Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Qom_u aşk için 14.000 selavat

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Qom_u aşk için 14.000 selavat

500 de ben alıyorum
    عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

ilahi amin tum dostlarima tesekkur ediyorum. Rabbim kendilerine buyuk dert ve hastalik vermesin ve dualarini Ehlibeytin sefaatine layik olmakla odullendirsin.

Ustadim bilhassa gosterdiginiz ilgi ve alakadan dolayi hasseten size tesekkur ederim..

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23378.msg154767#msg154767 date=1338639551]
        ilahi amin tum dostlarima tesekkur ediyorum. Rabbim kendilerine buyuk dert ve hastalik vermesin ve dualarini Ehlibeytin sefaatine layik olmakla odullendirsin.

Ustadim bilhassa gosterdiginiz ilgi ve alakadan dolayi hasseten size tesekkur ederim..
        [/quote]

rica ederim, birbirimize dua etmek hepimizin vazifesidir, hepimiz duaya muhtacız.
        Böyle mübarek aylarda salavattan daha güzel ne olabilir ki..
        1000 tane salavat yine ben alıyorum, Allah cümlemizden kabul buyursun, RAHMAN, Ehlibeytin yüzüsuyu hürmetine, hocamız başta olmak üzere bütün hastalarımıza acil şifalar versin.. Amin.
        عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23378.msg154767#msg154767 date=1338639551]ilahi amin tum dostlarima tesekkur ediyorum. Rabbim kendilerine buyuk dert ve hastalik vermesin ve dualarini Ehlibeytin sefaatine layik olmakla odullendirsin.

[/quote]

1000 de ben aldım, tamamlandı... Katılan tüm kardeşlerimizden Allah(c.c) razı olsun...

Allah cümlemizden kabul buyursun, RAHMAN, Ehlibeytin yüzüsuyu hürmetine, hocamız başta olmak üzere bütün hastalarımıza acil şifalar versin.. Amin.

Selam ve Dua ile...
          Allah(c.c)'a emanet...
          [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

700 daha okumustum katma deger
            Allah maddi manevi her türlü hastaliklarimiza sifa versin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Allah abimize ve bütün hastalara şifa versin inşaallah.
              [center]
              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
              [center]
              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Allah razı olsun dostlar bu dualarınız ve salavatlarınızla moral olarak çok iyi oldum. Rabbim sizin de her ne sıkıntınız varsa onları gidersin inşaAllah

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X