Ynt: Ateistlere bir soru
Ortada ispat yok dediğiniz şey fosil.Fosillere bakılarak yorum yapılıyor.Siz hala ispat yok diyorsunuz.Siz Allah var derken Allaha bakarak mı yorum yapıyorsunuz.İspatı olmayan sizsiniz.
İtiraf eden arkadaşlar kimmiş.Bnden başka ateist görmedim ben bu sitede.Afaki konuşmayalım.Delli-ispatlı sözler sarfediniz.
Değil beyim.Maddenin yok olmadığını söylüyorum.Ortaokul fizik kitaplarından hatırlarsın belki.
''Hiç bir şey yoktan var,vardan yok edilemez.Bu bir fizik kanunu.Dolayısıyle ezeli olan tek şey var oda madde.
Kusura bakmayın ama saçma bir söz olmuş.
Parça olmadan bütün nasıl oluyor.Parçalar birleşip bütünü oluşturur.
Ruh mu?Şaka olmalı söylediklerin.
Ruhun varlığını ispat edersen o ayrı tabi.
Seni ruhun varlığını ispata davet ediyorum.
Bence ruhun varlığını ispatlayamayacaksın.
Varlığını ispat edemediğiniz bir takım ön kabullerden yola çıkarak benim inat ettiğim sonucuna varıyorsunuz.
Doğrusunu istersen gerçekten aramızda inat eden birileri var.
sonuçta görmediğiniz şeyler hakkında yorum yapıyorsunuz. Bu konua inatlaşmamalısınız. Ortada bir ispat yok sadece bir yorum var ve bunu sizin gibi çok arkadaş itiraf etti!
İtiraf eden arkadaşlar kimmiş.Bnden başka ateist görmedim ben bu sitede.Afaki konuşmayalım.Delli-ispatlı sözler sarfediniz.
Maddenin hep var olduğunu var sayıyorsunuz ve bundan çıkarak yorumlar yapıyorsunuz ve ilk madde nereden geldi gibi bir soruyu ilk soru ile çeliştiği için ret ediyorsunuz.
''Hiç bir şey yoktan var,vardan yok edilemez.Bu bir fizik kanunu.Dolayısıyle ezeli olan tek şey var oda madde.
Bana atomlardan bahsetme şimdi parçalar bütünü ifade etmez!
Parça olmadan bütün nasıl oluyor.Parçalar birleşip bütünü oluşturur.
Varlığı varlık yapan ondaki ruhtur! Ruhun varlığı da zaten hayatı anlamlı kılıyor.
Ruhun varlığını ispat edersen o ayrı tabi.
Seni ruhun varlığını ispata davet ediyorum.
Bence ruhun varlığını ispatlayamayacaksın.
Siz sadece inat ediyorsunuz.
Doğrusunu istersen gerçekten aramızda inat eden birileri var.

Yorum