Selamunaleykum değerli inanmış imanlı müslüman kardeşlerim. Ben araştırmacı ve yazar! düşünür H. imam Dikmen, bundan bir sene önce Asr yayın evi yayınları ile anlaşıp Kur'an ve Ehl-i Beyt araştırmalarımı cildler haklinde basmak istedim. maddi durumun imkan vermediği halde kendileri ile anlaştığım gibi 3500 tl hemen ödemesiyle Kuran ve Ehl-i Beyt araştırmaların 1.nci cildinin editörlüğü onlara ait olmak şartıyla basmaları kararını aldık. Fakat ne yazıktır ki tam bir sene geçmesine nazaran Kur'an ve Ehl-i Beyt araştırmalarım henüz çıkmadı. Benim ödemiş olduğum para ile kendilerine yeni baskı makinesini aldılar ve benimle anlaşma yaptıkları anlaşmalarında durmayarak Kur'an ve Ehl-i Beyt'e ihanet ettiler. Sizlerden rıcam bana destek olmanız ya kitabının basılması veya paramın geri ihade edilmeleri... Kur'an ve Ehl-i Beyt selamları ile desteklerinizi bekliyorum... H. İmam Dikmen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ASR YAYIN TARAFINDAN DOLANDIRILDIM!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ASR YAYIN TARAFINDAN DOLANDIRILDIM!
Selamunaleykum değerli inanmış imanlı müslüman kardeşlerim. Ben araştırmacı ve yazar! düşünür H. imam Dikmen, bundan bir sene önce Asr yayın evi yayınları ile anlaşıp Kur'an ve Ehl-i Beyt araştırmalarımı cildler haklinde basmak istedim. maddi durumun imkan vermediği halde kendileri ile anlaştığım gibi 3500 tl hemen ödemesiyle Kuran ve Ehl-i Beyt araştırmaların 1.nci cildinin editörlüğü onlara ait olmak şartıyla basmaları kararını aldık. Fakat ne yazıktır ki tam bir sene geçmesine nazaran Kur'an ve Ehl-i Beyt araştırmalarım henüz çıkmadı. Benim ödemiş olduğum para ile kendilerine yeni baskı makinesini aldılar ve benimle anlaşma yaptıkları anlaşmalarında durmayarak Kur'an ve Ehl-i Beyt'e ihanet ettiler. Sizlerden rıcam bana destek olmanız ya kitabının basılması veya paramın geri ihade edilmeleri... Kur'an ve Ehl-i Beyt selamları ile desteklerinizi bekliyorum... H. İmam DikmenEtiketler: Yok
-
Ynt: ASR YAYIN TARAFINDAN DOLANDIRILDIM!
Kardeş bence bu konuyu burda değil Asr yayıncılıkla görüşmendir... Eğer herkes yaşadığı sorunları buraya yazıp destekçi arasa iş çıkılmaz bir hal alır...Daha sonra ben bugun Asr yayıncılığa uğrayıp Meşhedi abiden olayın boyutunu öğrenirsem özelenize yazarım... Ama bunu burda yazmanız hiç hoş olmamış...De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürüleceksiniz. O size, yaptıklarınızı bildirecektir.»
(Tevbe Suresi 105)
Yorum
-
[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20713.msg126447#msg126447 date=1307604276]
Kardeş bence bu konuyu burda değil Asr yayıncılıkla görüşmendir..
[/quote]
Doğru bir yaklaşım.Ancak, kardeşimiz çokça görüşme yapmış anlaşılan.
[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20713.msg126447#msg126447 date=1307604276]
Eğer herkes yaşadığı sorunları buraya yazıp destekçi arasa iş çıkılmaz bir hal alır...
[/quote]
Site yöneticilerinin işine karışmak istemem.Yine de bir müslümanın sıkıntısını burada(Kardeşlerinin arasında) dile getirmesi hatalı değil bence...[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20713.msg126447#msg126447 date=1307604276]
Daha sonra ben bugun Asr yayıncılığa uğrayıp Meşhedi abiden olayın boyutunu öğrenirsem özelenize yazarım... Ama bunu burda yazmanız hiç hoş olmamış...
[/quote]
Bu durumda "İmamHüseyin" adlı kardeşimize iddiasını ispatlamak düşmektedir.Yapabiliyorsa ispatlasın.Bizde destek olmaya çalışalım.
Yok ispatlayamıyorsa Asr Yayıncılık hakkındaki iddiası havada kalmış olur zaten...Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X
Yorum
-
Bu iki Müslüman arasında geçen bir olay hüküm vermek için iki tarafı dinlemek gerekir...De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürüleceksiniz. O size, yaptıklarınızı bildirecektir.»
(Tevbe Suresi 105)
Yorum
-
[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20713.msg126449#msg126449 date=1307607045]
Bu iki Müslüman arasında geçen bir olay hüküm vermek için iki tarafı dinlemek gerekir...
[/quote]
Tamamen haklısınız kardeşim. Bu yüzden iddia sahibi "dolandırıldığını" ispatlayabilmeli....
Zaten benim amacımda hüküm vermek değil.....Zor durumdaysa kardeşimiz imkânlarım nispetinde yardımcı olabilmek.....Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X
Yorum
-
[quote author=mikdat bin esved link=topic=20713.msg126451#msg126451 date=1307609038]
imam bey elinizde karşılıklı imzalanan bir sözleşme var mı?
[/quote]
3.500,-TL verdiğinize dair ispatlayıcı belgeniz varmı??(Banka dekontu,para makbuzu vs)
Verdiğiniz para ile "yeni baskı makinesi" aldıklarına dair iddianız neye dayanıyor???Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X
Yorum
-
arkadaşlar belgeniz varmı falan gibi sorular soruyorsunuzda
bi kere burası mahkeme değil
kimseyi yargılamayalım ikincisi
verdim diyorsa vermiştir sayın imam kardeşimiz.
ama birde asr yayınları ile görüşmek laızım
neticede asr yayınlarınında bazı yayın ilkeleri falan vardır ve işin içinde olmayan bunu farkedemeyebilir.
bizim görmediğimiz anlamadığımız mevzular vardır ancak karşılıklı konuşarak anlaşılabilir.
tanıyan ve ulaşabien kardeşlerimiz görüşsünler inşAllah
hayırlı sonuçlar doğması dileği ile
Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)
Yorum
-
bence imkani olan kardesler bu meseleyi arastirmali gerekirse araci olmalilar
sayet bu kardesin söyledikleri dogruysa, bu demektir ki kendisi gerektigi kadar onlarla konusmaya, meseleyi cözmeye calismis ancak sonuc alamamistir, bu durumda bunun nedenleri aydinliga kavusturulmali!
bu sekilde bir kardesiniz yardim istemisse, (söyledikleri dogru oldugu durumda) ona yardimci olmak elinde imkan olanlarin boynunun borcudur, dogru degilse de bu kez asr yayincilik adina bu yapilmalidir
her halükarda üzerinde durulmasi gerekir
Yorum
-
SAYGI DEĞER ARAŞTIRMACI BU SİTEDE BU MEKTEBE HİZMET ETMEYE ÇALIŞAN, VE BİR ÇOK ESER ÇALIŞMASI YAPIP BİZLERE KAZANDIRAN BİR YAYIN EVİNİ VE DEĞERLİ ALİMLERİNİ KARALAMANIZA MÜSADE EDEMEYİZ. ORTADA MUHTEMELEN BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VARDIR. DOLAYISI İLE BU KARALAMA KAMPANYASINI YAPACAĞINIZA BİZZAT ASR YAYINCILIKLA İRTİBATA GEÇERSENİZ DAHA FAYDALI VE DAHA YAKIŞIR OLUR. BİZ BURADA NE SİZİN NEDE ASR YAYINCILIĞIN AVUKATI DEĞİLİZ Kİ MESELENİZİ HALLEDEBİLELİM.
YARDIMCI OLMAK İÇİN ASR YAYINCILIĞIN ADRES VE TELEFONLARINI YAZIYORUM.
www.asryayincilik.com
ASR YAYINCILIK - ASR Sesli ve Görsel Basın Yayın Ltd. Şti.
Merkez Mah. Zeynebiye Cad. No:4/C Kat:2 Halkalı - İSTANBUL
Tel : 0212 693 75 51
BAŞLIK TARAFIMCA KİLİTLENMİŞTİR.
Yorum
Yorum