Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sonsuzlukla ilgili bir paradoks

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sonsuzlukla ilgili bir paradoks

evren sonsuzdan beri var olamaz. eğer evren sonsuzdan beri varolsaydı evrenin sonsuz zamanı geçirmiş bitirmiş olması gerekecekti. ama sonsuz bitmeyen olduğuna göre sonsuz bitmiş olamaz.

sonsuzdan gelen bir parçacık asla bize ulaşamaz. çünkü sonsuz bir mesafeyi bitirmiş olması gerekir ama sonsuzun özelliği bitmemesidir. eğer bittiyse zaten sonsuz olamaz.

bu takdirde evren sonsuzdan beri var olamaz. sonsuz bir zamanı geçirmiş olamaz.
    Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Ynt: Sonsuzlukla ilgili bir paradoks

derler ki o zaman, parcacik sonsuzlukta degiserek yol almakta, bizde buna dahiliz, ölünce molekül molekül ucusacagiz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

ama sonsuz mesafeyi yine aşmış olamaz.
      Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

dogru olmasina dogru, ama ateist bakis acisina göre, katedilen mesafenin önemi olmaz ki böyle bir durumda, yani öncesi yoktu, dururken dururken hareketlenme basladi, sonra bu hareket degisime yöneldi, degisim (su an) devam etmekte ve sonsuza kadar devam edicek gibi birsey cikar herhalde

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X