Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BİNCANLA SEVİYORUM TÜRKİYEMİ-ORHAN AFACAN

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BİNCANLA SEVİYORUM TÜRKİYEMİ-ORHAN AFACAN

[color=rgb(68, 68, 68)]BİN CANLA SEVİYORUM TÜRKİYE'Mİ- [/color]
    [color=rgb(68, 68, 68)][[/color][color=rgb(68, 68, 68)]BİN CANLA SEVİYORUM TÜRKİYE'Mİ-[/color][color=rgb(68, 68, 68)][/size][/color][color=rgb(68, 68, 68)][/size]Bin canla seviyorum Türkiye'mi Dirilir, dirilir de ölürüm ben Çok Özel yaratmış Hak bedenimi Nato'da Türkiye'mle örtünürüm ben. Sakarya nehrinden Dicle, Fırat'a Sağanak, sağanak dökülürüm ben. Âliyle kardeştir Ökkeş, Rıfat ' Bir Zengin nufus, zengin 'Bir kültürüm ben- İstanbul aşkıyla Fatih olurum. Dağları Çağlara götürürüm ben Kocatepe'de mevzii bulurum '' Akdeniz'i türden fat 'görürüm ben. Söğütlü Osman'ım, kayı boyundan Kur'an 'aşkıyla büyütülürüm ben. Çekinmem, korkmam en kotu oyundan Düşmanın Gozunde iz sürürüm ben Toprağa tohumdur Alin terlerim- Zemzem Kadar bereketli, gürüm ben Resulün'' Agus 'açtığı askerim Ezelden beridir hür, özgürüm ben ... Dört mevsimde çiçek acar bahçemde Dostluga, sevgiye gömülürüm ben. Laz , Kürt, İstanbul kokusu lehçemde Aruz, aruz kalbe örülürüm ben Cephede kahraman, devlette memur Okulda öğrenci görülürüm ben Çalışmamla Olur vatanım mamur Takdirde edilir, övülürüm ben. Misafir perverim, ikramım boldur Bir lokma ekmeği bölüşürüm ben. Mevlana'yla, Yunus gittiğim yoldur. Yaratılmışı hep hoşgörümüm ben ORHAN AFACAN [/color]

Ynt: BİNCANLA SEVİYORUM TÜRKİYEMİ-ORHAN AFACAN

hayalperest şiir.
    [center]
    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
    [center]
    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

SİZE GÖRE HAYAL,BANA GÖRE EMEL

Yorum

Orhan Afacan İslam'a hizmet ve İslam aşkı ile bu şiiri paylaştı. O İslam'a hizmetin ve doğan sevginin bu yollarla olacağını söylemiş oldu.

Kendisini kutluyor ve ona hoş geldin diyorum.

Bu sitede Ehlibeyte ait çok güzel bilgiler bulacak ve Ehlibeyti yakından tanıyacaktır. Rabbim bizi en doğru olana iletsin.

Yorum

bütün cümleleri tek tek okudum hiçbiri doğru değil
          [center]
          ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
          [center]
          Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
          Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=24881.msg167803#msg167803 date=1369043923]
            Orhan Afacan İslam'a hizmet ve İslam aşkı ile bu şiiri paylaştı. O İslam'a hizmetin ve doğan sevginin bu yollarla olacağını söylemiş oldu.

Kendisini kutluyor ve ona hoş geldin diyorum.

Bu sitede Ehlibeyte ait çok güzel bilgiler bulacak ve Ehlibeyti yakından tanıyacaktır. Rabbim bizi en doğru olana iletsin.
            [/quote],ilgi ve alakanıza tşk.

Yorum

ilgi ve alakanıza tşk.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X