Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kuran'daki Çelişkiler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Kuran'daki Çelişkiler

MİSYONERLERE IZIN VERILMEMELI ARKADAŞLAR.

Yorum

Ne yalan soyleyeyim, cocukken her zaman FBI ajani olmak istemistim ya da dedektif. Hamdolsun olmadim, zamanla buyuduk, serpildik, iyi kotu gercekleri arastirdik ve ajanligin ne kadar tehlikeli ve sahsimin tabiatina uymadigimi anladim. Sizler ajan yetistiriyor musunuz bilmem ama bu isle pek ilintili oldugunuz belli...
      Mesih`in sevgisinden bizi kim ayırabilir? Sıkıntı mı, elem mi, zulüm mü, açlık mı, çıplaklık mı, tehlike mi, kılıç mı?
      (Romalılar 8:35)

Yorum

(biz bundan emin değiliz ama) çocukken saf düşünürmüşsünüz. bilinçli ajan olup bunu bir iş olarak yapmayı ve karşılığında da menfaat elde etmeyi tasarlamışsınız.

ama büyüyünce ne yok olmuşsa sizde bu ajanlığı karşılıksız yapıyorsunuz... (ama biz bu karşılık konusunda emin değiliz)

Yorum

QOM abi baska bir forumda boyle paralı bir misyoneri yakalatmıştık.buda olabilir.

Yorum

ama hakkında delil sahibi olmadan şüphelerimi açıklama yetkisinde bana inançlarım izin vermiyor..

Yorum

Sayin Musavi siz sanirim iftiranin ne oldugunu ya bilmiyorsunuz ya da bilerek boyle yapiyorsunuz. parali misyonerlik yapan ben hic gormedim, yapanlarla da alakam yok. benim para icin dinini anlatan ya da para icin dinini satan insanlarla alakam yok. En bastan soyledigim gibi ben buraya hudeyfe dost'un ve murteza beyin teklifi ile geldim tabi siilerin konuksever oldugunu da bilmez degilim... Ajanlik bana cocukken, karizmatik ve parasi iyi bir is olarak gelirdi. ic yuzunu ogrendikten sonra hersey degisti. merak ediyorsaniz soyleyeyim benim meslegim halkla iliskiler ve reklamciliktir. Ne karizma ne para benim icin onemlidir ben sadece yuzumu mesih'e ve kutsallara cevirmis ve tum insanlari sevmeyi ve affetmeyi kendime hedef belirledim.
              Mesih`in sevgisinden bizi kim ayırabilir? Sıkıntı mı, elem mi, zulüm mü, açlık mı, çıplaklık mı, tehlike mi, kılıç mı?

Yorum

bnce sizin çocukluğunuza inmek lazım..

1- dışlanmış olmalısınız
                2- sevgiye hasret kalmış olmalısınız
                3- büyük adaklarda bulunmuş olmalısınız
                4- dininiz yüzünden çok kötülükler görmüş olmalısınız..

tabi bunlar burdaki bir kaç yazınız ile hakkınızda aklıma gelenler...

Yorum

;D ;D ;D Yani kac gun sonra su sitede birisi beni guldurdu o kadar yorum ardindan cok cok tesekkur ederim size. 1 ve 2 numara cok iyiydi ama tutmadi. Hamdolsun cocuklugum cok iyi gecti, cok mutlu anlarim oldu o gunler nerede kaldi simdi... hayatimda tek problemim alevi oldugum icin bir dislanmaya maruz kalmak ve televizyonlardan, kitaplardan alevilere ne kadar zulum ve iftira edildigini gormek oldu bu kadar simdi ise eskisinden daha mutlu ve yarindan daha umutluyum.

Surasini hic unutmayin ben onlarca iman kardesimle tanistim ve hepsinin hristiyan olmasinin ortak nedeni, Islam'da bulamadiklarini Hristiyanlikta bulmalariydi...

Yorum

e tabi ki..

islam'ı araştırmadılarsa, bizim (bulduğumuz gibi samimi şiilerle buluşmadılarsa) olacağı budur. denize düşen yılana sarılır.

insanlar hepsi akıllarıyla tercihlerini yapmazlar. hatta aklıyla tercih yapanların bile tercihlerinden bilinç altındaki doyurulmamış psişik duygular vardır.

insanlar elbette dinleri İslam'ı yaşamamışlar ve ilkelerinden habersizlerse dinsiz bir yaşam sürüyorlar anlamına gelir bu. tabi ki dinsizliğin boşluğundansa hiristiyanlık elbette bir basamaktır. zaten islama göre de bir ilahi öğretisi olmayan müşriklere göre ehlikitap olan hristiyanlar daha iyidir..

bu noktada hristiyan olmakla yanılmıyorlar..

ancak İslam'ı tanımadıkları için elbette sorumlular. ve bunun cezasını da asla telafi edemeyeceklerdir.

ben o hristiyan olanların hiç birinin İslam'ı anladığını sanmıyorum. hatta anlamadıklarından eminim..

eğer İslam akıl dışı bir din olsaydı onu önce ben terkederdim. çünkü hayatım boyunca bana hep aklım yol çizdi. bireysel ya da toplumsal rollerimde asla akıla uymadığı için kültür ya da toplum baskısını almadım omuzlarıma.. bu yüzden ben de toplumlardan dışlandım..

Ama şu an gerçek İslami düşünce akıl vicdan ruhumu tam olarak %100 tatmin eden, bir dünya görüşü, (din) bir çevreye sahibim.. Allah hepsinden razı olsun.. Şeytan ve nefis elbette her zaman sapık yolları süsler ve oralarda mutluluk vaad eder Ama Allah'ın vaadi her vaadin üstünde ve gerçek olandır..

Allah hiç bir insana görünüp vaad etmiş değil. ne hristiyanlara ne müslümanlara.. bu anlamda hristiyanlığın mı müslümanlığın mı getirdiği mutluluk vaadinden hangisi gerçekte Allah'a ait bilemeyiz. ancak eğer bir yerde tanrı inancında acizlik, parçalanmışlık, adaletsizliğk beceriksizlik varsa orada Allah yok uyduruk tanrılar vardır. ve Allah'ın böyle insanlara mutluluk vaad etmesi mümkün değildir...

Yorum

: Kuran'daki Çelişkiler

ben bu sahsin herhangi bir seyi gerektigi kadar arastirdigini sanmiyorum
                      Nasrani sayet samimi olsa idi bu sitede bu tür konular üzerine neler yazilmis bir de onlara bakma zahmetine katlanirdi...
                      bu bölümde incil, hristiyanlik hakkinda celiskilerin önde gidenleri yazildi
                      kuran bölümünde ise kuranin süphe götürmezligi hakkinda yeteri kadar kaynak var
                      burada yazdigi bu ipe sapa gelmez seyler gerek kisinin mizaci gerek amaci hakkinda yeteri kadar bilgi vermekten baska bir icerige sahip degil !

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X