annem cok hasta, hepinizden rica ediyorum, Efendimiz s.a.a ve Ehli Beytinin a.s hakki icin dua edin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dua istiyorum.
Daraltma
X
-
Ynt: Dua istiyorum.
Bismillahirrahmanirrahim
" Rabbiniz buyurdu ki: "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim .." Mü'min-60
Dua dil ile ziyede kalpten yapıldığı zaman daha makbul olurmuş. Kalbimdeki bütün samimiyetim ile Şuan kitabı-kerim-i açıp Annenizin şifaya kavuşması için rahmanın o eşşiz ayetlerini okuyacağım. Allah annenize acil Şifa versin ..
Vesselam..La Şii , La Sunni , İlla Vahdeta İslami..!!
-
Mehcu'd Daavat'da şöyle yazılıdır. Resul-i Ekrem (s.a.a) bir gün Hz.Fatıma'nın evine gittiğinde torunu İmam Hasan'ın (a.s) hasta olduğunu gördü ve büyük üzüntü duydu.Bunun üzerine Cebrail (a.s) nazil olarak ''Ey Muhammed,sana şu duayı öğreteyim,eğer okursan oğlun hastalıktan kurtulur'' dedi.
''Allahümme la ilahe illa entel aliyyul azim,zus sultanil gadim,vel mennil azim,velvechil kerim,la ilahe illa entel aliyyul azim,veliyyul kelimatit tammati ved daavatil mustecabat,halle ma asbeha bi Fulan (Elmeddin'în Annesi)
Fulan kelimesi yerine hastanın ismi söylenmesi gerekir.
Ey kendisinden başka ilah olmayan ulu,azamet sahibi,saltanatı ezeli, nimeti azim ve yüzü Kerim olan Allah'ım.
Tamamlanmış kelimelerin ve cevaplanmış duaların söz sahibi sensin.
O halde Elmeddin'in annesinin başına gelen sorunu hallet.
Amin inşallah.
Allahümme salli ala muhammed ve ali muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.
Yorum
-
İmam Sadık (a.s),Resul-i Ekrem'in (s.a.a) şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir.
Kimin bir hastalığı olursa,sabah namazından sonra kırk kez şöyle desin ve arkasında elini
hastalığın olan yere dokundursun,böyle yaparsa iyileşecektir.
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdu lillahi rabbil alemin,hasbunallahu ve nimel vekil,tebarekallahu ahsenul haligin,vela havle
vela guvvete illa billahil aliyyil azim.
Hamd alemlerin rabbi Allah'a mahsustur.
Allah bize yeter ve o ne güzel vekildir.Yaratanların en güzeli olan Allah mübarek eylesin,azamet sahibi
ulu Allah'ın verdiği güç ve dermandan başka güç derman yoktur.Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.
Yorum
-
Zubdetu'd Daavat'ta denilir ki:
Hastanın yanı başında ona yedi kez şu duayı okursanız,eceli gelmemişse mutlaka şifa bulacaktır.
(yazının devamında ''oldukça tecrübe edilmiştir'' ibaresi yer almaktadır.
Es'elullahel azime rabbel arşil azimi en yeşfik.
(görkemli arşın rabbi yüce Allah'tan sana şifa vermesini dilerim)Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.
Yorum
-
"De ki: duanız olmazsa rabbim size ne dye değer versin." Furkan/77
hocam Allah Şifasını Ebul Fazl Abbas eliyle versin tezlikte inşaallah bütün hastası olanlara amin
Annenizin şifa bulması için 500 salavat çekeceğim.[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
Allah en kisa zamanda acil sifalar versin annenize.Butun insanlarin Rabbi olan Allahim, hastaliga sifa ver.sifa veren sensin Ya Rabbi.Sen dilemezsen sifa yoktur .Oyle bir sifa ver ki dert , elem, ve izdirablar tumden yok olsun Ya Rabbi. Ya Samial asvat Ya Mucibed deevaat, Ya Alimes sirri vel hafiyat.Bi hurmeti Taha ve Yasin.Allahumme salli ale Muhammed ve eli Muhammed.
Yorum
-
[quote author=umitvar link=topic=21934.msg133985#msg133985 date=1318976979]
Allah en kisa zamanda acil sifalar versin annenize.Butun insanlarin Rabbi olan Allahim, hastaliga sifa ver.sifa veren sensin Ya Rabbi.Sen dilemezsen sifa yoktur .Oyle bir sifa ver ki dert , elem, ve izdirablar tumden yok olsun Ya Rabbi. Ya Samial asvat Ya Mucibed deevaat, Ya Alimes sirri vel hafiyat.Bi hurmeti Taha ve Yasin.Allahumme salli ale Muhammed ve eli Muhammed.
[/quote]
Allah şifa ihsan etsin...tez zamandaHüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
Hz.Peygamber (saa)
Yorum
-
[quote author=meşedi ali enis link=topic=21934.msg133951#msg133951 date=1318959588]
"De ki: duanız olmazsa rabbim size ne dye değer versin." Furkan/77
hocam Allah Şifasını Ebul Fazl Abbas eliyle versin tezlikte inşaallah bütün hastası olanlara amin
Annenizin şifa bulması için 500 salavat çekeceğim.
[/quote]
Yorum
-
Hanim Fatime-i Zehradan sa sifa icin vesile olmasini diledim haremde, ins hayirli acil sifalar nasib olur
azizemimizin ve 14 Masumun as hürmetine..Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...
Yorum
Yorum