Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son kez dua

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

.

Internete de girecegim daha fazla ama buraya degil

Yorum

Ynt: Son kez dua

bizler kardes isek, kardesin kardese derdini anlatmasinda hic bir sakinca görmüyorum
      musavi kardesim rahat ol, yaptigin davranista herhangi bir yanlis yoktur
      Mufazzal da senin bir abin sayilir, belki daha önce aranizda gecen konusmalardan yola cikarak farkli düsünmüstür
      hemen kizma böyle
      evet haklisin sitemlerinde, yasina baktigimizda dinimizce coktan evlenmen gerekiyordu
      hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insaAllah
      dileriz senin yolunu kolaylastiracak, destek olacak bir esin olur en kisa zamanda
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:04.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

.

Sag ol gulistan haklısın

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=21712.msg131862#msg131862 date=1316418678]
          Mufazzal abi mollalar herderste niye mucerredsin diyor .benim için birinci oncelik evlilıktr evlılık su an farzdır.
          [/quote]

Bende kötü bir şey demedim ki. Tamam evlenmeni bende isterim ama. Bu şekilde olmamalı. Üslubun yanlış. Bunu beyan etme yerin yanlış, şeklin yanlış. Bu benim düşüncem. Sadece gelecekte pişman olacağın şeylerden başka bir şey yapmıyorsun.
          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:04.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=21712.msg131865#msg131865 date=1316419507]
            Dersler hayata engel degil. Derslerde de ılerlıyorum yarım saat nete girmek derse engel olmaz.nete girerek masterı bıtırdım.sadece derslere yogunlasmam ve oyle yapmayı mantıksiz bulurum. Tum gun ders calıssan nefret edersın .neyse silin yazımı bır daha yazmam yazı.dua istemekte ayıp oldu zaten yardım da etmiyorsunuz .dersler var yemek yeme ne demekse bu sozde aynı. 28 yasındayım ne zaman ders calısacagımı bilirim. Helali istemek te mi ayıp.evli cift gorunce delı oluyorum yemisim derslerı.[/quote]

İnşaallah sen haklı ve doğru çıkarsın. Ve bende pişman olurum. İnşaallah.

Yorum

Yazdıgıma nadim oldum.sanki zina istiyorum.kuma yeni gelmekle ne alaka var. Kumdanda soguyorum zaten gizli olarak soylemeye gelince soyledikte ne oldu aradan iki yıl gecti kim yardım etti.sabret demek kolay ama kımse yardım etmiyor alakasız konularda ders diyerek beni de sogutuyor.
              Estafirullah. Kardeş gizli olarak söylemişsen bile olmamışsa neden bir hikmet aramıyorsun veya neden sorunları tespit edip çözme yoluna gitmiyorsun. Sana evliliğin çok öncelerden farz olduğunu zaten biliyorum. Ama olmuyorsa ne yapabilirsin? Din mi değiştireceksin? Kum'dan mı nefret edeceksin? Kutlu yolundan mı döneceksin? Sana allah'ın izni ile helal yollalrla ve mümkün ise mut'a nikahı öneriyorum.

Yorum

Kımse duygularımı anlamıyor ya. 6 yıldır beklıyorum gecmıste cok acı yasadım aklıma geldıkce deli oluyorum . Ben robot degilim. Gerekirse bırakırım burayıda. Cunku artık ofkem dayanmıyor
                Bir de en kötüsünü düşün. 10 yıldan fazla bekleyenleri düşün. İnan belki rahatlarsın. Ama önceki yazımda dediğimide ihmal etme istersen. Robot olmadığına gelince hamdolsun hepimiz insanız.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=21712.msg131870#msg131870 date=1316420512]
                  Internete de girecegim daha fazla ama buraya degil
                  [/quote]

Sen bilirsin kardeş. Ben senin iyiliğin ve geleceğin için tavsiyede bulundum sadece. Dinlersin dinlemezsin o senin bileceğin bir iş. Dua ile...

Yorum

.

Olay haklı olmak meselesi degil ki

Yorum

.

Allahı asla bırakmam

Yorum

ben musavi ye katılıyorum, hakikaten şu anda pislik o kadar sarmış ki etrafımızı genclerin işi zor, ve evlilik dedigi gibi de farz dr cunku su anda fitne vardır, bu durumda bi insana farklı tavsiyeler pek etki etmez etmemeside normal, cemaatlerin bu tip gencleri ellerinden tutup evlendırmesi lazım, zira bu gencler gunaha girerse o cemaatte sorumlu olabılır, peygamberın genclerınızı evlendırınız, bu onları harama karşı korur demesi de buyukleri harekete gecirmesi gereken bir emirdir..

tartışma cıkarmak icin demiyorum ama acizane tavsiyem muta felan yapma kendine degerli bir eş ara eger nasibinde varsa Allah karşına cıkartacaktır.
                        Kadına aşırı düşkünlük ahmakların işidir. Hz. Ali

Yorum

kendinizce haklı olabilirsiniz ama fevri davranışlarda bulunmayın ve yapılan yorumlarıda göz ardı etmeyin,bakın mevlana ne güzel söylemiş; “Üzülme”...İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir,ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur..
                          Sabırlı olun ve ALLAH'a tevekkül edin.. ve'esselam
                          الــلــهـــم صـــل عــلــى مــحــمــد و آل مــحــمــد وعجل فرجهم

İBRET ALINMAYAN HER BAKIŞ BOŞ,FİKİRLE BİRLİKTE OLMAYAN HER SUSMA GAFLET,İÇERİSİNDE ZİKİR OLMAYAN HER KONUŞMA BOŞTUR.

İMAM ALİ(as)

Yorum

[quote author=Fedai link=topic=21712.msg131902#msg131902 date=1316428645]
                            kendinizce haklı olabilirsiniz ama fevri davranışlarda bulunmayın ve yapılan yorumlarıda göz ardı etmeyin,bakın mevlana ne güzel söylemiş; “Üzülme”...İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir,ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur..
                            Sabırlı olun ve ALLAH'a tevekkül edin.. ve'esselam
                            [/quote]

kardeş üzülme bu konuda yalnız değilsin.) hayırlısı demek lazım çünkü evlenceğin kişi ile bir ömür geçirmek ciddi bir iş. sen dua et, fırsatların varsa değerlendir. gerisi inşallah gelir.. )
                            Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
                            Hz.Peygamber (saa)

Yorum

Yabancı olsun inşaallah dogustan şii olsun istemiyorum

Musavi bu cepden girmen için kaç gün uğrastı yönetim ekibi bilgin varmı? Kaç dosyada düzenleme yaptık ama bizde insanız bir yerde bıkarız. Biraz dikkat et artık üstadım. Konu başlıkları silmek belki kolay ama site vizyonu gereği yasak. Eğer bir daha böyle kolaya gidersen yetkini kısıtlamak zorunda kalacağımı bilmenizi istiyorum. Serkan A.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X