Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"Yecüc-Mecüc" Harekete Geçti!: "Bana Yardım Et!"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"Yecüc-Mecüc" Harekete Geçti!: "Bana Yardım Et!"

Ortadoğuda Yecüc ile Mecüc harekete geçti. İncilin tüm öngörüleri yaşanıyor. Bana yardım et!

Teoloji profesörü Thomas Römer, Irak Savaşının perde arkasıyla ilgili çok ilginç bir gerçeği ilk kez ortaya çıkardı.

Buna göre, Fransa eski cumhurbaşkanı Jacques Chirac ve ABD Başkanı George Bush, Irak Savaşından birkaç hafta önce biraraya geldi. Bu toplantıda Bush, Fransa liderini savaşa girmeye ikna etmek için şöyle söyler:

Ortadoğuda Yecüc ve Mecüc harekete geçti. İncilin öngördükleri yaşanmaya başladı. Bana yardım etmelisin

Ancak Chirac, Yecüc ve Mecücün kim olduğundan tamamen habersiz olduğu için bu anekdottan bir şey anlamadı. Busha da hissettirmedi.

Toplantıdan hemen sonra Fransız yetkililer, Lozan Üniversitesinde profesör olan İncil uzmanı Thomas Römer ile iletişime geçti. Durumu kendisine anlattılar ve Yecüc ile Mecüc hakkında bilgi istediler. Römer de detaylı bir raporla bu bilgiyi Elysee Sarayına iletti.

Hıristiyanlığın Evangelist mezhebinden olan George Bush, daha önce defalarca politik kararlarını dini inançlarına göre almakla suçlanmıştı. Evangelistler, Mesihin İsrailden geleceğini düşünüyor. Bu nedenle Bushun ve yakınlarının Evangelist inancı, İsraile yakınlık gösteriyor. Bazı din adamları, Dünya'yı kurtarmaktan bahseden Bushun, kendini Mesih zannettiğini söylüyor.

ABD Başkanı, Haziran 2003te yani Irakın işgalinden dört ay sonra, Mısırın Şarm el-Şeyh beldesinde Filistin heyetiyle bir araya gelmiş, burada Irak savaşı konusunda çok ilginç açıklamalar yapmıştı:

Tanrı bana George, git Afganistandaki teröristlerle savaş dedi, gittim savaştım. George, git, Iraktaki despotluğu bitir dedi, bitirdim. Şimdi bana Tanrının Git, Filistinliler'in devlet kurmasını sağla, İsrailliler'i güvenliğe kavuştur, Ortadoğuya barış getir dediğini hissediyorum. Tanrının izniyle bunları da yapacağım...

Hıristiyanlarda ve özellikle de Evangelistlerde vahiy alma(vizyon), Pavlos'tan bu yana adettendir. Usame bin Ladin'i "rüyalar"la yöneten bu tanrı(!)nın, George'u doğrudan "fısfıs"la yönettiği açıktır. İnsanlığın başına bela olan bu iki kibir abidesinin, birinin Mehdi(!), diğerinin de Mesih(!) olması ne tesadüftür!

haberturk.com 19/09/07

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Ynt: "Yecüc-Mecüc" Harekete Geçti!: "Bana Yardım Et!"

İranda yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde Şerefli İran halkının büyük çoğunlukla seçtiği Cumhurbaşykanı Ahmedi Nejadın Cumhurbaşkanlığına karşı olmayı bahane ederek, İslam İnkılabı ve İmam Hamaneye, İslam Cumhuriyetine ve İran halkına karşı yaptıkları yürüyüşler de bu Yecüc Mecüc hareketinden başka bir şey değil.
    Onca fitnelerine rağmen İranın kahraman halkı büyük bir katılımla seçime katılıp Cumhurbaşkanını sorunsuz bir şekilde seçince alçak kafirler ve uşakları adeta kudurdular, kuduza döndüler. Çirkin yüzlerini sokaklarda gösterdiler, kamu v ehalkın malına saldırdılar, çirkince sokaklarda soyundu ve ne olduklarını belli ettiler. Dünya kamuoyu ve diğer islam ülkelerindeki halklar, o sokakta soyunan alçağı görünce, olayları fitnecilerin çıkardıklarına kesin kanaat getirdi ve onlara beddua ettiler.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Ynt: "Yecüc-Mecüc" Harekete Geçti!: "Bana Yardım Et!"

eee
      emir paranoyaklar dünyasindan olunca
      amil'de ona uygun düsüyor

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X