Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

tesadüfen oluşan zihin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tesadüfen oluşan zihin

eger zihin tesadüfi olarak oluşmuşsa doğru kararlar verdiğinden nasıl emin olabiliriz. eger tesadüfle oluşmussak bildiklerimizden nasıl emin olabiliriz.bilinçsiz bir evrenin bilinçli varlık yaratabileceğine inanmıyorum.
    Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Ynt: tesadüfen oluşan zihin

bulurlar bir cevap laga da luga, luginaya, lagumba bilimsel oldugu icin anlamiyorsunuz derler sonra da

bu soruyu bir ateiste yöneltmismiydiniz kardesim?

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

yönelttim tatmin edici bir cevap yoktu.
      Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23347.msg151872#msg151872 date=1337170433]
        bulurlar bir cevap laga da luga, luginaya, lagumba bilimsel oldugu icin anlamiyorsunuz derler sonra da

[/quote]

Bu günkü mizah gıdasını aldım Bacı.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23347.msg151872#msg151872 date=1337170433]

[/quote]

Yorum

[quote author=Mousawi link=topic=23347.msg151867#msg151867 date=1337169397]
            eger zihin tesadüfi olarak oluşmuşsa doğru kararlar verdiğinden nasıl emin olabiliriz. eger tesadüfle oluşmussak bildiklerimizden nasıl emin olabiliriz.bilinçsiz bir evrenin bilinçli varlık yaratabileceğine inanmıyorum.
            [/quote]

Not aldım bunu...

Yorum

[quote author=Mousawi link=topic=23347.msg151884#msg151884 date=1337178437]
              yönelttim tatmin edici bir cevap yoktu.
              [/quote]

Tesadüfi bir cevaba tesadüf edememişler napsınlar gaari.
              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

ateistlerin kralı dawkins ( aynı zamanda agnostiktir çünkü yaratıcının olmadığından emin değilim der) diyor ki

tasarımlanmış görünen şeylerde yaratıcı aramak insan beyninin yanılgısı der. beyin hata yapıyor ve tanrı arıyor. beyin ereksel bakıyor ve amaç arıyor.

bende ona sorarım peki sizin ateizm ve evrim çıkarımlı düşünceleriniz beynin hatası olamaz mı ?

Yorum

olamaz cünki onlar uzayda aradiklari tanriyi bulamiyorlar

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X