Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

5769 senedir çaba sarfediyorlar. UYAN!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: 5769 senedir çaba sarfediyorlar. UYAN!

[quote author=Murtazaali link=topic=24004.msg161218#msg161218 date=1347785975]
    Merakımı bağışlayasın. İstersen cevap vermeyebilirsin. Fakat bunları izledikten sonra ne anladın? Düşüncelerini öğrenebilir miyim?
    [/quote]
    Videolar uzun,vereceğim cevap da uzun. Cevap vermek istemiyorum yarın okul açılacak zaman kaybedemem cevap yazmakla
    O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

[quote author=Muhammed Taki link=topic=24004.msg161229#msg161229 date=1347805208]
      Videolar uzun,vereceğim cevap da uzun. Cevap vermek istemiyorum yarın okul açılacak zaman kaybedemem cevap yazmakla
      [/quote]

Sorun Yok! Güle Güle.

Yorum

Hocam, site yönetimi olarak öncelikle siz düşünce ve izlenimlerinizi paylaşsaydınız, keşke! Gelecekte paylaşmayı düşündüğüm daha derin mevzular var, onlara da onayınız olup olmadığını öğrenmiş olurum, bu vesileyle.
        [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=24004.msg161234#msg161234 date=1347810712]
          Hocam, site yönetimi olarak öncelikle siz düşünce ve izlenimlerinizi paylaşsaydınız, keşke! Gelecekte paylaşmayı düşündüğüm daha derin mevzular var, onlara da onayınız olup olmadığını öğrenmiş olurum, bu vesileyle.
          [/quote]

Elbetteki en çok benim günlüm bundan yanadır. Keşke Videoları izlemeden önce ve izledikten sonra düşüncelerimi Klavyenin duşlarına dökebilsem. Düşüncelerimi yansıtmakda pek becerikli sayılmam. Ama anladığım şudur ki bu düşüncem video önceside var idi.

Tüm yapılan Hazırlıkla, Çalışmalar genel Anlamda İslam'ı Yoketmek, İslam'ı bitirmek, İslam Ümmetinin kökünü top yekün kurutmak ortada Hakiki İslama dair bir iz, eser bırakmamak. Dikkat edin İslam diyorum. Şia veya Hz. Mehdi a.s demiyorum. Nitekim Şia, Hz. Mehdi a.s eşittir İSLAM demektir.

Ki İslamın azılı düşmanları Hz. Mehdi a.s konusunda ve Hakiki sapmamış İslam konusunda bizlerden daha gayretli ve YOK ETMEK için feci çalışmalara imza atıyorlar. Video da bir konu vardı. Düşünsenize sadece bir Olimpiyat logosu 400 Bin Euro. Konuşmacıda buna şaşırıyordu zaten.

Bir diğer konu Suriyeye, İran'a karşı Rusya ve Çinin Lütufkar tavrı idi. Ki bu tavır bana hiç bir zaman inandırıcı gelmemişti. Ki Video sayesinde bu düşüncemi zenginleştirip olgunlaştırma fırsatı buldum.

Bir diğer konu ise İslam Dünyasının bazı kesimlerinin, özellikle Diyalogcu, Şia hariç her ırka hoş görülü olan topluluk ve liderlerinin tavırları ile ilgili idi. Videoda Budizm ile ilgili konuşmalar da Aklıma Fethullah Gülen ve Cemaati ile onların Kominizme karşı tavırları ve Emperyalizme Karşı tavırları oldu. Nitekim Kominizme karşı şiddetli, Emperyalizme karşı ise gayet Hoş görülüler. Siyonizmde dahil.

Bunlar şu an aklıma gelenler.

Filistinli Kardeş; Şayet bu tür videolar var ise Lütfen Paylaşın.

Yorum

uzun zamandır dikkatimi çekiyordu Yahudi'nin şeytanla ilişkisi mesela;Bakara suresinde Allah şeytanı katından kovmuştur.Yahudi milletini de vatanından Filistin'den kovmuştur.Şeytanı hemen cezalandırmayıp sonraya bırakmıştır.Nitekim Allah gönderdiği elçilere ve bunca nimetlere rağmen imana gelmeyip azgınlığa devam eden bir çok kavmi helak ederken, onlardan belki çok daha fazlasını hakeden Yahudi kavmini ise hemen helak etmeyip sonraya bırakmıştır vs...

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X