Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Duadan Önce Okunması Gereken Dua

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Duadan Önce Okunması Gereken Dua

Duadan Önce Okunan Dua
    İmam Ali’nin (a.s) şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir: Kim duasının reddedilmemesini istiyorsa, duasından önce şu duayı okusun:
    ما شا ءَ اللهُ تَوَ جُّهاً اِلَى اللهِ، ما شا ءَ اللهُ تَغَبُّدً لِلهِ، ما شا ءَ اللهُ تَ لَطُّفاًلِلهِ،ما شا ءَ اللهُتَذَلُّلاً لِلهِ،ما شا ءَ اللهُاسْتِنصاراً بِا للَّهِ، ما شا ءَ اللهُاسْ تِكاَنَةً لِلهِ، ما شا ءَ اللهُتَضَرُّعاً اِلَى اللهِ،ما شا ءَ اللهُاسْتِغَا ثَةً بِا للَّهِ، ما شا ءَ اللهُاسْتِعَانَةً بِا للَّهِ، ما شا ءَ اللهُلاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ اِلاَّ بِا للَّهِ الْ علِىِّ الْعَظِم.
    Anlamı: Allah ne dilerse teveccühümüz O’nadır.Allah ne dilerse kulluğumuz O’nadır.Allah ne dilerse O’nun karşısında nezaketle eğiliriz, Allah ne dilerse biz de yardımı O’ndan dileriz, Allah ne dilerse ona karşı (teslimiyetle) baş eğeriz, Allah ne dilerse O’na karşı tevazu ederiz, Allah ne dilerse biz de ancak ondan yardım dileriz,Allah ne dilerse biz de O’ndan medet umarız, Allah ne dilerse güç ve kuvvet ancak azamet sahibi yüce Allah’tandır.

Ynt: Duadan Önce Okunması Gereken Dua

acaba bu duanın latincesini de yazar mısınız? arapça bilmiyorum ben...
    Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
    Hz.Peygamber (saa)

Yorum

Zaten Turkcesi var kardes
      Menfaetlerin basladigi yerde, dostlukar biter...
      Bizler Hepimiz kardesiz

Yorum

Duadan Önce Okunan Dua
        İmam Ali’nin (a.s) şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir: Kim duasının reddedilmemesini istiyorsa, duasından önce şu duayı okusun:
        ما شا ءَ اللهُ تَوَ جُّهاً اِلَى اللهِ، ما شا ءَ اللهُ تَغَبُّدً لِلهِ، ما شا ءَ اللهُ تَ لَطُّفاًلِلهِ،ما شا ءَ اللهُتَذَلُّلاً لِلهِ،ما شا ءَ اللهُاسْتِنصاراً بِا للَّهِ، ما شا ءَ اللهُاسْ تِكاَنَةً لِلهِ، ما شا ءَ اللهُتَضَرُّعاً اِلَى اللهِ،ما شا ءَ اللهُاسْتِغَا ثَةً بِا للَّهِ، ما شا ءَ اللهُاسْتِعَانَةً بِا للَّهِ، ما شا ءَ اللهُلاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ اِلاَّ بِا للَّهِ الْ علِىِّ الْعَظِم.Mâ şâallahu teveccuhen ilallah.Mâ şâallahu teğabbuden lillah. Mâ şâallahu telattufen lillah. Mâ şâallahu teZellulen lillah. Mâ şâallahu istinsâran billah. Mâ şâallahu istikâneten lillah. Mâ şâallahu teDarruan ilallah. Mâ şâallahu istiğaSeten billah. Mâ şâallahu istiğâneten billah. Mâ şâallahu havle ve lâ guvvete illa billahil aliyyil azîm. (Not: türkçede olmayan peltek harfleri normal harflerle karışmasın diye büyük harfle yazdım. onları peltek okursunuz. Z ve S gibi.)

Yorum

saol kardeşim..
          Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
          Hz.Peygamber (saa)

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X