Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EY RABBİM

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

EY RABBİM

Ey Rabbim! Ey daima diri olan ve kâinati ayakta tutan! Ey semâlari ve arzi butun guzellikleriyle yaratan! Ey celâl ve ikram sahibi Allah! Bizi, sana lâyik bir ibadete muvaffak eyle! Bizi istikametten ayirma! Sâdât-i kiram hazarâtinin zahirî ve bâtinî amelleriyle bizi faydalandir. Dunya ve ahirette onlarin sefaatlerinden bizi mahrum eyleme. Bizi onlarla ve sâdik ihvanimizla hasreyle. Onlarin tarikat ve muhabbetinde bizi sabit kil. Onlarin siretlerinden bizi ayirma.

Allah'im, senden, kalbimi daima hidayette kilacak, perisanligimi toplayacak, dînî hayatimi islah edecek, kaybettigimi tekrar kazandiracak, su animi degerlendirecek, amelimi tertemiz kilacak, yuzumu agartacak, beni rusde erdirecek, her turlu kotulukten kurtaracak rahmetini istiyorum.

Allah'im, bana sâdik îman nasib et. Beni bir yakîne erdir ki kufurden korunmus kil. Bir rahmet verip dunya ve ahirette aziz et.

Allah'im, kaza aninda kurtulus ver. Sehidler menziline erdir. Saidlerin hayatini bildir. Dusmanlarimiza karsi bize yardim et. Peygamberlerini imdada gonder.

Allah'im, hacetimi sana soylerim. Gorusum ne kadar kusurludur. Rahmetine olan ihtiyacim sonsuzdur. Ey butun isleri cekip ceviren! Ey sâdiklara sifa veren! Ey azgin denizlerin dalgalarinda bogulmak uzere olan zayif kullarini selamete cikaran rabbim! Beni cehennem azabindan koru. Kiyamette ah u efgan ettirme! Kabir azabindan muhafaza eyle.

Allah'im, hatalarimi goruslerimin kusuruna, takatimin azligina, niyetimin curuklugune, kuruntumun bana agir basmasina bagisla. Aczimi itiraf ederek senin rahmetine siginiyorum.

Allah'im, bizi hidayete erdir. Insanlarin hidayete ermesine bizi vesile kil. Bizi saptirma. Insanlarin sapmalarina bizi vesile kilma. Dusmanlarina karsi harbederken bizi muzaffer eyle. Dostlarinla dost eyle. Sevdiklerini sevdir, dusmanlarina dusmanlik ettir. Sana karsi gelenle cihad edelim.

Allah'im, kusurlarimizla beraber bu kadar dua edebildik. Sen kabul eyle. Kuvvet ve kudretimiz ancak seninledir. Kopmayan ipin sahibi sensin. Ceza gununun dehsetinden sana siginıyorum. Senin cennetini umid ediyorum. Sozlerine sâdik olan mukarrebunla bana rahmet etmeni diliyorum. Kullarina merhamet eden, onlari seven ancak sensin. Sen diledigini yaparsin.

Allah'im, kalbimi nurlandir. Kulagimi nurlandir. Gozumu nurlandir. Sacimi nurlandir. Yuzumu nurlandir. Etimi, kanimi, kemiklerimi, onumu, arkami, sagimi, solumu, altimi, ustumu nurlandir. Nurumu artir. Beni nur eyle.

Allah'im, muslumanlara yardim et. Hak sozun soylenip dinin kuvvetlenmesi icin bize kuvvet ver. Senin huzurunda basini secdeye koyan mu'min kullarina devlet ihsan edip askerlerini muzaffer et. Iki cihanda aziz et! Amin.
    vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
    [center]

Ynt: EY RABBİM

Rabbim bu güzel dualari kabul etsin insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X