Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dawkins uzaylılar dinine girdi.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dawkins uzaylılar dinine girdi.

http://www.youtube.com/watch?v=5a3nZKMRKF8

canlılığın tesadüfen oluşmasını açıklayamayan dawkins uzaylıların yaratıcı oldugunu söylüyor.
    Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Ynt: Dawkins uzaylılar dinine girdi.

kim olursa olsunda Tanri olmasin yani

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

aynen öyle... bir zeka olduğu ortada canlıların oluşmasını sağlayan bir zeka.
      Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

o halde bunlarin sorunu dini sorumluluklar diyebilirmiyiz?

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Evet öyle. Kendilerine ne yapıp ne edeceklerini söylemeyecek mekanik bir tanrının olması onları ne kadar mutlu eder.

Zaten Tanrıyı yok saymak tam da budur. Kainata, insana ne yapacağını sormayan yol göstermeyen, emir vermeyen bir tanrının var olması ile yok olmasının ne hükmü olur ki?
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

tezata bakin ki
            hem bu emir ve yasaklardan kaciyorlar
            hem de bu emir ve yasaklarin icerigini uygulamakta bizden öte olduklarini iddia ediyorlar, sebep olarak bizim bütün bunlari yalnizca cennet ve cehennem inancimiz sebebiyle uyguladigimiz iddiasini öne sürüyorlar
            halbuki bu insani olgular heryerde, herkes icin gecerlidir
            insanin insanliginin yoruldugu yerde inancliyi devama zorlayan bir tetikleyicidir
            yani canin pahasina da olsa bu düzeni korumaktir

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X