Toplumsal Zihin Kontrolü Kıskacında Ülkemiz İnsanı (Mehmet Ufukalp'ten)
Rejim bu örgütle hiç bir zaman ayrı olmadı ki. Zaten bu iddia bile örgütün rejimle bir kontağı olduğunu göstermiyor mu?
Rejim neden başka bir yapılanmanın üzerine atmıyor da onların üzerine atıyor yani. Bu adamlar islamda hiç yeri olmayan bir tebliğ yöntemi ile arzı endam ediyorlardı. Bölgede düğünleri vesile edinerek halka yayılmaya çalışıyorlardı. Düğünlerde halay çekerek: Ah MUHAMMED VAH MUHAMMED, daha bir çok zikir anlamında kelimeleri halay çekerek söylüyorlardı. Yani tam bir komedi dram. İslamın böyle bir tebliğ yöntemi var mı?
Bu adamların her düğün etkinliğinde de yanlarında bir komutan subay ve en az bir manga asker bulunuyordu. Bunlar acaba neden orada idiler. Sizler de düğün yapmışsınız. bir manga asker bir subaya ihtiyaç duydunuz mu? İspata gelince ben böyle düğünlerinden en az üç dört düğünde bulundum
Çınar, Mazıdağı, Kızıltepe de yapılan düğünlerde.
3- katliamların bu cemaatin fikir ve uygulaması olmadığı, sistemin hizbullah adını ve cemaati kötü göstermek, hedefinden saptırmak amacıyla kendisinin yaptığı ve sonra da cemaate mal ettiği söyleniyor. Siz gerçekten bu vahşice işlenen cinayetlerin cemaatçe yapıldığını cemaatin siyaseti ve yolu olduğunu nasıl iddia ediyorsunuz bu iddiaya kanıtlarınız nelerdir? Yani cemaatin uygulaması değil de sistemin yaptığını yalanlayacak kanıtlar?
Rejim neden başka bir yapılanmanın üzerine atmıyor da onların üzerine atıyor yani. Bu adamlar islamda hiç yeri olmayan bir tebliğ yöntemi ile arzı endam ediyorlardı. Bölgede düğünleri vesile edinerek halka yayılmaya çalışıyorlardı. Düğünlerde halay çekerek: Ah MUHAMMED VAH MUHAMMED, daha bir çok zikir anlamında kelimeleri halay çekerek söylüyorlardı. Yani tam bir komedi dram. İslamın böyle bir tebliğ yöntemi var mı?
Bu adamların her düğün etkinliğinde de yanlarında bir komutan subay ve en az bir manga asker bulunuyordu. Bunlar acaba neden orada idiler. Sizler de düğün yapmışsınız. bir manga asker bir subaya ihtiyaç duydunuz mu? İspata gelince ben böyle düğünlerinden en az üç dört düğünde bulundum
Çınar, Mazıdağı, Kızıltepe de yapılan düğünlerde.
Yorum