Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Toplumsal Zihin Kontrolü Kıskacında Ülkemiz İnsanı (Mehmet Ufukalp'ten)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bütün dünyada olduğu gibi Ortadoğuda da İslami İran ve abd nin geleceğe yönelik plan ve programları çarpışmaktadır.

İslam İnkılabı müslüman halkları zulüm kulelerinden esaret zincirlerinden kurtaracak inkılabi islamın nurlu hüzmelerini yayarken, abd amerikancı islamın çeşitli çehreleri ile bu nur hüzmelerini karartmayı hedef edinmiş görünmektedir.

Bölgede abd plan programları kapsamında tamamı türkiyeye bağlı bir kürdistan planlanmaktadır. Bu kürdistan Suriye, Irak ve İranda kürtlerin yaşadıkları bölgeleride kapsayacak şekilde türkiyeye otonom şeklinde bağlanmak istenmektedir.

Bu yüzden ne kadar kürt yapılanması varsa, dinli dinsiz hepsi organize bir biçimde canlı tutulmaya çalışılmaktadır.

Tabii ki abd nin asıl maksadı komşu ülkelerden de toprak kopartarak kuracağı türkiyeye bağlı kürdistanla türkiye topraklarını genişletmek değil, bölgeyi kendisine bağlı türkiye ve kürdistan ile kotrol etmek ve İran İslam Cumhuriyetini yıkmaya çalışmaktır.

Arkadan abd ve israilin dürtüklemeleri ile planlanan açılım maçılımlar bütün bu gelişmelerin habercisi durumundadır.

Kendi kurdukları oluşumları kaybetmemek için, yerel mahkemeler dosyalara hiç bir işlem yapmadan ellerinde tutuyorlar, tutukluluk süresinin dolmasına 6 ay kala yargıtaya gönderiyorlar, yargıtayın 40 bin dosya içerisinde bakmaya fırsat bulamadığı bu dosyaları zaman aşımı ile kurtarmış oluyorlar. Bu hapiste palazladıkları adamları şimdi meydana salıyorlar, siyasallaşmasını sağlayacak, meclise sokacak, ileride planladıkları özerk kürdistanın dini kanadını oluşturacaklardır. Planları bu.

Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=12063.msg114839#msg114839 date=1294927014]
      böyle ilginç bir konudan yeni haberim oldu..

meğer ki bu sitede çok ilginç yerler varmış.. keşke sitenin şöyle bir tüm mesajlarının listelendiği bir sistemi olsa.. tüm başlıkların ya da en azından..

böyle kim bilir ne kadar görmediğimiz konu vardır.. ki sitede en çok gezen biri olduğum halde benim için böyle yerler varsa...

katılımcı kardeşlere teşekkür ediyorum ilginç bir konu...
      [/quote]

abi ben siteye üye olmadan bu başlığı okumuştum. bu yüzden bu meseleler açılınca bu başlığı tavsiye ediyorum. mehmet abi bizzat şahit olduklarını anlatıyor hem de bizim bildiklerimizi kitabi bir tarzda izah ederek çok güzel ifade ediyor. bu meseleleri merak edenler muhakkak bu yazıyı okumalılar.

Allah mehmet abi den razı olsun.
      KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Allah razı olsun muhterem.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Mehmet Ufukalp de bizim mahir kaynağımız...

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=12063.msg115026#msg115026 date=1295045295]
            Mehmet Ufukalp de bizim mahir kaynağımız...
            [/quote]

yapma abi öyle benzetme olur mu? haşa.

Yorum

mahir kaynak bir takım gizli bilgileri topluma açıyordu ki bunların arasında yanlış ve yanlış yönlendirme amaçlı bilgiler olsa da ben şahsen baya yararlanmıştım bir aralar kendisinden.. ve dediklerinin bir çoğu da çıkıyordu.. güzel şeyler söylüyordu..

bu anlamda dedim yani şahsen benim ulaşamayacağım bir takım bilgileri istifademe sunuyor şahsen çok istifade ediyorum.. o anlamda mahir bir kaynak dedim.. eğer bu hakaret içerikli algılanıyorsa ya da olumsuz anlam çağrıştırıyorsa hemen silmeye hazırım

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=12063.msg115055#msg115055 date=1295075095]
                mahir kaynak bir takım gizli bilgileri topluma açıyordu ki bunların arasında yanlış ve yanlış yönlendirme amaçlı bilgiler olsa da ben şahsen baya yararlanmıştım bir aralar kendisinden.. ve dediklerinin bir çoğu da çıkıyordu.. güzel şeyler söylüyordu..

bu anlamda dedim yani şahsen benim ulaşamayacağım bir takım bilgileri istifademe sunuyor şahsen çok istifade ediyorum.. o anlamda mahir bir kaynak dedim.. eğer bu hakaret içerikli algılanıyorsa ya da olumsuz anlam çağrıştırıyorsa hemen silmeye hazırım
                [/quote]

hocam sizin hakrat ettiğinizi kastetmedim. mahir kaynak bu sistemin istihbarat teşkiletinin başında bu sisteme çokça faydası dokunmuş, hatta darbeleri bile ortaya çıkarmış bunu yapmak için hapse girmeye razı olmuş biridir. ama bu tür adamlar emekli olmaz.

bu tür adamlar ölüm anlarına kadar şeytanlarına hizmette bir an geri durmayan, bir doğruyu on yanlışla anlatan ve kafaları karıştıran adamlardır. söyledikleri söylemesine izin verilenlerden başkası değildir. bu şekilde ufaktan da olsa bilinç altımıza girerler ve eğer bizler teyakkuz halinde değilsek bizleri yönlendirmeye başlarlar. yavaş yavaşş o bir doğru da silinir ve tüm söyledikleri yalan olduğu, yönlendirme olduğu halde bizler bunun farkına varamayız.

kaldı ki bir fasık bize haber ulaştırınca o habere şüpheli yaklaşmalıyız. mehmet abinin verdiği bilgiler bir müslümanın bizzatihi şahit olduğu şeylerdir. mehmet abiyle mahir kaynak bu yüzden bile olsa benzetilmemelidir. bu yüzden düzeltme ihtiyacı duydum. hakkınız helal edin.

Yorum

tamam ben o zaman hatırlatmamı ve yazılarımı geri alıyorum.. ama bu verdiğiniz değerli bilgi ve mahir kaynakla ilgili yorum kalsın diye eskileri de silmiyorum uygun mudur?

Yorum

Mehmet abimiz bu konuyu unuttu belkide vazgecti diye düsünmüstüm, her satirini heyecanla okuyordum, yine öyle olacak insaAllah....mehmet abimizden Allah razi olsun
                    hatt-i imam kardesimizede yaptigi yorumlardan dolayi tesekkür ederim, Allah razi olsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=12063.msg115094#msg115094 date=1295088649]
                      tamam ben o zaman hatırlatmamı ve yazılarımı geri alıyorum.. ama bu verdiğiniz değerli bilgi ve mahir kaynakla ilgili yorum kalsın diye eskileri de silmiyorum uygun mudur?
                      [/quote]

tabi uygundur abi. sen uygun görünce ben ne diye itiraz edeyim.

gülistan2 bacım allah sizden razı olsun.

Yorum

Allah sizlerden razı olsun.

Yorum

Lübnan Hizbullahının islam Ümmetinin zihninde oluşan ihya imlajını yıkmak için kullanılan bu yapılanma, rejimin desteği ile, rejimin kontrolünde olmayan bütün islami yapılanmaları tasfiye etmeye kalktı.

Şöyle diyorlardı, bir ülkede bir islami organizasyon olmalı, birden çok oldumu güçler dağılır, hedefe varılmazmış.

Rejim, rejime bağlı olmayan islami hareketleri yok etmek için bunlara bu hedefi belirledi. İlim irfandan yoksun harici bedevileri yapısına sahip bu güruh, rejimin kendisi için biçtiği bu rolü gerçektelşirmeye başladı. Bu yüzden hemen pkk ile barış yapıp kendilerine bağıl olmayan islami cemaatleri hede almaya başladı.

Önce orda burda sokak kavgaları, camilerde kavgalar, sokka ortasında dayak atmalar. Baktılar ki, sonuç alamıyorlar, öldürmeye başladılar. 1991 li yıllar bunların fiilen kavga ve öldürme eymlerine başladıkları yıllar olup daha sonraki yıllar pkk ile de yaptıkları barıştan sonra ipe sapa gelmez halde müslümanları zorla kendilerine bağlamak için saldırılarını arttırdılar.

Ne yazık ki, türkiyede her tabanda olduğu gibi bunların tabanlarında da çoğunluk samimi hatta inkılabı seven insanlardan oluşuyordu.

Bir zamanlar, kasetlerinde şu ifadeler vardı, 86' dan 90 lara kadar.

La şiiyye, la sünniye, ya Allah ya Allah,
                          İmame me Humeyniye ya Allah ya Allah.

Bölgede yeterli tabanı elde ettiklerinde ise iş gittikçe değişiyordu. Yukarıdaki ifadeler kasetlere makamlar ilave edinerek söyleniyor, bölgede halka ulaştırılıyordu.

Daha sonra ise,

Hatın Hizbullahe me, bayraka reş bej navan,
                          Desti Hu bıdın deste van, sosyalist bıkın kurban.

Artık İran İslam İnkılabı vurgusuna gerek kalmamış, hatta yavaş yavaş inkılaba sempati duyan gençlik tabanı İnkılabtan soğutulmaya, düşman edilmeye başlanmıştı.

İşin ilginç yanı ise bu adamların canına kıydığı müslümanların çoğu inkılaba sempati ile bakan insanlardan oluşmaktaydı. Çünkü kendilerine hedef belirleyen rejim tam da arzuladığı noktada yürütüyordu onları.

Tepelerine ve aralarına koyduğu ajanlarla işi çok iyi götürüyordu. 2000 yılında yapılan operasyonlarda bir zamanların cemaatin önde gelenleri olan Abdülaziz Tunç ve Şaban Elaltun' un resmen rejimin ajanları olduğu mahkemelere verdikleri itiraflarından anlaşılıyordu.

Bunlar tabi aşılama içindi. bu adamlar daha başka kimlerin rejim hesabına çalıştıklarını bildikleri halde, ileride kullanılacakları için başka kimlerin rejim hesabına çalıştıklarını deşifre etmediler.....

Yorum

konunun dağılmasını ve gidişatını etkilemek istemiyorum ama kafamdaki sorular olduğu için daha da faydalanmak istiyorum bunlar cevaplanırsa sevinirim:

1- Cemaatin başı konumundaki Hüseyin Velioğlu iranda eğitim görmüş Ayetullahların da onay verdiği İran bağlısı bir isim olduğu yönünde ciddi bilgilerimiz var buna ne diyorsunuz. bu bilgiler yanlış mı?

2- Cemaatin içinde çok samimi inkılab bağlıları ya da inkılaba bağlı olmasa da ciddi İslam fedakarı olan insanlar az değil. bunlar katliama karşı çıkmıyor muydu?

3- katliamların bu cemaatin fikir ve uygulaması olmadığı, sistemin hizbullah adını ve cemaati kötü göstermek, hedefinden saptırmak amacıyla kendisinin yaptığı ve sonra da cemaate mal ettiği söyleniyor. Siz gerçekten bu vahşice işlenen cinayetlerin cemaatçe yapıldığını cemaatin siyaseti ve yolu olduğunu nasıl iddia ediyorsunuz bu iddiaya kanıtlarınız nelerdir? Yani cemaatin uygulaması değil de sistemin yaptığını yalanlayacak kanıtlar?

4- Cemaatin başta inkılaba bağlı olduğunu kabul ediyor musunuz? evetse bu kopuş kim tarafından ne zaman sağlandı?..

Yorum

1- Cemaatin başı konumundaki Hüseyin Velioğlu iranda eğitim görmüş Ayetullahların da onay verdiği İran bağlısı bir isim olduğu yönünde ciddi bilgilerimiz var buna ne diyorsunuz. bu bilgiler yanlış mı?
                              Bu bir iddia. İspatı yapılmamış bir iddianın aksini ispat, iddiayı kabullenmek olur. Ki biz böyle bir iddiaya inanmamaktayız.

Farzedelim ki, bahse konu adam İranda eğitim görmüş olsun. Bu neyi değiştirir ki? İmam Humeyni a.s. buyuruyor ki, bizim mektebimizi ifsat etmek isteyen adam bizim medreseleremizde okuyor. İranda okumak tek başına samimiyetin ölçüsü değil ki?

Ayrıca, İran 75 milyon nüfus, türkiyenin iki katından biraz daha büyük devasa bir coğrafya. Ve her türden samimi, gayri samimi milyonlarca insan mevcut. Birilerini iranla ufak bir ilintisi onu islam inkılabına bağlı ve sadık görmeye göstermeye yetmez ki?

İslam İnkılabının etkisi ile bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de özelikle bölgede büyük bir etki uyandırdı. Bu etki ile bir çok insan İslam İnkılabına gönülden bağlandı. Bölgede önemli oranda dağınık, ama sonradana toparlanıp rejimi tehdit edebilecek potansiyeli barındırması muhtemel bir olgu belirdi.

İşte rejim tam bu noktada, bir zamanlar sendikalarda sol harekete karşı desteklediği sendika lideri Hüseyin Durmazı bu hareketi saptıracak bir aday olarak belirledi ve her türlü desteği sunarak bu hareketin başına koydu.

Taban zaten islam inkılabını seven gençlerden oluşmaktaydı, zaten amaç bunları manipüle etmekti ki, bunu da başarmış oldular, mahalli olarak, o bölgede.

Yorum

2- Cemaatin içinde çok samimi inkılab bağlıları ya da inkılaba bağlı olmasa da ciddi İslam fedakarı olan insanlar az değil. bunlar katliama karşı çıkmıyor muydu?
                                Aslında bu oluşum diğer klasik sünni cemaatlere benzememektedir. Tam anlamıyla bir örgüt biçiminde organize olmuştur. Bu sebeple, öyle be örgütün yaptıklarına karşı çıkmak kolay değildi. Deneyenler olmuştur, ancak bunu hayatlarıyla ödemişlerdir.

Zaten bu örgütün içinde samimi inkılapçı insanlar bu örgütün rejime bağlı tepe yönetimi tarafından, öldürülerek tasfiye edilmişlerdir.

Bu adamlar tam 1989 da örgüt mensuplarına kitap, dergi, ve sair bigi kaynaklarını okumayı yasakladılar.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X