Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İnsan ve şempanze dnaları aynı mı ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İnsan ve şempanze dnaları aynı mı ?

ÖNCEKİ OLAYLARI BIRAKIP ŞİMDİ Kİ DURUMLA DEVAM EDERSEK DAHA VERİMLİ OLUR KANAATİNDEYİM.

Yorum

Musavi, kusuruma bakma yanlis anlama ama ,Ask Kervanin yukarida 2.sirada paylastigi linki okudum da, o Hakim bi emrillah sen misin anlamadim? En son seni selefi oldun diye hatirliyorum cünkü? Orda diger sitede yazilanlari da okuyunca,acaba mi dedim?...
      Allah Bize Yeter!
      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

hakim ben değilim.

4-5 yıl önce selefi idim. iktibasta yazıyordum.

tam selefi sayılmazdım çünkü allah iner çıkar gibi laflara inanmazdım.
        Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

Mousawi ben de yazdığımdan dolayı özür diliyorum.. eski reflekx.. gerçi editlenmiş ama yine de yazdığım için özür dilerim biraz acele oldu...

Yorum

Ama ben seni en son gördügümde sen Sia'yi elestirir olmustun,ilk halifeleri felan savunuyordun? Benmi yanlis hatirliyorum? Hatta burda bir akraban vardi onunla beraber,yada onun nicki ile yaziyordun?

ben seni siilikden vahhabilige gecmis gibi hatirliyorum,Irana okumaya giden sen degiilmiydin? geldikden sonra siilerin ic yüzünü gördüm diyen Musavi sen degil misin ? böyle bir durum olmadi mi hic ?
            Allah Bize Yeter!
            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23190.msg149952#msg149952 date=1336259670]
              Mousawi ben de yazdığımdan dolayı özür diliyorum.. eski reflekx.. gerçi editlenmiş ama yine de yazdığım için özür dilerim biraz acele oldu...
              [/quote]

önemli değil dost.
              Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=23190.msg149953#msg149953 date=1336260012]
                Ama ben seni en son gördügümde sen Sia'yi elestirir olmustun,ilk halifeleri felan savunuyordun? Benmi yanlis hatirliyorum? Hatta burda bir akraban vardi onunla beraber,yada onun nicki ile yaziyordun?

ben seni siilikden vahhabilige gecmis gibi hatirliyorum,Irana okumaya giden sen degiilmiydin? geldikden sonra siilerin ic yüzünü gördüm diyen Musavi sen degil misin ? böyle bir durum olmadi mi hic ?
                [/quote]

yok böyle birşey.

Yorum

Konu dağılmış.Ben youtube'da şöyle bir videoyla karşılaştım.

http://www.youtube.com/watch?v=HE9GWclJ0q

Ben şunu öğrenmek istiyorum.Eğer bir maymunla genlerimiz %98 uyumlu ise, yada bir solucanla % 25 uyumlu ise bu benzerliğin nedeni nedir?yada ne olabilir.
                  Benim mantığıma göre eğer yüce yaratan bizleri farklı farklı yarattı ise bir benzerliğin olmaması gerekir.
                  Ama realiteye baktığımda benzerlikler görüyorum.
                  O halde bu realitenin makul ve mantıklı bir açıklaması olmalıdır.

Yorum

BİSMİHİ TEALA
                    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
                    RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz Can;

Link'i açamadığım için video'yu izleyemedim...

Genlerin uyumluluğu ve benzerleri hakkında mümkündü bir nedeni açıklaması olabilir veyahut bir hikmette olabilir bunu Allah (c.c) ve Resulu (s.a.a) ve Masum İmamlar (a.s) daha iyi bilirler...

Allah'u Teala Kur'an Kerim'de buyuruyor ki;

Şüphe yok ki Allah, sivrisineği de örnek getirmekten çekinmez, ondan üstün olanları da. İnananlar bilirler ki bu örnek, yerindedir ve Rablerindendir. Fakat inanmayanlar, Allah bu örnekle ne demek istiyor ki derler. O, bununla çoklarını şaşırtıp azdırır, çoklarını da doğru yola getirir. Azdırıp şaşırttıkları, ancak kötü işler yapanlardır. (BAKARA - 26)

Örneğin Kişi yemesini sonucunda midesinde birikeni tuvalette atarak hem rahatlıyor hemde bir yığın yükden kurtulmuş oluyor...Bu durum hayvanlar içinde söz konusu ama bu durumun İnsanlar için felsefesi; Dünya'nın sadece bir mide dolu dışkıdan ibaret olmasıdır.Bir gün Hz. İmam Ali (a.s) ashabı ile birlikte dalaşırken bir kanalizasyon yanında geçer iken oradan dışarı sızan kötü kokunun etkisinden ashap iğrendi Hz. İmam Ali (a.s) ise onlara sizler bu dünayda bunun için çabalamaktasınız buyurdular... Yani insan bir ömür çabalasın ve mal, mülk ve servet biriktirsin ama sonu tekrar bu dünyada kalacağıdır...

Ama nice topuluklar var ki; akletmemelerinin sonucunda DARWİNİZİM gibi kötü bir zillete mübtela oluyorlar...

inşALLAH anlatabilmişimdir..

Allah ilminizi artırsın...

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X