Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

yazılarımı silen hristiyanlara cevaptır

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHİM
    HAMD OLSUN ALEMLERİN RABBİNE
    VE SELAM OLSUN MEVLAMIZ MUHAMMEDE VE TERTEMİZ EHLİ BEYTİNE

bundan sonra... internette gezinirken inançlarımıza, dinimize ve mukadesatımıza saldıran bir hristiyan forumu gördüm. bunun üzerine foruma üye olup cevaplar vermeğe başladım. fakat bu sabah cevaplarımın silindiğini ve mesajlarımdan dolayı bana ceza verildiğini gördüm. sebep ise İslam misyonerliğiymiş. anlamıyorum, madem forumu açtınız bırakında munazara edelim, yok eğer munazara etmek, konuşmak gibi bir amacınız yoksa neden müslümanların inançlarına saldırıyorsunuz? hemde perde arkasından? bu başlıkta inşaAllah o forumun yalanlarını ortaya koymaya ve onlara buradan cevaplar vermeğe çalışacağım. Allaha tevekkül ediyor ve yanlız Ondan yardım diliyorum

[img width=700 height=525]http://img269.imageshack.us/img269/8063/kafirler.jpg[/img]

Yorum

her zaman söylenmiştir yine tekrar edelim. bu vehhablier denen ahmak gurup ortaya çıktığı günden İslam ve müslümanlar için zerre fayda sağlamamış, sadece ve sadece İslamın zararı için çalışmışlardır. bazen bilerek bazende bilmeden ama sonuçta İslamın zararına uğramışlardır. bazen müslümanları katl ederek bu işi yapmışlardır, bazende ilmi yollardan müslümanlara darbeler vurarak, Allah bizleri bunların şerrinde korusun. vehhabilerin kurduğu İran analiz adlı ahmak site "Şiilere karşı cihad" aşkı ile iftiralara baş vuruyor, hristiyanlarda bu ahmak sitenin ve ahmak yöneticilerinin Şii kitaplardan Kuranın tahrifi meselesi ile ilgili aldıkları resimleri arayıp-araştırmadan kendi sitelerine kopyalamışlar. şimdi biz burada inşaAllah hem İran analiz adlı ahmak siteye ve hemde hristiyan misyonerlere cevap vereceğiz. ahmak İran analiz ve ahmak misyonerlerin bu konu hakkındakı ilk iddası Seyyid Ebu Kasım el Hoi r.a hakkında. İran analiz Seyyidin r.a kitabının sayfasını taratıp kendi sitesine asmış:
      [img width=700 height=525]http://img823.imageshack.us/img823/6039/iftira1.jpg[/img]

o kadar ahmak bir kavim ki bunlar delil diye sundukları kitabın adını bile doğru dürüst yazamıyorlar. kitabın adı "et Tibyan fi Tefsirul Kuran" değil "el Beyan fi Tefsirul Kuran". İran analizden daha ahmak olan misyonerlerde bunu aynen kopyalamış:
      [img width=700 height=525]http://img502.imageshack.us/img502/6707/iftira.jpg[/img]

biz bu her iki ahmak gurubun iddasına iftiralara cevaplar bölümünde değinmiştik. şimdi link bırakıyorum: Seyyid Ebul Kasım el Hoi r.a ve Kuranın tahrifi iftirası

Yorum

Allah razı olsun kıymetli kardeşim.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Rabbim çabanın sonucunda maddi manevi zaferler ihsan ettin. Yar ve yardımcın olsun.
          KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19243.msg116174#msg116174 date=1296032308]
            Allah razı olsun kıymetli kardeşim.[/quote]
            [quote author=hatt-ı imam link=topic=19243.msg116175#msg116175 date=1296033020]
            Rabbim çabanın sonucunda maddi manevi zaferler ihsan ettin. Yar ve yardımcın olsun.[/quote]
            Allah razı oslun abilerim

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19243.msg116174#msg116174 date=1296032308]
              Allah razı olsun kıymetli kardeşim.
              [/quote]

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=19243.msg116177#msg116177 date=1296033612]
                Allah razı olsun kıymetli kardeşim.[/quote]
                Allah razı olsun

Yorum

Allah çalışmalarınızı bereketli etsin ilgiyle izliyorum.. Ehlibeytin himmet ve şefaati sizden uzak olmasın..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19243.msg116182#msg116182 date=1296039159]
                    Allah çalışmalarınızı bereketli etsin ilgiyle izliyorum.. Ehlibeytin himmet ve şefaati sizden uzak olmasın..
                    [/quote]

Artık mesihilerin Elmeddinden çekecekleri var demektir.
                    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19243.msg116183#msg116183 date=1296039456]
                      [/quote]

[/quote]Medarı iftiharımızsın elmeddin kardeşim.....

Yorum

Allah çalışmalarınızı bereketli etsin ilgiyle izliyorum.. Ehlibeytin himmet ve şefaati sizden uzak olmasın..[/quote]
                        Allah razı olsun hocam, amin ecmain

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=19243.msg116188#msg116188 date=1296042455]
                          [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19243.msg116183#msg116183 date=1296039456]
                          [/quote]

[/quote]Medarı iftiharımızsın elmeddin kardeşim.....[/quote]
                          estağfirullah abim, Allah razı olsun

Yorum

benim "İslam misyonerliği yapıyorsun" diye uyarılmamın nedeni olan konuyu aktarıyorum şimdi. nasrani moderator "Müslümanların bölünmesi, Sünni - Şii çekişmesi" diye bir başlık açmış ve diğer nasranilerde konu üzerinde biraz konuşmuşlar. Cündullah terör örgütünün İrandaki eylemleri ortaya konulmuş ve "günümüzde Şii-Sünni savaşı halen devam ediyor" denilmiş. daha sonra ise İslami vahdet için çalışan alimlerimizin boşuna çalıtığını, çünkü Şiilerle Sünniler birleşmesinin mümkünsüz olduğunu ve s. idda etmişler. inşaAllah şimdi de bu iddalara cevap verelim.

ilk önce Cündullah terör örgütünün eylemleri hakkında

[b]Müslümanlar bir çok kez hristiyanlar arasındaki kavga ve savaşları hristiyan mezhepleri arasındaki bölünme ve savaşlar olarak lanse ederler. Kendilerinde böyle bir şeyin olmadığını iddia ederler. Oysaki gerçekler böyle değildir. Hala da Sünniler ve Şiiler arasında büyük bir çekişme vardır. Bu çekişmeleri hem aşağıdaki olaylarda hem de açıklanmış olan Wikileaks belgelerinde Arap liderlere ait olan transkriptlerden görebilirsiniz.

Sistan-Belucistan eyaletinin Çabahar kentinde bulunan İmam Hüseyin Camisi, yas törenleri sırasında çifte intihar saldırısının hedefi oldu. Saldırılarda ölenler arasında çok sayıda kadın ve çocuk da var.

İran'da, Kerbela şehitlerini anma törenleri kana bulandı. Ülkenin güneydoğusundaki Sistan-Belucistan eyaletinin Çabahar kentinde bulunan İmam Hüseyin Camii, yas törenleri sırasında çifte intihar saldırısının hedefi oldu. Saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 38 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Olayda 100'den fazla kişi de yaralandı. İran güvenlik yetkilileri, terör saldırısını planlayan ve gerçekleştirenlerin üç kişi olduğunu, bunlardan birincisinin polis tarafından saldırıdan önce yakalandığını, ikincisinin yaralı ele geçirildiğini belirtilirken, üçüncü kişinin ise halkın arasına karışarak üzerindeki bombaları patlattığını kaydetti. Saldırının sorumluluğunun İran'da Sünni azınlığa yönelik siyasî ve dinî baskılara karşı mücadele ettiğini savunan Cundullah örgütü üstlendi.

İran hükümeti, örgütün El Kaide ile bağlantılı olduğunu savunuyor. Cundullah ise Sünni Hanefi mezhebine mensup Beluci halkının haklarını savunduğunu söylüyor. İran devletinin Belucilere karşı yaptığını iddia ettiği ayrımcılık ve baskılara son vermeyi amaçladığını ifade ediyor. Bugün, İran, Afganistan ve Pakistan'a dağılmış durumda toplam 8 milyon Beluci yaşadığı söyleniyor. İran'daki nüfusları ise 1,5-2 milyon kadar.

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno...olu-100-yarali
                            Cündullah terör örgütü İsrail (yahudi) ve ABD (hristiyan)-nin İslam devletinin düzenini bozmak, İslam rejimi zayıflatmak Şiilerle Sünniler arasında çatışmalar çıkarmak için İranda oluşturduğu ve desteklediği bir örgüttür. ne Cündullah ve nede önderleri Sünni müslümanlar tarafından sevilmez ve savunulmazlar. olayın gerçekte ne olduğunu bilmek için:

Cundullah: Bizi ABD kurdu, destekledi
                            Abdulmelik Riginin kardeşi Abdulhamid Riginin itirafları
                            Sünni Camii İmamı Şeyh Abdul Hamid: "Rigi’nin tutuklanması, onur duyulacak bir operasyondur"

Yorum

ikinci olarak, İslam aleminde vahdet ve bu uğurda yapılan çalışmalar

Son zamanlarda bazı müslüman fraksiyonlar arasında ''Vahdet'' adı altında Sunni ve Şiilerin birleşmesinden bahsediliyor ve buna yönelik çalışmalara yapılıyor. Ancak bana göre bu iki mezhebin teolojik açıdan birleşmesi mümkün değildir.

Mesela Müslümanların ikinci halifesi olan Ömer, Sunni Müslümanlar için çok önemli bir şahıstır. Sunni hadis kaynaklarında Muhammed'in, Ömer için ''Benden sonra bir peygamber gelse o Ömer olurdu'' ve ''Ömer'e söveni öldürün'' gibi söylemleri vardır.Ancak gelin görün ki Şiiler Ömer'e her Cuma namazı sonrası beddua ederler. Hatta Ömer'i öldüren Ebu Lü'lü nin mezarını türbe haline getirmişlerdir.Buna benzer örnekler çoğaltılabilir...

Diğer yandan Türkiye'de ki pek çok Sunni Müslüman, Şiilerin yoğunlukta olduğu İran'a, İslami bir yönetime sahip olduğu için sempati duyar.Ancak Sunni itikadı açısından Şiiler Müslüman bile değildir, Heretikdir.Ayrıca iki mezhep itikadi olarak farklılıklar taşıdığı gibi iki mezhebin kaideleride uzlaştırılamaz bir çatışma içindedir.
                              bu nasrani direk yalan ve iftiralarla başlamış. ilk önce iftira ve yalanlarına cevap verelim sonra inşaAllah mezhepleri yakınlaştırma kurumunun, İslam alimlerinin bu uğurdaki bugüne kadarki çalışmalarının sonucundan söz edelim. nasrani Ehli sünnet kaynaklarındaki halife Ömer ile ilgili hadisleri aktarmış ve sonra Şiilerin her cuma namazından sonra halifeye lanet ettiğini söylemiş. bu tamamen yalandır. doğrudur, Şiiler halife Ömeri sevmezler ama ben bugüne kadar kaç cuma namazına katılmama rağmen birinde bile bir kişiye lanet edildiğini görmedim. ek olarak Veliyyi fakih Seyyid Ali Hamenei fetva vererek Ehli sünnetin mukadesatına dil uzatmanın haram olduğunu bildirmiştir. işte Veliyyi fakihin fetvası: Ehl-i Sünnetin mukaddesatına hakaret etmek haramdır

daha sonra ise yine ahmak vehhabilerin iftirasının sonucu olarak "halife Ömerinin katilinin İranda türbesi var" demiş. bunu çok önceden cevaplamıştık, şimdi linkleri bırakıyorum:

Hüccetul İslam Seyyid Ali Muhteşeminin açıklaması
                              Şeyh Ali Tashiri ve dr. Selim Avvanın açıklamaları

daha sonra Sünnilerin Şiileri müslüman olarak görmediğini söylemiş. bunun cevabı olarak da diyoruz ki, belki geçmiştekiler hata ettiler, bu hatayı yaptılar, ama bugün her şey faklıdır. bugün:

Şer'i Açıdan Sünnilere Göre Şia'nın Konumu
                              Şer'i Açıdan Şia'ya Göre Sünnilerin Konumu

son olarak, vahdet çalışmalarının, İslam alimlerinin bu uğurdaki çalışmalarının sonuçsuz kalacağına gelince, bu tamamen hayal ürünüdür. bugün İranın (Şia) Haması (Sünni) desteklemesi, Hamasa silah ve maddi yardımlar yapması, Lübnanda Sünnilerin Hizbullahı desteklemesi, Hizbullahın Kudüs ve Filistin için çalışmaları İslam alimlerinin bu uğurdaki çalışmalarının sonucudur. şimdlik sonuçlar bu ama inşaAllah dava hedeflerine ulaştığında her şey çok daha güzel olacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X