Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teistlere ve tasarımcılara sorular.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Teistlere ve tasarımcılara sorular.

Allah'a inanca dayanmayan hiç bir mücadele sürmez, bir süre sonra hüsranla sonuçlanır. Emperyalizme karşı bu gün mazlumları savunan tek güç İran İslam İnkılabıdır... ve öyle de kalacaktır...

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9988.msg63722#msg63722 date=1259956859]
      Allah'a inanca dayanmayan hiç bir mücadele sürmez, bir süre sonra hüsranla sonuçlanır. Emperyalizme karşı bu gün mazlumları savunan tek güç İran İslam İnkılabıdır... ve öyle de kalacaktır...
      [/quote]
      Ben de toplumsal gerçeklere dayalı olarak yapılan mücadelelerin daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum...Somut örnekleri;TÜRKİYE CUMHURİYETİ;1.sırada,Küba,çok özelliği olan bir alan...Günümüzde;Arjantin,Brezilya,Bolivya....Tabi i ki meksika,Hugo Çavez....biraz dangalakçaişler yapıyor ama olsun;sonuçta insanız...Dangalaklığa da ihtiyacımız var.......

Yorum

nasıl yani bir diyorsunuz ki bu ülke kötü gitmek istiyoruz avrupaya gidemiyoruz burda da türkiye şimdi iyi oldu emperyalistle mücadele eden yani sizin gitmek istediğiniz emperyalistlerle mücadele eden..

o ülkelerin emperyalizme karşı oldukları inandırıcı ve sürekli değildir... çünkü Allah'a dayanmayan mücadele, besmelesiz iş ebterdir...

çin size göre emperyalist mi?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9988.msg63739#msg63739 date=1259960442]
          nasıl yani bir diyorsunuz ki bu ülke kötü gitmek istiyoruz avrupaya gidemiyoruz burda da türkiye şimdi iyi oldu emperyalistle mücadele eden yani sizin gitmek istediğiniz emperyalistlerle mücadele eden..

o ülkelerin emperyalizme karşı oldukları inandırıcı ve sürekli değildir... çünkü Allah'a dayanmayan mücadele, besmelesiz iş ebterdir...

çin size göre emperyalist mi?
          [/quote]
          Bakın biz ülkemizden hiçbiryere gitmek istemeyiz,gitmeyiz de...en azından pasaport çıkaracak paramız ya olur ya olmaz...Biz ülkemizde,insanlığın en üst değerlerini,en özgür yaşamını,en insanca yaşam şartlarını isteriz...İsteriz ki yönetme hakkını eline geçiren hangi anlayış olursa olsun;hiçbir yurttaşın bireysel yaşam tercihlerine müdahele hakkı olmasın,müdahele edemesin...Toplumu çağdaş idare anlayışı doğrultusunda yönetsin...Yani bize akıl satmasın,efendilik taslamasın....Yağmur,kar yağınca yollarımız kapanmasın,sularımız elektriklerimiz,doğalgazımız vs.vs.kesilmesin...
          Çin emperyalist mi;Çin'e karşı özel bir sempatim yok,aksine son onyıldır çok da kızgınım....Çin kalkındıkça bizim ihtiyaç duyduğumuz ara ve yatırım mallarının fiyatı yükseliyor...O nedenle çok hoş bakmıyorum Çin'e...ha başkaca despot baskıcı uygulamaları varmı,olursa tabii ki karşı çıkarım...Yani Çin'in dokunulmazlığı veya kutsallığı mı var...veya herhangi bir ülke,kendi insanlarına despotça veya hoyratça davranırsa;benden destek görmez,göremez....

Yorum

insanın Allah'a dayanan bir düşüncesi olmazsa akla ve hakka dayalı, kendi çıkarları, korktukları ya da zaafı olduklarından etkilenmeden bir sistemi nasıl koyup işletecek?

Allah düşüncesinden başka hangi düşünce insan hırsının önüne geçebilir, hangi düşünce geçmiştir şimdiye kadar ?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9988.msg63743#msg63743 date=1259962172]
              insanın Allah'a dayanan bir düşüncesi olmazsa akla ve hakka dayalı, kendi çıkarları, korktukları ya da zaafı olduklarından etkilenmeden bir sistemi nasıl koyup işletecek?

Allah düşüncesinden başka hangi düşünce insan hırsının önüne geçebilir, hangi düşünce geçmiştir şimdiye kadar ?
              [/quote]
              Peki allah düşüncesi;hangi insan aklının ve de hırsının önüne geçebilmiş.....Tarihte varmı böyle birşey be arkadaşım....

Yorum

evt
                12 imamda hep öyle olmuş
                ve onların tertemiz dostlarında
                kerbelada 72 şehid
                imam Ali a.s. ordusunda
                Peygamber ordusunda binlerce kişide hep böyleydi..

hala günümüzde de var

şehidler

Allah erleri..

şehid olanlar sıralarını bekleyenler...

olmadığını savunmak Allah'ın din tezinin çürümesi boşa çıkması dmeektir ki bu da muhaldir...

sonra nurumu tamamlayacağım demesini de saçma kılar... ve daha neleri...

Yorum

alnında yıldızlı bere elinde mavzeriyle...
                  che nin burda neişi var ya çok alakasız olmuş doğrusu
                  allah düşüncesiyle adını tarihe yazdıran imam huseyin a.s. gibi bir yiğit vardır ki o taktir ettiğiniz avrupa devlet adamları bile onun kıyamının cesaretinin karşısında nice cümleler kurmuşlardır
                  buarada ya artık vallahi bu yazılanlar bana çok komik geldiği için cevap yazma ihtiyacı duymuyorum
                  gerçekten bu yazıyı okuyan biri evrimcilerin maymundan insan olmalarına pişman olduğunu anlar
                  e buda güldürüyor bizi
                  cevaba ne gerek varki
                  "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Bu tür davranış ve anlayışlar,açık bir yenilginin içerisinden,destansı bir galibiyet üretme çabaalrından öteye gitmez....
                    Sonradan tamamlanacak nuru bekleyen beklesin,ama elin gavuru beklemiyor işte.....Bak 3g teknolojisinin arkasından 4 boyutlu sistemi dayatmaya başladılar....

Yorum

hayır gerçekten bakın şimdiye kadar sayın hacıya hep cevap verdim seviyemi düşürmeden terbiyesizleşmeden kendiside farkındadır eminim
                      ama gerçekten bu yazı çok komik ilmi değerden çok mizah içerikli gibi
                      sayın cepni şimdi yani öyle bir diyorsunuz ki sanki müslümanlar 4 g yi redediyorlar yani nealaka ya lütfen
                      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

muttaki kardesim Allahu teala ayet kerimede zaten tanimlamis haci ve cepni gibileri Hasa bunlara Allahi gösterseniz bile yinede inanmazlar bunlara cevap yazan kardeslerimde degerli zamanlarini bosa harciyorlar bence.Hatta ne diye halen sitede tutuluyorlar merak ediyorum.Amaclari insanlarin beginlerini kurcalayamaya calismak bence siteye girmis bir virusten farklari yok..Sahsen ben yazilarini okuyunca sinirlerim bozuluyor .Yönetimden antivürüs programini devreye gecirmelerini rica ediyorum.Bu tür inancsizlerin sitemizde yeri olmamali bence.

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=9988.msg63765#msg63765 date=1259965137]
                          hayır gerçekten bakın şimdiye kadar sayın hacıya hep cevap verdim seviyemi düşürmeden terbiyesizleşmeden kendiside farkındadır eminim
                          ama gerçekten bu yazı çok komik ilmi değerden çok mizah içerikli gibi
                          sayın cepni şimdi yani öyle bir diyorsunuz ki sanki müslümanlar 4 g yi redediyorlar yani nealaka ya lütfen
                          [/quote]
                          Şunun için söyledim be arkadaşım;bakın son 50 yıllık süre içerisinde baş döndürücü bir süreç yaşıyoruz...Ve de insanlığn 50 yıl öncesine kadar katettiği bilimsel gelişme bir tarafa,son 50 yıl bir tarafa....belki, de gelecek 20 yıl hepsini katlayacak...Bakın tüm bu gelişmelerin içerisinde bir tane din kafası var mı....belli bir dini özelleştirerek söylemiyorm,tüm din ve inanç sistemleri için söylüyorm....Bir tane var mı....Olmadığı içindir ki;bir tane de müslüman kafası yoktur işte...

Yorum

Müslümanlar 4g yi veya bilmem hangi şeyi reddetse ne olur,kabul etse ne olur...ne etkisi olabilir ki...Kimin umurunda olur ki...

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=9988.msg63769#msg63769 date=1259965557]
                              muttaki kardesim Allahu teala ayet kerimede zaten tanimlamis haci ve cepni gibileri Hasa bunlara Allahi gösterseniz bile yinede inanmazlar bunlara cevap yazan kardeslerimde degerli zamanlarini bosa harciyorlar bence.Hatta ne diye halen sitede tutuluyorlar merak ediyorum.Amaclari insanlarin beginlerini kurcalayamaya calismak bence siteye girmis bir virusten farklari yok..Sahsen ben yazilarini okuyunca sinirlerim bozuluyor .Yönetimden antivürüs programini devreye gecirmelerini rica ediyorum.Bu tür inancsizlerin sitemizde yeri olmamali bence.
                              [/quote]
                              Sen yine de oku istersen,belki de o hani Ashaf_ı kehf var ya,onların bir kıtmiri vardı....Yine o çıkıp çarşı pazardan birşeyler alıp gelmişti...ve de yüzyıl uyuyan o ashab-ı Kehf o uyukularından uyanmışlardı....sana bir kıtmir bulma şansımız yok,kendi kendine ister uyan,ister israfilin öttüreceği sur çağrısına kadar uyu...Ne yapalım yani....

Yorum

sayın kardeşim bakın diyorsunuz ki inanan bilim ada mı varmı
                                ben size bir kitap dolusu bilim adamının ismini paylaşmışım e bizahmet önyargınızı bırakın bakın işte tamamen bilim adamlarının yazılarından oluşuyor üstelik sevmediğiniz pis bulduğunuz bir toplumda değil avrupada yaşayan bilim adamlarından bahsediyoruz

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X