül'de sevgili eşi dita von teese ile beraber kendisini de istanbul'a bekliyoruz. bir iftar yemeği yeriz artık.
              [font=](raquelle, 27.09.2006 23:25)[/font]
              146. bir zamanlar, hırvatistan konseri öncesinde, bir kaç engizisyoncu papazın, "bu adam gençler arasında satanizmi ve uyuşturucuyu tetikliyor.. ülkemizde konser vermesin.. eğer konser iptal edilirse bu iptalden doğan tüm maddi zararı kilise olarak karşılamaya hazırız" tarzında tepkileriyle karşılaşmıştır kendisi. ama o asla pes etmemiş ve konserini büyük bir iğrençlik içersinde vermiştir. güzel olmuştur..
              [font=](lali berte, 02.02.2007 20:59)[/font]

149. bu yaz istanbul'da olcak gibi gibi.. insan gibi. hastasıyız.
              [font=](purplepurple, 30.03.2007 14:29 ~ 14:33)[/font]

154. dünyadaki en karakteristik ve en başarılı vokallerden.
              [font=](rwn, 22.05.2007 22:46 ~ 22:50)[/font]
              161. şu dakika itibariyle büyüklüğünü anlamış bulunuyorum.

önünde eğiliyorum ağabeycim…
              [font=](atomant, 03.07.2007 13:26)[/font]

181. genclik yillarimda klibini izlerken annemin odama girip klibi gormesinin ardindan "korku filmi izleme gece uyuyamican" demesine neden olan sahsiyettir kendileri
              [font=](autosampler, 20.05.2008 19:58)[/font]

198. böyle bir babam olsa hayatta hiçbir şeyden korkmazdım sanırım. kendisi en çok korktuğum şey olurdu çünkü...

çocukluk dönemi kabusum olmasına rağmen şarkılarını dinlemeye devam etmem de ilginç tabii.
              [font=](hwinore, 21.11.2009 15:14)[/font]

210. cover canavarı. abimiz sadece cover yapsın biz de ayıla bayıla dinleyelim.
              [font=](snowman, 30.01.2010 14:26)[/font]
              http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

İşte en çok şaşıracağınız bölüme geldik, Sizin yüzüne dahi bakmaya tiksindiğiniz
                bu Hilkat Gâribesi ile Sevgili olan veya evlenen ünlü bayanlar :

DİTA VON TEESE

Rose McGowan

[img width=480 height=600]http://d1204.hizliresim.com/w/2/41ltc.jpg[/img]
                Evan Rachel Wood

Yorum

özür dilemenize hic gerek yok kardesim
                  bilakis cok iyi yaptiniz
                  mavipanter'in yorumlarini merak ederdim dogrusu
                  "sonucta kendi tercihi, sizin gibi namaz kilarak bos isler yapmiyor, adam aydin, bi kerem o ari bir irk" derse sasmazdim

anlayana bundan agir tokat olmaz aslinda
                  yanlis forumda oldugunu anlamistir insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

gecenlerde bir siteye rastlamistim
                    sitede ünlü yabanci artistlerin beyinlerinin nasil yikandigina dair ciddi veriler vardi
                    icler acisi dramalardi bunlar fakat gayet ciddi seylerdi
                    bu bayanlarinda normal olabileceklerini hic sanmiyorum
                    kundaktaki bir cocugun karsisinda bu adami düsünsenize :-\

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22968.msg146113#msg146113 date=1333397640]
                      özür dilemenize hic gerek yok kardesim
                      bilakis cok iyi yaptiniz
                      mavipanter'in yorumlarini merak ederdim dogrusu
                      "sonucta kendi tercihi, sizin gibi namaz kilarak bos isler yapmiyor, adam aydin, bi kerem o ari bir irk" derse sasmazdim

anlayana bundan agir tokat olmaz aslinda
                      yanlis forumda oldugunu anlamistir insaAllah
                      [/quote]

Anlamış olmalı Bacı, o kendince konuşmalarına güleceği zavallı müslümanlar sanıyordu bizleri.
                      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Allahin izniyle bizim forumda buna muvaffak olamayacaklar

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X