Özel bi sebepten dolayı dua istiyorum edebildiğiniz kadar çok dua edebilir misiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dua istiyorum
Daraltma
X
-
Ynt: Dua istiyorum
[quote author=Cihandar link=topic=23478.msg155101#msg155101 date=1338934064]
ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
[/quote]
AminBeşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.
Yorum
-
[/quote][color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
Yorum
-
Allahumme salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve accil ferecehum
Allah ne duanız varsa kabul etsin kardeş.[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
[/quote]
Allah senin de ne dua'n varsa kabul etsin cihandar kardeşO'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)
Yorum
-
[quote author=BEYZA link=topic=23478.msg155129#msg155129 date=1338987269]
Rabbim sıkıntınız var sa sıkıntınızı gidersin hacetiniz varsa hacetinizi hakkınızda hayr ve kabul eylesin inş..
muhtace dua
[/quote]Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
Hz.Peygamber (saa)
Yorum
-
Allah sizi skintilarinizdan kurtarip yureyinizi aydinlatsin, hastaniz varsa acil sifalar versin, kendinizle alakaliysa, insallah hakinizdaki en hayirlisi olsun.
allah dualarnizi kabul etsin, kimsenin kalbi huzunle carpasin insallahMenfaetlerin basladigi yerde, dostlukar biter...
Bizler Hepimiz kardesiz
Yorum
-
Rabbim acil şifalar versin, sıkıntılarını gidersin selmancan kardeşim.
Hastane yollarını aşındıran ve bekleyen tüm kardeşlerimize Rabbim acil şifalar nasip etsin!
Allahümme Salli Ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum...[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
Yorum
Yorum