Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göz bir mühendislik hatası mı ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Göz bir mühendislik hatası mı ?

6 senelik biyoloji eğitimimle bile onların yanlışlarını bulabiliyorum.

herkes konuşmak için hava yolunun açık olması gerektiğini bilir ve herkes gripken insanların ağızdan nefes aldığını bilir.

ağız ve burun yolunu ayırmak bunları ortadan kaldırır. ayırca besinlerden lezzette alamayız. çünkü koklama işlemi tat almanın önemli noktasıdır.

ALLAH sizden iyi biliyor prefesörler...
    Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

kendi inkarlari, kendi tercihleri, burasina bir sey diyemem ama, sistemli bir sekilde bilimi alet etmeleri, sonra da inanclilarla dalga gecmeleri, ciddi ciddi inanclilara karsi savasmak icin metot gelistirmeleri, sinir bozuyor

mouwsavi, sizden daha fazlasini bekliyorum, cok fazla arastirmaya ihtiyacimiz var
      agnostik.net'i biraz gezinmelisiniz, ben kac tane calisma baslattim ama zaman olarak yetisemiyorum ki

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

tamam bacım inşaallah. bu konuya yardımcı olayım.

hatta kitap bile çıkar buradan.
        Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23277.msg151071#msg151071 date=1336829854]
          kendi inkarlari, kendi tercihleri, burasina bir sey diyemem ama, sistemli bir sekilde bilimi alet etmeleri, sonra da inanclilarla dalga gecmeleri, ciddi ciddi inanclilara karsi savasmak icin metot gelistirmeleri, sinir bozuyor
          [/quote]

Şimdi ablacım şöyle başlayayım o zaman ben. Darwin'ist görüşün temelleri inkar'a dayanmaktadır. daha doğrusu darwin'in evrim teorisi ile Yaratıcı kavramı ortadan kalkacaktır. Bütün çalışma dünya'ya yaratıcının varlığını inkar ettirmekten başka bir şey için yapılmıyor. Sistemli olmaları da yine bilim'in , felsefenin ve sanat'ın kontrollü bir şekilde dünyayı yöneten bu mason şahısların vasıtasıyla oluyor. Örgütlenme yapılarını o kadar iyi gizliyorlar ki , şu an herhangi bir mason locasının üye listesini devlet kontrol edemez. Bu ne demek istediklerini mason yaparlar istediklerini maşa yaparlar. kimse tam olarak kimin mason olduğunu bilemez. bu da onlara görünmezlik sağlayan bir pelerin gibi duruyor.

Belki masonlara giriş yapmak için erken oldu ancak ; inançlarla dalga geçmelerinden bahsedince açıklama gereği duydum. bir çok "izm" idea'ları (örneğin komünizm vs) yahudi şahısların fikirleridir. Dünya üzerinde takipçileri olan ve insanların beyinlerini kendi saçmalıklarıyla dolduran bu insanlar genelde ateist. Gelelim masonların bu noktada ne olayı var? yine mason olmak için masonların koştukları ilk koşul ibrahimi dinlerden birine inanmanız. yani yahudi hristiyan ve ya müslüman olabilirsiniz. Mason localarında üyeler derece atladıkça zaten din konusunda zayıf kişiler olduklarından giderek Allah'ı inkar etme ve şeytana tapma moduna geçiyorlar. işte bu tarz insanların yönettiği dünyada tek dertleri bugün ne giysem hangi marka telefonu alsam yaz tatilinde nere gitsem olan sıradan insanlar koyun sürüleri gibi bazı ideolojileri takip edince istemeden de olsa inançlılarla aralarında bir uçurum oluşuyor. Ve inkar etmenin en kolay yoluna kaçıyorlar. dalga geçme

Bu insanlar inançlara karşı savaşmada metot geliştirmesinde yine masonların işleri. kurulan evrim siteleri , ateizm siteleri ve benzeri siteler hep masonların inançlıları yoldan çıkartmak için verdikleri mücadele. tabi işin başka boyutları da var. bunlardan biri de evrim teorisi'ni bilimmiş gibi gösterip üniversitelerde bunu kabul etmeyen hocaları okullardan uzaklaştırmak gibi çabaları var.

oysa şunu bilmiyorlar.

evrim teorisi kanun değildir bir teoridir. bu yüzden bunu evrensel bir gerçekmiş gibi insanlara empoze etmeye çalışmaları saçmalıklarının ilk örneği olsa gerek. Bugün evrim teorisini kabul edenler olacağı gibi etmeyenlerde olmasını kabullenemiyorlar. Onlar nasıl çıkıp evrim vardır diyebiliyorsa bazı yürekli ve inançlı bilim insanları da hayır evrim teorisi olamaz diyor da. ancak genelde bunu söyleyenler hep bi yerlerden uzaklaştırma alıyor. sanki tek düşünebilenler evrim'i kabul edenlermiş gibi göstermeleri de ayrı bir saçmalık.

Yorum

mouwsavi Allah razi olsun kardesim

muhendis76 kardesim, sizdende Allah razi olsun insaAllah
            söylediklerinize katiliyorum, sistemi cok güzel ifade etmissiniz

sitelerdeki tartismalara baktigimiz zaman zaten görülen birsey var, iclerinde bir kac tane önde giden var, bunlar özel egitim almis ve is birligi yapmis bir sekilde, adeta nerede, ne zaman, ne söyleyecekleri belli olanlar, birileri bunlara sunmus, mitolojide su bilgiler, bilmem ne olojide su bilgiler diye, bunlari iyice ögrenmisler, kaynak olarak basvuruyorlar, diger geri kalanlarsa, yalnizca tanri ve inanclilarla dalga gecip, bos bos konusmalardan baska birsey yapmiyorlar, ellerinden yüzlerinden basitlik akiyor

sizinde bu konularda calismalariniz varsa, lutfen bize destek olun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

henüz ortaokuldayken felsefe ile ilgili bir çok kitabı ve bir çok filozofun kitaplarını okumuştum. mitolojiyle tanışmam lise ve üniversite yılları. Yine onların kaynak olarak ibrahim'i dinlerin mitlerden beslenen dinler olduğunu söylediklerini çok iyi biliyorum. Mitoloji konusunda ve masonlar konusunda son zamanlarda araştırmalar yapmam zaten beni özüme döndüren olay oldu. tanışma başlığında bunları söylemiştim. inşallah düzenlemelerim bittiğinde onların kaynakları olan konularda yazılarımı sitede paylaşacağım inşallah ablacım.

Yorum

sevincle, ilgi ve minnetle okurum, insaAllah

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X