Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şeytan Müzikte Gizli

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Şeytan Müzikte Gizli

- Ölüm bile ayıramaz bizi..
    - Beni benimle bırak bu cehennemde,,
    - Kahpe kader..
    - Batsın bu dünya..
    ve daha birçoğu, hem isyandır hemde şeytanın ağıtıdır. Bundan sonra bu anlamda dikkat ederseniz daha rahat anlaşılır...
    "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

ben bunu dinliyorum.anlamasamda dinliyorum.
      Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

kumeyl kardes katiliyorum, günümüzdeki müziklerin tamamina yakini icinde seytanin hoslanacagi ögeler barindirmakla birlikte, bilincaltimiza yaptigi baskida kacinilmazdir
        o bahsettiginiz anlamda zaten dikkat ediyorum
        benim kastettigim calisma müzikteki beyin üzerine iyi etkisi olan ritmik dalgalari kisimlandiran, aciklayan bir calismaydi

huge kardes
        linki dinledim, Allah razi olsun, cok güzel

verecegim linkide siz dinleyin insaAllah tabiki kumeyl kardeste (isterse)

bunlarda birer müziktir....benim merak ettigim, dalga boyutu olarak beynin hangi bölümünü hangi yönde etkiledigidir

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Sevgili Gülistan,
          bu sesler bir program olarak var.kişisel bilgisayarınıza kuruyorsunuz.internette linkini bulabilirsen yazarım.istediğin doğa sesini,istediğin zaman,istediğin ölçüde kendin ayarlayıp bilgisayarında dinleyebiliyorsun, ve bunu kaydedip isim verip sitede yayınlayabiliyorsun.
          Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

Nature sounds player. Easily mix your own compositions of various nature sounds. Listen and download them for free.

Yorum

Bir tarife göre müzik,seslerin gönlü açan formdaki terkibidir.Bu bakımdan günah meclisleri ile uygun hali haramdır.

Başka bir tarife göre müzik; insanı, onun için tarif edilemeyen bir âlemde seyr ettiren seslerden ve tonlardan oluşur. Müzik insan kalbine hakim kesilir, bazen onu ağlatır, bazen güldürür, bazen onun vücut azalarını harekete geçirir ve bazı durumlarda da, aşk ve şehveti heyecan getirir, insanı kendi kuluna çevirerek, onun sinir sistemine, düşüncesine, aklına ve ruhuna egemenlik kurar.

Yorum

Sinir sisteminin etkinliği

Vegetativ sinir sistemi iki bölüme ayrılır.

1. sempatik
                2. parasempatik

Sempatik sinir sistemi

32 çift sempatik düğüme sahiptir , göğüs kafesinin ve karın boşluğunun arka yüzeyinde omurga sütunun iki tarafında yerleşmiştir. Sempatik sinir bel merteği öncesinden başlayıp, diğer vücut üyelerine yayılır. Onun esas vazifesi damarları daraltmak, saf kasları genişletmek, göz bebeğinin genişlemesi, salgıyı önlemek, kan basıncını yükseltmek, kalp atışını çabuklaştırmak , vs ibarettir ki, insanın uyanık ve aktif olmasına neden olur.

Parasempatik sinir sistemi:

Sinir sisteminin bir bölümüdür ki, sempatikle birlikte ve omuz omuza bir takım önemli üyelere , kalp ve böbreğe giriş yaparak, sempatik sinir sisteminin tam aksine hareket ediyor. Bu sistemin insanda yarattığı tembellik, halsizlik, uyku, gaflet, hata, unutkanlık, üzüntü v.s'den ibarettir. Saf kasları toplamak, salgı yaratmak, kan basıncını azaltmak, gözbebeğini küçültmek, kalp atışını yavaşlatmak vb. onun görevidir.

Anlaşılacağı gibi, dışarıdan sinir üzerinde tahrikler başlarsa, sempatik ve parasempatik sinir sistemi dış tahrikler ile kendi dengesini kaybederek aşağı veya yukarı gidiyor. Sempatik ve parasempatik sinir sisteminde dengesizlik yaratan dış etkenlerden biri de, zararları sinir sistemine yerleşen müzik dalgalarıdır.

Yorum

Müziğin cismi zararları

1-Sinir sisteminin zayıflaması
                  2-Delilik
                  3-Kan Tazyiği
                  4-Görme kabiliyetinin zayıflaması
                  5-Mide
                  6-Ömrün kısalması

Yorum

verdiginiz link icin cok tesekkür ederim
                    henüz bakmadim ama mutlaka isime yarayacaktir, duaciyim!

sinir sistemi üzerindeki müzigin etkisi hakkinda yazdiklariniza da aynen katiliyorum

ancak bu vesile ile hatirlatmakta fayda görüyorum ki
                    sinir sisteminin bu vazgecilmez denge ikilisi sempatik ve parasempatik sinir sistemi
                    yukarida belirtmis oldugunuz gibi müzik dalgalarindan etkilendigi ölcüde ve hatta belki daha kötü ve agir sekilde:

1. Öfke'den
                    2. kötü düsünceden
                    3. kinden
                    4. korkudan
                    5. umutsuzluktan
                    vs.'de etkilenir, dis cepheden gelen (müzik gibi) bir unsur oldugu zaman kili kirk yaran bizler, malesef, kendi icimizden olusan bu dalgalari hic ciddiye almayiz, alsak ta sürekli sebebi karsimizdakinden biliriz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X