Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kekeme bir arkadaş için?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kekeme bir arkadaş için?

Selamun Aleyküm Canlar, kekemelik problemi olan bir arkadaşım var. bu derde derman olacak, tavsiye edebileceğiniz dua/dualar varmı acep? benden sordu bende size bi soruyum dediydim.. Cevaplarınızı bekliyem

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Ynt: Kekeme bir arkadaş için?

çiçero diye bir filozof var. en meşhur hatiplerden tarihte. bu kekemeymiş. önce karar veriyor ben bunu yenip müthiş bir hatip olacağım diye. sonra buna inanıyor. ve ırmak kenarına gidiyor. dilinin altına çakıl taşı koyuyor. önce hece hece sesleri okuyor. tek defada söylemeyi sağlıyor. bunu hallettikten sonra ikili hecelere geçiyor. ardından üçlü heceler. sonra iki kelimeyi kekelemeden söylemeyi çalışıyor. böyle böyle kendisi yeniyor kekelemeyi.
    sonra daha da çalışarak dünyanın en iyi hatibi olmayı başarıyor.

bir de kekemeye son veren kurslar var. konuşma kursları. onları da deneyebilir

Rabbim ona akıcı ve rahat konuşmayı versin. Peygamber ve Ali hatırına.Allahümme salli ala Muhammed ve Âli Muhammed ve accil ferecehum ve ferecena bihim vel'an e'daehum

ha bir de Musa a.s'ın duası var ya. Rabbim dilimdeki düğümü çöz sözlerimi anlaşılır kıl... diye. onu da yapsın. bol bol da bunun için salavat çektin. dua etsin. adak adasın. Rabbim bu sorunumu çözersen akıcı bir konuşma ihsan edersen bana, ben de senin Ehlibeyt mektebini imkanın olan herkese anlatacağım diye...

aşar inşaAllah. biz de onun için dua edeceğiz.

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X