Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

sözlerim'den

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: sözlerim'den

[quote author=gulistan_2 link=topic=200.msg18391#msg18391 date=1240245898]
    iyide yazma yetisini kaybedersem neytcem
    [/quote]
    inşallah kaybetmezsin abla
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

selamun aleykum.Allah razı olsun,gerçekten yazılanların herbir cümlesi hakkında bir kitap yazılacak kadar büyük manalar taşıyor...çok beğendim.ve beni gerçekten düşünmeye sevketti.Allah muvaffak kılsın inşaallah...
      "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

Müddessir bacim insaAllah...

ve aleykum selam "lebbeyk ya mehdi" kardesim
        saatler süren tefekkürlerin ardindan, bir kac cümle ile not aldigim bu sözlerden bu kadar derin manala cikarabilecek kadar, düsüncelerime yakin olmaniz ne güzel
        cok tesekkür ederim

Allah cümlemizden razi olsun insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

harika şiirleriniz var bazen gerçekten de siz mi yazdınız diye sorasım geliyor
          duygu dolu imrenilecek şiirler sahipsiniz
          Allah ilhamınızın hesabını verecek bilinç ve kullanımda eylesin cümlemizi
          şiirler duygular bu yetenekler çok hesabı getirecek umarız toplumun sorunlarından kopuk şiir yazmayız
          boş vadilerde kafamız göğe kalkık her konuya dalanlardan olmayız umarım
          duygular depreşince insanın ayakları yerden kesilir dayanklarından daha yoksun bir boşluktadır artık tam bu noktada şeytan daha çok iş yapabilir onun duygularına fısıldayabilir
          o yüzden mütevazi olmak Allah'a sığınmak büyük laflar etmemek şiirin islami sınırda kalması için benim ilk planda aklıma gelen tedbirler...
          Allah ayağımızı hakta sabit kılsın
          ehlibeytin acılarını yazmamızı onların davasını aşkını gönüllere taşımamızı nasip etsin...

Yorum

tesekkür ederim ehlibeytin_izinde kardesim
            o sizin tevazu ve iltifatiniz
            sizin siirlerinizi okuyunca kendi siirlerime "siir yavrusu" dedim ben
            eski dil kullanmayi cok istiyorum ama olmuyor
            sanirim bu siteye bir deneme siir yazdim, biraz komik oldu ama

ehlibeytin acilari;
            onlarin askina kavusanlara bunun daima yürekte oturan bir sanci oldugunu söylememe gerek yok
            iste bu yogun sanci arada bir kabarir tasar, az biraz cözülür, bir damlasinin dile gelir sekle dönüsmesi bile harikalar yaratir...
            ben genellikle okula giderken bir saatlik yol boyu yalniz kalinca, birde yollar sakin, ehlibeyt hakkinda cok güzel sözler mirildanip agliyorum, fakat onlari yazmaya gelince, tek kelime yok
            vardir bir hikmeti, biriksin bakalim diyorum...ve sizlerin yazdiklari ile yetiniyorum

dualariniz icin can-u gönülden amin insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Acmazlar icinde acarsan birgün
              Her kapiyi acan Bir'e imdat de cicek
              Düsersen bir cöle nacarsan o gün
              Özüne misk sacan Bir'e imdat de cicek

Yorum

Gözüm ki dünyaya özümden dogru
                Temasaya durdu hayret icinde
                Gördü ki yollar hep o cöle dogru
                Aglamaya döndü kendi özünde

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X