Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

3 TANRI MI YOKSA TEK TANRI MI?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: 3 TANRI MI YOKSA TEK TANRI MI?

İlk olarak Nasrani tarafından gönderildi
    En fazla ilgi goren ve yorum yapilan sayfa burasi... Herkes Incil'i okumadan, anlamadan baska yorumlar katarak yorumluyor ama bana karsi cevap olarak Incil'den ayetler veriyor ama bir yandan'da bize Incil'den yazma ona inanmiyoruz derler kendi aranizda ne kadar celiskide oldugunuzun farkinda misiniz? verdiginiz ayetler Isa Mesih'in INSAN TABIATINA sahip oldugunu gosterir. O zaman TANRI TABIATINA sahip oldugu ayetlere'de bir bakin...
    incili okumadığımızı nerden biliyorsun yahu sen yaşın kaç arkadaş şu ettiğin cümlelere bak tanrı mısın sen incili okumadığımızı nerden bilebilirsin

ben hususi olarak kitap fuarından incil satın almış ve 2-3 kez okuyup bitirmiş tahlil etmiş bir insanım şu ettiğin lafa bak çocuk musuuun aklın mı kıt yani kızmamak elde değil

cevap olarak elbette incilden yani senin anladığın dilden örnekler vereceğiz çünkü kendinle çeliştiğini görmeni istiyoruz

ama sen bu çelişkilere cevap vereceğine hz.isa nın tanrılığına delil getirmeye çalışıyorsun, nerden , incilden ... bu olacak iş mi

aslında bu yaptığın şu sonuca götürür; incilde hem rab tektir deniyor hem de 3 tür sen 3 türe örnek veriyorsun biz 1 olana...

tabii ki incile güvenmeyeceğiz inanmayacağız yahu senin din adamların bile bu kitabın tahrif edildiğine inanıyor ben nesine inanayım burdan benim hangi soruma cevap verdin hala tanrının üfürüğüne takılıp kalmışsın sen ilk önce sana sorduğum sorulara cevap ver

Yorum

Ynt: 3 TANRI MI YOKSA TEK TANRI MI?

[quote author=Nasrani link=topic=16029.msg100029#msg100029 date=1281792727]
      benim elimde yeterince bilgi ve dokuman olup size sunmam ve sizin anlayamamaniz varsa ortada sorun sizdedir. 4 secenekten birini yazarsaniz bir cozum yolu bulabiliriz
      [/quote]

sorunların o 4 seçenekten ibaret, elinizdekilerin yeterli olduğunuz, bilgi değeri bulunduğunu ispatlayın..

size yardımcı olalım...

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X