Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zekanın izi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Zekanın izi

10 000 sene öncesine dair yapılan kazılarda bazı aletler bulunuyor , bilimadamları ne diyor burada insan yaşamış .

kimse yahu tesadüfen ve doğal sebeblerle bu kap kacak oluşmuş demiyor.

herkes ortada bir zekanın olduğu konusunda hem fikir oluyor.

ve diyorlar burada insan (yani akıllı bir varlık) yaşamış.

peki çok daha kompleks olan kalp veya göz niye akıllı bir varlığın tasarımına delil olmuyor. ?

bilgi mutlaka bir zeka tarafından üretilir. tesadüfler ortaya bilgi koyamazlar.

Chandra Wickramasinghe:

Bir bilim adamı olarak aldığım eğitim boyunca, bilimin herhangi bir bilinçli yaratılış kavramı ile uyuşamayacağına dair çok güçlü bir beyin yıkamaya tabi tutuldum. Bu kavrama karşı şiddetle tavır alınması gerekiyordu... Ama şu anda, Allah'a inanmayı gerektiren açıklamaya karşı olarak öne sürülebilecek hiçbir argüman bulamıyorum. Biz hep açık bir zihinle düşünmeye alıştık ve şimdi yaşama getirilebilecek tek mantıklı cevabın yaratılış olduğu sonucuna varıyoruz, tesadüfi karmaşalar değil
    Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Ynt: Zekanın izi

mousawi cok güzel izahlar getiriyorsunuz kardesim
    bu tür calismalarinizi ilgiyle takib edicem

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Ynt: Zekanın izi

sağolun gulistan hanım. devam edeceğim inşaallah
      Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X