Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dua istiyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Dua istiyorum

[quote author=abdarı_Kerbela link=topic=23478.msg170363#msg170363 date=1376758663]
    Rabbim acil şifalar versin, sıkıntılarını gidersin selmancan kardeşim.

Hastane yollarını aşındıran ve bekleyen tüm kardeşlerimize Rabbim acil şifalar nasip etsin!

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum...
    [/quote]

Yorum

Allah razı olsun canlar. üzerinizde hakkım vardır helal edin. özellikle yönetimin. uyuyup da uyanamak var ameliyatta.. Rabbim hayırlısını versin

Yorum

[quote author=abdarı_Kerbela link=topic=23478.msg170363#msg170363 date=1376758663]

Hastane yollarını aşındıran ve bekleyen tüm kardeşlerimize Rabbim acil şifalar nasip etsin!

[/quote]

Yorum

amin kardeş Allah razı olsun cümlemizi Ehlibeytin şefaatini versin.

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=23478.msg170367#msg170367 date=1376812036]
            Allah razı olsun canlar. üzerinizde hakkım vardır helal edin. özellikle yönetimin. uyuyup da uyanamak var ameliyatta.. Rabbim hayırlısını versin
            [/quote]
            Hocam, üzerimizde hakkınız var ise ki kesin vardır, sizin helal etmeniz gerekir
            Rabbim Ehlibeyt'in hatırına acil şifalar versin, Ehlibeyt mektebine hizmetinizi daha güçlü bir şekilde sürdürebilmeniz için yardımcınız olsun.
            Allahumme salli ala Muhammed ve âl-i Muhammed ve accil Ferecehum ve ferecena bihim..
            عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

BİSMİHİ TEALA
              HAMD ALEMLERİN RABB’İ ALLAH’A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
              RABB’İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM[/t]

Selamun Aleykum Aziz Can Selmancan Abim

[/quote]

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=23478.msg170397#msg170397 date=1376869354]
              Rabbim Ehlibeyt'in hatırına acil şifalar versin, Ehlibeyt mektebine hizmetinizi daha güçlü bir şekilde sürdürebilmeniz için yardımcınız olsun.
              Allahumme salli ala Muhammed ve âl-i Muhammed ve accil Ferecehum ve ferecena bihim..
              [/quote]

Allah'a emanet olun...

Yorum

Kendime ettiğim hiçbir dua kabul olmadı ama başkasına ettiğim bazen oldu. Allah darda koymasın kardeş, hayırlı muradınızı versin amin.

Yorum

[quote author=faramirofgondor link=topic=23478.msg170405#msg170405 date=1376896831]
                  Kendime ettiğim hiçbir dua kabul olmadı ama başkasına ettiğim bazen oldu. Allah darda koymasın kardeş, hayırlı muradınızı versin amin.
                  [/quote]
                  amin kardeşim Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin.
                  [quote author=Hz.AhlulBayt (a.s) link=topic=23478.msg170399#msg170399 date=1376890783]
                  BİSMİHİ TEALA
                  HAMD ALEMLERİN RABB’İ ALLAH’A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
                  RABB’İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM[/t]

Selamun Aleykum Aziz Can Selmancan Abim

Allah'a emanet olun...
                  [/quote]
                  Allah sizden de razı olsun Hz.AhlulBayt kardeşim.
                  [quote author=Velayet_Nuru link=topic=23478.msg170397#msg170397 date=1376869354]
                  [/quote]
                  Amin üstadım. hakkım kime varsa hepsi helal olsun. Sizde ne hakkım olacak üstadım. Bu ince düşünceniz için Rabbim sizi Kum Ehlibeytiyle birlikte Masumlarla birlikte haşretsin...

hastaneden demişlerdi aç olarak pazartesi saat 8 buçukta burda hazır ol. bu gün sabah gittim herkese öyle demişler. bu gün olan olmadı yarına gün verdiler benden öncekileri. benim de çarşamba 7'de burda ol dediler. inşaAllah çarşamba olacakmışım...

Yorum

s.a

aziz canlar Elhamdulillah ameliyat oldum çok başarılı geçti. çarşamba günü sabah ikinci sırada ben amaliyat olacaktım, ama benden önce bir genç vardı ailecek oraya gelmişler ben tek başımaydım. çok tedirgindi, ve sonunda ameliyat zamanı gelince ortalıktan kaybolmuşlar. daha benim refakatçim bile gelmeden apar topar ameliyata aldılar. ameliyat adı korkunç geldiği için ve hayatımda ilk kez bayılacağım için tedirgindim. giderken arabada yasin suresini mülk suresini okumuştm. orada da Kur'an okudum arabadan inip de hastaneye kadar giderken de bike ya Allah duasını okudum. tüm hastalara tavsiye ederim. salavat getirdim. 12 İmamı Peygamber s.a.a ve Fatıma s.a'yı tevessül ettim. ameliyat önlüğünü giydirdiler. 4 kişilik odadaydım. odada bir haftadır yatan bir amca vardı bana yardımcı oldu .dedi boş ver hasta bakıcısının dediğini cep telefonunu ve eşyalarını bu dolabına bırak bi şey olmaz biz sahip çıkarız burdayız, bakıcı hemşireye emanet et demişti. ben de o hiç tanımadığım hastaya emanet ederek dolabıma bıraktım sandalyeye oturdum. eksibir katı ameliyat katına gittik. dedim ben yürüyebiliyorum neden sandalye dedim. prosedür böyle dedi bakıcı. engelli sandalyesinde bir engelliyim gibi hissettim kendimi. neyse soğuk bir yere girdik. orda sırasını bekleyen başka ameliyat hastaları da vardı. normalde refakatçileri almıyorlardı ama tek tük kuralları delenler de yok değildi. bir kadın ameliyata giren kızı için ağlıyordu.

neyse ameliyat koltuğuna aldılar ben serum takacaklar da biraz bekleyeceğiz diye düşünüyorum. bir görevli geldi nasılsınz diye sordu. doktor musunuz dedim yok dedi anesteziciyim. ameliyatı hiç hissetmeyeceksiniz dedi, sadece kolunuza iğne takarken hissettiğiniz olacak tüm ameliyat dedi. ve onu taktı. ben hala serum takacaklar diye bekliyorum. bu arada bir de doktor geldi. ben doktorum diye kendisini tanıttı başka kimseyi hatırlamıyorum.

karanlık bir andı. dünyada hiç almadığım bir lezzetti. her yer kapkaranlık, sanki bir sinema salonu ve karşıda siyah sinema perdesi ekranda beyaz yazıyla büyük şekilde ekran boyunca türkçe büyük harflerle ALİ yazıyordu. ama ben bunu bir ekran gibi algılamıyordum benim dışımdaki tüm evren öyle gibiydi. aldığım görüntü buydu ama hissettiğim Ali a.s benimleydi, sanki ameliyatı o yapmıştı beni tüm yalnızlığıma rağmen koruyor gibiydi. beni mücdeliyor bana zevk ve neşe veriyor gibiydi. bu sahneyi tekrar tekrar yaşamak için her zaman o ameliyatı olmayı tercih ederim. bu haz anlatılmaz. sadece sevgi bürümüştü içimi. hemen şeytan da bitti yanımda dedi gördün mü Muhammed bir işe yaramıyor Ali daha büyük daha üstün! hemen cevabını verdim zaten Ali'yi yollayan o benim yanıma! onu susturdum ve o anın lezzetini içimi kaplayan sevinç neşe ve lezzeti yeninden yaşamaya başladım. sevgi o kadar büyüktü ki içimde, ama Ali düşmanlarını ne yapacaksın dedi. hatta onlara bile lanet etmeyecek sevgi besleyeceğim tabi bu onları onayladığım anlamına gelmeyecek onlardan nefret yerine onlara sadece acıyacağım. onlar kendilerini zaten helak etmişler bir de ben mi onlara kin duyacak lanet okuyacağım... onlara iyileşememiş ve kendilerini öldürüp kahretmiş zavallılar olarak acıyacağım diye Ali sevgisi kendini öyle bir belli etti ki nefreti bile eritti içimde. bu duygularla bir daha dalmışım sanırım. sonra kendimi yine başka bir odada buldum. o yaşadığım anın lezzeti biraz azalsa da tadı hala damağımdaydı. ağrı sızı hiç bir şey yoktu. ama hep ağlamak istiyordum. ağlarsam ameliyat yerime zararı vardı. bunu biliyordum. Ama Ali sevsgisi, Alinin bana yaptığı yardım. Rabbim ben bunlara layık mıyım. ben onca günahkardım yine mi kabul ettiniz beni katına. senin merhametin ne kadar yüce ne kadar geniş ne kadadr asil. göz yaşlarıma hakim olamıyordum artık. bıraktım beni onca zor anda koruyan Ali a.s dedim burada göz yaşı döktüğüm için mi ameliyat yarama zarar verdirtecek! bıraktım göz yaşlarım yastığımı ıslatsın diye. tam bu duygular içerisindeyken alulbeytin hazırladığı ve sahih hadisler ışığında yazılan metni ve görüntüleri aklıma geldi. orada sorgu sual meleklerinin korkunç halleri ve ölüyü dehşet şekilde korkutmaları ancak Ali a.s'ın o kişiyi kurtarışı işleniyordu. ben de onu izleyip halimizden korkardım daha önce. dünyaya dalıp günah ihtimali olduğunda onu izler onu düşünürdüm. bu aklıma geldi. hayır dedim bunların hepsi yalan. hiç bir Ali dostu bunlarla karşılaşmayacak. Ali sevgisi ve şefaati o kadar yüce ki, o anda zevk, hem de dünyada bir benzeri görülmemiş tadılmamış zevk dışında hiç bir zevk olmayacak. o yüzden hiç korkmama gerek yok..

ağladııım ağladııım ağladım. bu arada yanımdaki refakatçimden kendimi ağladığımı gizlemeye ihtiyaç duymuyordum. bir ara o dışarı çıktı. oradaki eşyalarıma göz kulak ol dediğim amca bana bakmaya gelmişti. göz yaşları içinde ona dedim ben Ali'yi gördüm, o benimleydi. dedi oğlun ali mi? ali adında bir oğlum olduğunu benim onu çok sevdiğimi ve onu düşümde gördüğümü sanmıştı. hayır dedim Hz. Ali. ben onu çok seviyorum. dedim. adam bi şeyler anlamadı ve gitti. ama ben yine o sahneyi düşünmeye aldığım o müthiş zevki tatmaya yaşamaya devam ettim. hala şimdi o anı düşündüğümden göz yaşlarıma hakim olamadım. RAbbim bizi Ali şefaatine layık etsin.

böylece 14 masuma tevessül etmeyi, yalnızlığımızda hastalığımızda onlara sarılmayı, onların mektebinden gidip Ehlibeyt sevgisi üzere olmayı ne büyük bir nimet olduğunu bir kez daha anladım. ha bu arada şii meclislerinde özellkle camilerde yapılan bir münacaat cümlesi vardı. ona da değinmeden edemeyeceğim. ben bu duayı sünniyken hiç işitmemiştim sünni meclislerde. emmen yücibul muzdarra iza deahu ve yekşifussu'
                    bu cümleyi hastaneye giderken yolda o kadar düşündüm ama hatırlayamadım. hastanede vakit geçsin diye velayet.com'da ramazanda bitirmek üzere 3. hatimden aldığım yerleri bitirememiştim. onların kazasını ediyordum. tam okuduğum yer neresiydi dersiniz! ameliyata girmeden önce Kur'an'da bu cümle geçmesin mi! onu hatırladım ve yeniden ezbelerdim. bir kaç kez de onu okumuştum. tabi camilerde şiilerin boynu bükük Allah'a olanca samimiyeti ve muhtaçlığıyla hastalara şifa dilenen acizlik içerisinde ses tonları aklıma geldi. o hal ile bu sığınmayı yapmıştım..

Rabbim beni Ali ile ödüllendirdi. hem de diğer zamanlar o kadar istememe rağmen rüyamda bile görmediğim Ali a.s ile.. demek ki dedim o kadar samimi ve muhtaç olarak yalvarmak gerekiyor ki..

ameliyattan uyanır mıyım uyanamaz mıyım o konuda ciddi korkularım vardı. bu acziyet ve sığınma içerisinde bu dua ve tevessülleri salavatları yapmıştım.

bize Ali gibi bir nimeti veren Rabimize, ne kadar şükretsek onun Elçisi ve Ali'nin yetiştiricisi efendisi, efendimiz Muhammed s.a.a'e ne kadar muhabbet ve yücelikler iletsek yine de azdır.

Allahümme salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil ferecehum

Rabbim tüm insanlığa bu nimeti göstersin..

bu arada dua eden tüm kardeşlerimden böyle bir hayra neden oldukları için Rabbim razı olsun Rabbim onların da sıkıntılarını gidersin...

Yorum

önemli bir ayrıntı daha var ki onu yazmayı unutmuşum. Tayder'in ramazan iftarında İran'dan gelen Alimimiz, iftara katılan herkese İmam Hameni (canım ona feda)'nin özel okuduğu mühürleri dağıtmıştı. şartının da her gün iki rekat ziyaret namazının kılınması ve tesbihatın yapılması imiş. o mühüre diğerlerine göre çok daha özen gösteriyordum. ameliyata giderken onu da yanıma götürdüm ve girmeden önce son kez onu yüzüme gözüme teberrük niyetiyle sürdüm. ameliyattan çıktıktan sonra yine namazda onu kullandım. odadakiler ilk defa bir şii namazı görüyorlardı. ayaktaki konutta onlar için de dua ettim. tüm tesbihatlarım açıktan olduğu için dikkat çekiyordu. hastanede mescid sordum yok dediler. ben de battaniyeyi yere serdim ve onun üzerine mührü koydum ve namazı öyle kılmıştım. bir yanda ameliyat yerim sarılı, kolumdaki iğne takılı. Ali a.s'ı o dar zamanımda gönderen rabbime namaz kılmayacağım da şifa mı dileneceğim dedim, kıldım namazlarımı. şeytanın, bu halde namaz kılarsan yaraların iyileşmez azar demesine kanmadım Elhamdulillah.

namazdan sonra o yüzüne gözüne sürdüğün şey de nedir diye sorunca bir refakatçi kadın, ona gösterdim mühürü. zor konuşuyordum zaten, dedim bu kerbela toprağıdır, İmam Hüseyin a.s'ın şehid edilip de kanının döküldüğü toprak. Peygamberimiz torununun şehid edileceğini öğrenince cebrail ona o topraktan getirmiş ve bu toprağı Peygamberimiz saklamış. ümmü selemeye teslim etmiş... şklinde anlattım. bakar belki diye uzattım toprağı ama o eline almadı.

Yorum

İmam Hüseyin a.s'ın şehid edilip de kanının döküldüğü toprak. Peygamberimiz torununun şehid edileceğini öğrenince cebrail ona o topraktan getirmiş ve bu toprağı Peygamberimiz saklamış. ümmü selemeye teslim etmiş... şklinde anlattım. bakar belki diye uzattım toprağı ama o eline almadı.

O kadın net münafıkmış. Kafire uzatsan merak edip eline alır.

Yorum

Hocam, o hasta halinizle foruma girip amaliyatınızla ilgili bir şeyler yazmanız ve amaliyatın başarılı geçmesi bizi çok sevindirdi. Rabbim acil şifalar versin, çektiğiniz acılar ve sıkıntılar günahlarınızın keffaresi olsun inş. Ameliyyat zamanı İmam Ali'yi de yanınızda görmüşsünüz, ne mutlu size, dünya ve ahirette hep yanınızda olsunlar inş.

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=23478.msg170529#msg170529 date=1377282286]
                            Hocam, o hasta halinizle foruma girip amaliyatınızla ilgili bir şeyler yazmanız ve amaliyatın başarılı geçmesi bizi çok sevindirdi. Rabbim acil şifalar versin, çektiğiniz acılar ve sıkıntılar günahlarınızın keffaresi olsun inş. Ameliyyat zamanı İmam Ali'yi de yanınızda görmüşsünüz, ne mutlu size, dünya ve ahirette hep yanınızda olsunlar inş.
                            [/quote]

Allah razı olsun üstad. Ciddi sıkıntılardan geçiyoruz ama bu günümüze de şükür. O güzel duanıza aynen mukabil Rabbim sizi de Ali a.s'sız bırakmasın hiç bir zaman... Ehlibeytin şefaatine layık olasınız...

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=23478.msg170532#msg170532 date=1377285409]
                              Allah razı olsun üstad. Ciddi sıkıntılardan geçiyoruz ama bu günümüze de şükür. O güzel duanıza aynen mukabil Rabbim sizi de Ali a.s'sız bırakmasın hiç bir zaman... Ehlibeytin şefaatine layık olasınız...
                              [/quote]
                              amin. ecmain inş

Yorum

Euzu billahimineş şeytanirracim. bismillahirrahmanirrahim

üzerimde büyük bir sıkıntı, belimi büken musibet var. moralim çok kötü. velayet dostlarından dua istiyorum. Rabbim bu sıkıntımı gidersin. amin

Allahümme salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X