Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Allah var dedi NASA'dan kovuldu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Allah var dedi NASA'dan kovuldu

[color=rgb(72, 72, 72)]David Coppedge isimli bilim adamı evrimi reddettiği için NASA'dan atıldı!

[img alt=David Coppedge isimli bilim adamı evrimi reddettiği için NASA'dan atıldı! width=333 height=240]http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2012/03/19/23/354224-3-4-9024d.jpg[/img]
    [/color]
    Evrim teorisi bilimsel delillerle değil, zorla insanlara kabul ettirilmeye çalışılıyor.

[hr]

[color=rgb(0, 103, 150)]Darwin[/color][color=rgb(72, 72, 72)]izm bilim adamlarının söylediği gibi gerçek bilimle değil, kanıtlanmış delillerle değil dayatma ile insanlara kabul ettirilmeye çalışılıyor. Birçok ülke okullarında [/color][color=rgb(0, 103, 150)]evrim teorisi[/color]ni adeta gizli belirlenmiş bir yasaya dayanarak okuturken [color=rgb(0, 103, 150)]yaratılış[/color]tan bahsetmek bile suç sayılıyor. Avrupa, Amerika ve birçok ülkede evrim teorisine inanmayan bir bilim adamı [color=rgb(0, 103, 150)]üniversite[/color]de hocalık yapamıyor. Yaratılışa inandığını söylerse hemen üniversiteden uzaklaştırılıyor. Darwinist diktatörlüğün son örneği [color=rgb(0, 103, 150)]Nasa[/color]’da yaşandı: [color=rgb(72, 72, 72)]David Coppedge isimli bilim adamı [/color][color=rgb(0, 103, 150)]evren[/color][color=rgb(72, 72, 72)]i üstün bir gücün yaratmış olması gerektiğini, çünkü yaşamın evrimle oluşamayacak kadar karmaşık olduğunu ifade ettiği için 15 yıldır çalıştığı NASA'daki görevine son verildi.[/color][color=rgb(72, 72, 72)]Satürn ve Satürn'ün çok sayıda uydusunun keşfedilmesi konusunda yürütülen görevde ekip lideri olan David Coppedge, iş arkadaşlarıyla evrimin geçersizliği üzerine yaptığı konuşmalar ve bu konuyla ilgili dağıttığı DVD'ler nedeniyle kendisine ayrım yapıldığını söylüyor.[/color] [color=rgb(72, 72, 72)]Seattle Discovery Enstitüsü’ndeki Bilim ve Kültür Merkezi’nin yardımcı direktörü John West, “Bu bir sürecin parçası. Darwin’in fikirlerine karşı olan kişilere yönelik bir savaş var ve bunu uzun yıllardan beri görmekteyiz. Oysa herkes inancında ve konuşmalarında özgür olmalı.” diyor.[/color] [color=rgb(72, 72, 72)]Bu örnek Darwinist diktatörlüğün nasıl dünya çapında etkili olduğunun görülmesi açısından önem taşıyor. Söylediğim gibi evrim teorisini savunanlar yaratılışın delilleri karşısında evrimin çökmesini dayatma ile yok etmeye çalışıyorlar. Gördüğünüz gibi ortada düşünce özgürlüğü, fikirlerini ifade etme, çağdaş düşünce, bilimsel deliller diye bir şey yok, sadece çökmüş bir teoriyi kurtarma adına yoğun bir baskı var. Üniversitede çalışan bilim adamlarının çoğu bu üzerlerindeki yoğun baskı yüzünden evrim teorisinin çöktüğünü açıklayamıyorlar. Çünkü en ufak bir şey söylerlerse işlerinden olacaklarını biliyorlar.[/color]
    Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Ynt: Allah var dedi NASA'dan kovuldu

Demek Uzayı aradım taradım Allah'ı bulamadım, Allah gerçektende yok deseydi Belkide Nasanın müdürü olurdu...Var demiş işsiz kalmış.

Yorum

tabi isten cikarilis nedeni olarak baska bir gerekce göstermek durumundalar ama bulurlar yolunu bu o kadar zor degil, üstelik adamin konumu oldukca yüksek
      ".....bilimsel kanit, düsünce özgürlügü.....diye birsey yok" kesinlikle öyle düsünüyorum, inanclilara karsi actiklari bir savastir yaptiklari, okullarda okutuluyor, ünilerde en önemli deyip duruyorlar, sanki bilmiyoruz bunun nasil sistemlestigini

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=23273.msg150849#msg150849 date=1336723660]
        Demek Uzayı aradım taradım Allah'ı bulamadım, Allah gerçektende yok deseydi Belkide Nasanın müdürü olurdu...Var demiş işsiz kalmış.
        [/quote]

evreni inceleyen çok sayıda bilim adamı evrenin özel olarak tasarlandığını söylüyor. bunlar arasında nobel ödüllü bilimadamları var.

evrendeki ayarlar katrilyonda 1 bile farklı olsa evren var olamayacaktı.

nobel ödüllüleri atamıyorlar ama derecesi biraz daha az olanlar kovuluyor.

gulistan

tabi isten cikarilis nedeni olarak baska bir gerekce göstermek durumundalar ama bulurlar yolunu bu o kadar zor degil, üstelik adamin konumu oldukca yüksek".....bilimsel kanit, düsünce özgürlügü.....diye birsey yok" kesinlikle öyle düsünüyorum, inanclilara karsi actiklari bir savastir yaptiklari, okullarda okutuluyor, ünilerde en önemli deyip duruyorlar, sanki bilmiyoruz bunun nasil sistemlestigini

hayır. direk o sebeble attık diyorlar. başka bir sebeb söylemeye gerek duymuyorlar.

Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

herhalde böyle birsey yapmak istemistiniz kardes, yazinin bir bölümünü büyüttüm, dogrumu?

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

senden alıntı yaptım. dedim ki direk tanrı var dedikleri için atılıyorlar sebebi de açıkça söylüyorlar.

Yorum

Anlaşılıyor ki, Ateizm: Tanrıya inanmama değil, Tanrıya inanmamayı sağlama, telkin etme, zorlama ve Tanrı inancını ortadan kaldırmaya çalışmadır. Hizbuşşeytanın her birimi bir rol üstlenmiş ve organize biçimde her alanda Öz Muhammedi İslama karşı savaş vermektedir.
              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

tamam, anladim

yani, durakladim kaldim
                bilim alaninda ileri safhada bir insan, calismalarin öncüsü vs. bu adama gelip, sen inanclisin bu yüzden aramizda istemiyoruz, dolayisi ile bunca yillik iscimizde olsan, isine son veriyoruz'mu diyorlar!?

yasal olarak mümkünmü bu

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23273.msg150866#msg150866 date=1336725938]
                  tamam, anladim

yani, durakladim kaldim
                  bilim alaninda ileri safhada bir insan, calismalarin öncüsü vs. bu adama gelip, sen inanclisin bu yüzden aramizda istemiyoruz, dolayisi ile bunca yillik iscimizde olsan, isine son veriyoruz'mu diyorlar!?

yasal olarak mümkünmü bu
                  [/quote]

amerikada bu konuda sayısız dava var.

hristiyanlarda boş durmuyor. bu duruma karşı savaş veriyorlar. kendi bilim enstitülerini kuruyorlar.

yani bu bakımdan tam anlamıyla bir savaş var.

Yorum

simdi oldu
                    adam karsi dava aciyor ama mahkeme sürüyorda sürüyor

tabi oralarda ateizm sistem olarak baski konumunda oldugu icin faaliyetleri daha fazladir bu da hristiyanlarin calismalarini tetikliyordur
                    keske ingilizce anliyor olsaydim da bu hristiyanlarin calismalarindan biraz bilgim olsaydi

Yorum

çinli bir bilimadamı amerikaya gelir ve evrimi eleştirir ve büyük tepki alır ...

bunun üzerine der ki

çinde hukumeti eleştiremezsiniz ama evrimi eleştirebilirsiniz

ama amerikada hükümeti eleştirebilirsin ama evrimi eleştiremezsin.

Yorum

kardesim, siz bu alanda bu kadar orjinal paylasimlar yapabilecekken, neden bu kadar uzak durdunuz? bundan sonra insaAllah sizi yanimizda görmek istiyoruz

isin ilginc yani, bizim ateistler "cin"i övünc kaynagi yapmislar

Yorum

ben musaviyim zamanında yaptım zaten biraz bu konularda.

Yorum

resminizi görünce tanidim kardesim
                            ilk önce acik etmek istemiyorsunuz herhalde diye düsündüm, isim benzerligi de olabilirdi

evet, bu tür paylasimlarda sizi faydali buluyorum, donanimliya benziyorsunuz
                            Allah bereketli kilsin

Yorum

amin dost. yakında kötü tasarım iddialarına da cevap vereceğim.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X