Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akıbetin Hayırlı Olması Ve Kamil Bir Din İle Dünyadan Göçmek İçin Okunan Dua

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Akıbetin Hayırlı Olması Ve Kamil Bir Din İle Dünyadan Göçmek İçin Okunan Dua

Bu Duayı Düzenli Olarak Günlük Namazlardan Sonra Oku:

Rabbimin Allah olmasına, Muhammed Sallallahu Aleyhi Ve Alihi Vesellem’in peygamberim, dinimin İslam, kitabımın Kur’an, kıblemin Kâbe ve Ali’nin imamım ve velim olmasına, Hasan ve Hüseyin’in, Ali b. Hüseyin’in, Muhammed b. Ali’nin, Cafer b. Muhammed’in, Musa bin Cafer’in, Ali b. Musa’nın, Muhammed b. Ali’nin, Ali b. Muhammed’in, Hasan b. Ali’nin ve Hüccet b. Hasan’ın (Allah’ın salât ve selamı onların tamamının üzerine olsun) imamlarım olmalarına razı oldum. Allah’ım ben onların imamlarım olmalarına razı oldum. O halde sende onları benden razı et! Şüphesiz ki senin her şeye gücün yeter.”

Latin Harflerle Okunuşu:

“Raziytu Billahi Rabben ve Bi Muhammedin Sallallahu Aleyhi Ve Alihi Vesellem Nebiyya. Ve Bil İslami Dinen ve Bil Kur’ani Kitaben ve Bil Ka’beti Gibleten ve Bi Aliyyin Aleyhisselami Veliyyen ve İmama Ve Bil Hasani Vel Huseyni ve Aliyyibnil Huseyni ve Muhammed İbni Aliyyin ve Ca’fer İbni Muhammedin ve Musebni Ca’fer ve Aliyyibni Musa ve Muhammed İbni Ali ve Aliyyibni Muhammed Vel Hasan İbni Ali Vel Huccetibnil Hasani Salavatullahi Aleyhim Ecmain Eimmeten Allahumme İnni Raziytu Bihim Eimme, Farzeni Lehum İnneke Ala Kulli Şey’in Gadir.”

Kaynak: Mefatihul Cinan (Şeyh Abbas Kummi)

Ynt: Akıbetin Hayırlı Olması Ve Kamil Bir Din İle Dünyadan Göçmek İçin Okunan Dua

Allah razı olsun..Rabbim 14 masumu şefaatçiniz kılsın...
    [center]

[center][center]

Yorum

Ynt: Akıbetin Hayırlı Olması Ve Kamil Bir Din İle Dünyadan Göçmek İçin Okunan Dua

Allah razi olsun kardesim, ecriniz bol olsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Aldım bu duayı koydum seccadenin içine unutmamak için..okuya okuya ezberlerim artık

paylaşımın için ALLAH razı olsun..

Güzel şeyleri paylaşmak sevaptır..
        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Allah sizden de razı olsun bende namazlarımdan sonra düzenli okumaya gayret ederim.

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X