Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehid Dr.Mustafa ÇAMRAN’ın Duası

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şehid Dr.Mustafa ÇAMRAN’ın Duası

ŞEHİD DOKTOR MUSTAFA ÇAMRAN’IN DUASI

Allah’ım lütfettiğin bu büyük zaferin (İslam İnkılabı Zaferi) şükrünü eda etmek için hediyeler takdim etmek isterdim. Ama canımdan başka hiçbir şeye sahip değilim.En iyi gençlerimiz, kendi varlıklarını ve hayatlarını takdim ettiler. Kimisi mallarını, kimisi işini ve mallarını, kimisi işini ve maslahatlarını…

Ben bu büyük sevincin şiddetiyle yanıyor, titriyor, bir yandan da kendimden utanıyorum. Sana nasıl şükredeyim bilemiyorum.Her şeyimi vermek istiyorum. Kendimi kurban etmek istiyorum. Tam bir ihlâsla takdim edeceğim hiçbir malım yok, mülküm yok. Dervişim, kimsesizim. Yalnız yanan bir kalbim var ki, onu takdim ediyorum.

Allah’ım, kendimi yolunda kurban etmek için, bütün varlığım, ruhum ve kalbimle geldim. Bütün varlığımı ve hayatımı bu büyük zaferin şükrünü eda etmek için takdim etmeye hazırım.
    Ben senden hiçbir şey istemiyorum. Ben isimsiz bir askerim. Ben yalın ayaklı bir dervişim. Dünyaya gözlerimi kapattığım an, hiçbir şeyim olsun istemiyorum. Bütün çabalarımın yalnızca Allah rızası için olmasını istiyorum. Her türlü bencillik ve hodbinlik şaibelerinden uzak olmak istiyorum. Yüce İslam risaleti tahakkuk etsin istiyorum. Bunun tahakkuk etmesi, beni sevindirecek en büyük mükâfattır.

Sahi, Muhammed’i (s.a.s.) risaletin zafere ulaşmasından, adaletin yayılmasından, insanlığın hâkimiyetinden, hak ve adaletin bütün insanlığa nüfuz etmesinden daha büyük bir ödül ne olabilir.

Allah’ım, bize rahmet ettin ve en büyük zaferi bize nasip ettin. Zayıftık darmadağındık, düşmandan korkuyorduk, süper güçlerin karşısında titriyorduk. Ama sen en yüce Allah’ım, dünyanın en büyük ordularını, temmuz güneşi önündeki bir kar gibi erittin. Dünyanın en büyük tağutlarını bir mucizeyle yere geçirdin. Aşılmaz engelleri çözdün. Bütün sorunlarımızı kolaylaştırdın ve hakkı, batıla muzaffer ettin.

Ey yüce Allah’ım pak insanları teşvik etmek için, gayba imanı fiilen göstermek için, ruhun kudret ve değerini bütün dünyaya göstermek için mucizeler yarattın. Düşmanın ayak bastığı her yeri, ayaklarının batması için bir bataklık haline gelirdin. Herkesin hata diye nitelendirdiği, bizim attığımız her adımda bize zafer nasip ettin. Bütün zihinleri işe koyulmaya sevk ettin. Halkımızın önüne, doğru ve aydınlık bir yol açtın.

Allah’ım, bizi bencillik ve çıkarcılık girdabı ile heva ve heves tufanından kurtar. Bize işar ve fedakârlık kuvveti bahşet. İşar ve fedakârlık lezzetini bütün varlığımızla tatmamıza yardım et.

Rabbimiz, bizi iman ve fedakârlık kuvvetiyle güçlendir. Kalbimizi ve ruhumuzu o kadar kuşat ki, yalnızca sana tevekkül edelim ve hiç kimsenin önünde zelil olmayalım.

Rabbimiz, kalbimizi kendi aşkınla yak ve o kadar aydınlat ki, merminin yakıcılığı bizim için tatlı bir arzu olsun.

Rabbimiz, bizi dünya hayatının ihtiyaçlarına takılıp kalmaktan öylesine koru ki, hepimiz aşk kurbangâhında tıpkı bir İbrahim (a.s.) gibi iştiyakla hazır bulunalım ve böylece varlık İsmail’imizi (a.s.) mukaddes hedeflerin yolunda kurban edelim.

Rabbimiz, yolun zorluklarına tahammül etmemiz için, yakıcı aşkımıza sabrı yoldaş et. Şehadet yolundaki acelemizi kabul buyur.

Rabbimiz, bizi o kadar cezp et ki, senden başkasını düşünmeyelim, senden başkasını istemeyelim, senden başkasının yolunda yürümeyelim. Bütün bencillik ve çıkarcılığımızı senin dergâhına kurban edelim.

Rabbimiz, bize inayet ettin ve bu mukaddes İnkılâbın korunması görevini bizim sorumluluğumuza bıraktın. Kanımızın son damlasına kadar bu mukaddes İnkılabı korumamız için bize fırsat ver.

Rabbimiz, milletimize rahmet ettin ve böylesine bir mukaddes İnkılâbı bahşettin. Sen, bu nimeti korumaya bizi layık et.

Rabbimiz, İslam’ın iftihar dolu bayrağını, bizim ellerimizle sen dalgalandırdın. Bize hidayet et ki, bu mukaddes risaleti Ali (a.s.) gibi yaşatıp, onun yolunda Hüseyin (a.s.) gibi canımızı feda edelim.

Rabbimiz, bize bilinç ver ki, hilekârların, münafıkların ve tefrikacıların hilelerine aldanmayalım ve İslami ahlakımızı, devrimci sadakat ve ihlâsımızı ve mektebi vahdetimizi koruyabilelim.

Rabbimiz, İslam İnkılâbının iftihar dolu bayrağını dünya üzerinde dalgalandır. Dünyanın mahrum ve mustazaflarını, zulüm tahakkümünden kurtar.

Rabbimiz, zulmü, hak yoluna baş koyanların güçlü elleriyle ortadan kaldır. Adaletin bütün dünyaya yayılması için İmam-ı Zaman’ın zuhurunu çabuklaştır.

Rabbimiz, ülkemizi bu komploların girdabından kurtar. İnkılab düşmanlarını rezil ederek ortadan kaldır.

Rabbimiz, İnkılâbın Yüce Rehberine selamet ver ve ona uzun ve sağlıklı ömürler bahşet.
    Amin!…

Vesselamu Aleykum ve Rahmetuliahi ve Berakatuh…

http://www.islamidavet.com/sehid-drm...nin-duasi.html
YUKARI ÇIK
Çalışıyor...
X